This version of the page http://donntu.edu.ua/faq (176.114.0.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-12. The original page over time could change.
Відповіді на запитання

Донецький національний
технічний університет

  85300, Україна, Донецька область, м. Покровськ, пл. Шибанкова, 2  mail@donntu.edu.ua

Відповіді на запитання

Документи про освіту

У Донецьку залишились мої документу про попередню освіту. Мені їх не повертають. Як їх забрати?

На жаль, Вам залишається відновити документи про освіту у звичайному порядку (як втрачені).

У Донецьку мені видали академічну довідку, яку не прийняли в іншому ВНЗ. Чому?

З жовтня 2014 року ДонНТУ МОН України здійснює свою діяльність у м. Покровськ, зареєстрований за цією адресою у Державному реєстрі і має відповідну печатку. Таким чином, після переведення у Красноармійськ всі документи, видані в м. Донецьк – не дійсні.

 

Який диплом я отримаю, якщо продовжу навчання у Донецьку?

Ви отримаєте диплом, який буде визнаватись в рамках невизнаної території ДНР (якщо вона буде існувати на момент випуска). Немає жодних офіційних підтверджень намірів інших країн будь-яким чином визнавати диплом ДонНТУ ДНР.

Див. також лист МОН: http://old.mon.gov.ua/files/normative/2015-10-22/4507/499.jpg


Проживання

Де здійснюється поселення викладачів і співробітників?

Переважно – у гуртожитку №2 ІІ ДонНТУ. Для тимчасового проживання доступні також гуртожитки Красноармійського електромеханічного заводу (на умовах, які встановлюються їх власником). Також доступний ринок оренди житла у м. Покровськ та сусідніх міст.

Де здійснюється поселення студентів?

Для поселення доступні два гуртожитки ІІ ДонНТУ та три гуртожитки Красноармійського електромеханічного заводу (на умовах, які встановлюються їх власником). Всі розташовані в межах 15-хвилинної доступності від корпусів інституту.

Я не буду поселятись у гуртожитку. Де можна шукати житло?

Для зручного доступу до навчання Вам необхідно шукати житло в містах Покровськ, Мирноград, Родинське, Білицьке. Є також маршрутне сполучення з більш віддаленими населеними пунктами (м. Добропілля, Новогродівка, Селідово та ін.). Студенти з цих районів зазвичай також не поселяються у гуртожитках.



Робота в ДонНТУ

Чи можливо викладачу працювати в ДонНТУ дистанційно?

Штатний викладач ДонНТУ не може працювати дистанційно, оскільки в такому разі він не буде забезпечений навчальним навантаженням відповідно до його посади і розміру ставки. До того ж дистанційну роботу викладачів не передбачено організаціє освітнього процесу

Чи можу я одночасно працювати у ДонНТУ в Донецьку і (за сумісництвом) у Покровську?

Ні. Для роботи за сумісництвом Ви маєте надати довідку з основного місця роботи, і вона, звичайно, має бути з підприємства/організації/установи, яка функціонує на території, підконтрольній Україні. Той, хто залишається працювати у Донецьку, має бути свідомим того, що він припиняє своє співробітництво з ДонНТУ МОН України.


Функціонування ДонНТУ

Переїзд ДонНТУ у Покровськ тимчасовий чи постійний?

У наказі МОН України №1129 від 3 жовтня 2014 сказано: «до завершення збройного конфлікту на території міста Донецьк».

Посилання: mon.gov.ua/ua/about-ministry/normative/2931-

Усі питання стосовно Вступної кампанії можна переглянути на сторінці Приймальної комісії