This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/films/seberg/ (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-14. The original page over time could change.
Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг - Arthouse Traffic

ФЕСТИВАЛІ І ПРЕМІЇ:

Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг

Seberg
З 27 Лютого 2020
Країна: США, Велика Британія, 2019
Хронометраж: 96 хв.
Жанр: біографічний трилер
Режисер: Бенедикт Ендрюс
У ролях: Крістен Стюарт («Світське життя»), Ентоні Макі («Месники»), Зазі Бітц («Джокер»)

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі», акторка Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців та корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.
 


ТРЕЙЛЕР
КАДРИ З ФІЛЬМУ


Твитнуть

МАТЕРІАЛИ ФІЛЬМУ

АФІША (JPG)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (MOV)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (DCP)→ завантажити

ПРОКАТНЕ ПОСВІДЧЕННЯ→ завантажити

КАДРИ В ПОЛІГРАФІЧНІЙ ЯКОСТІ (ZIP)→ завантажити

НЕЗАБАРОМ НА ЕКРАНАХ

ЧІЛДРЕН КІНОФЕСТ 2020

Дата релізу: 29 Травня 2020

«Чілдрен Кінофест» – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який представляє як нові європейські стрічки, так і світову кінокласику. Лауреата Ґран-прі шляхом голосування обирають глядачі.

Нотр-Дам

Дата релізу: 11 Червня 2020

Метушливий світ головної героїні, парижанки Мод майже повністю складається з незручних питань, примх колишнього чоловіка і претензій істеричного начальника. Попри це, дівчина встигає піклуватися про двох дітей і займатися архітектурою.

ТИЖДЕНЬ АВСТРІЙСЬКОГО КІНО – 2020

Дата релізу: 25 Червня 2020

Фестиваль «Тиждень австрійського кіно» збирає найяскравіші і резонансні картини останніх років з Австрії. У 2020 кіноогляд відбудеться вже в 9-й раз.

Пофарбоване пташеня

Дата релізу: 02 Липня 2020

Єврейська пара, намагаючись захистити свою дитину від геноциду, відправляє сина до родичів в сільську місцевість десь у Східній Європі.

Крихітка зомбі

Дата релізу: 16 Липня 2020

Історія Клервіуса Нарциса, найвідомішого у світі зомбі, оживає в розповіді його онуки, яка переїжджає до Парижа. Бажаючи справити враження на нових однокласниць, дівчина мимоволі викликає сили гаїтянського вуду.

Про нескінченність

Дата релізу: 24 Липня 2020

Роздуми про людське життя у всій його красі і жорстокості, пишноті і банальності. Ми блукаємо, як уві сні, м'яко слідуючи за нашою оповідачкою Шехерезадою.