This version of the page http://www.0372.ua/offers/adarticle (104.28.8.236) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-18. The original page over time could change.
Рекламна стаття - Реклама на сайті - 0372.ua
0 Увійти

Рекламна стаття

Рекламна стаття (контент-маркетинг) - це текст, який закликає формувати певний інтерес до продукту або послуги.

Важливо, що матеріал не обов'язково повинен вихваляти товар та закликати до покупки. Головна мета рекламного тексту - саме формування певного інтересу. І якщо інтерес у користувача є, він сам прийме рішення про покупку.

Як працює контент-маркетинг

1. Cтимулювання продажів

Коли на ринку з'являється новий продукт або послуга — користувач не знає як ними користуватися і чим саме можуть бути корисні ці новинки. Завдання рекламної статті якраз і полягає в поясненні конкретної користі. Це може бути:
Покрокова інструкція із застосування — якщо ви випустили продукт з практичним застосуванням;
Презентація кінцевого результату після використання
Формування нового образу особистості — якщо ви пов'язані з індустрією краси

2. Збільшення популярності ресурсу

Новий веб-сайт не з'явиться в ТОПі просто так. Для цього потрібна певна репутація у пошукової системи. Ми готові поділитися нашою репутацією і зняти тег "nofollow".
Взаємодія зі ЗМІ та публікація статей має накопичувальний ефект. Про вас пишуть — про вас говорять — з вами хочуть працювати. Більше публікацій — більше руху навколо компанії

Люди не купують товари — вони купують спосіб життя.

Вартість послуг


Вартість вказана за розміщення на одному сайті. Ви можете розмістити рекламні статті на декількох сайтах.

Ми розповімо про вас на нашому сайті Вартість Опис послуги
Розміщення новини в блоці "Новини компаній" (посилання закриті атрибутом rel = "nofollow")799,00 UAHВихід новини в блоці "Новини компаній" (посилання закриті атрибутом rel = "nofollow"). Блок знаходиться на "Головнiй" та в розділі "Новини".
Розміщення новини в ТОПі сайту1 950,00 UAHВихід новини в редакційному ТОПі сайту. У ТОП сайту потрапляють найважливіші і гарячі новини міста.
Розміщення новини в Стрічці сайту1 450,00 UAHВихід новини в редакційній Стрічці сайту. Новина з'являється в "Стрічка 2", далі йде на 3, 4 і 5 місця, і, минаючи ТОП новин, опускається вниз по стрічці.
Націнка за статтю довжиною більше 3000 символів500,00 UAHНацінка за статтю, довжина якої перевищує 3000 символів без урахування пробілів.
Вихід в мобільних додатках iOS і Android (тариф неможливий без публікації на сайті)500,00 UAHНовина дублюється в наш мобільний додаток для iOS і Android.
Додаткове підняття новини на Головну сайту950,00 UAHДодаткове підняття новини на Головну сайту
Закріплення новини в ТОП-5 на 24 години1 000,00 UAHНовина закріплюється на місці "ТОП 5" на 24 години в десктопнiй та мобільнiй версіях сайту.
Закріплення новини в Стрічка-3 на 24 години800,00 UAHНовина закріплюється на місці "Стрічка 3" на 24 години в десктопнiй та мобільнiй версіях сайту.
Закріплення новини в Стрічка-5 на 24 години600,00 UAHНовина закріплюється на місці "Стрічка 5" на 24 години в десктопнiй та мобільнiй версіях сайту.
Всього:
Замовити
Банерна реклама
Довідник підприємств
Рекламні статті
Спецпроекти
Соціальні мережі
Нативна реклама