This version of the page http://mami.org.ua/uk/classification (89.184.76.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-11. The original page over time could change.
МАМИ - Класифікація маркетингових сервісів за інструментарієм
UA RU
Приєднатися
до МАМІ
Класифікація за інструментарієм
Класифікація маркетингових сервісів за інструментарієм

Види маркетингових сервісів Перелік послуг Опис
включає НЕ включає
CONSUMER MARKETING
 
Розробка стратегії програм зі стимулювання продажів. Розробка національних і локальних програм зі стимулювання продажів: створення креативних концепцій, механік, матеріалів. Підготовка, організація та проведення польових робіт: семплінги, дегустації, подарунок за покупку, розіграші / конкурси, збери і отримай, поширення інформаційних матеріалів, консультування у полиць.
Роботу персоналу, розробку і виробництво POSm і конструкцій як частина комунікаційної кампанії зі споживачем, бронювання  місць для проведення активностей, смс та веб комунікацію як частина комплексної комунікації зі споживачем у рамках акції, закупівлю і поширення призового фонду як частина комплексної програми комунікації зі споживачем.
Технічні обсяги смс трафіку компаній, що спеціалізуються на наданні мобільних послуг, медіа бюджети на розміщення рекламної комунікації на підтримку промо активності на ТБ, радіо, транспорті та інших медіа носіях, технічні обсяги серійного виробництва прінт та інших стандартних матеріалів, сувенірів в якості продакшн хаузу, участь промоутерів в політичних мітингах.




 
Створення і просування промо-сайтів, проведення інтернет промоушенів, розробка банерної реклами, робота з соцмережами в інтересах бренду, PR-підтримка акцій.
Підтримка роботи інтернет магазинів, продаж через інтернет товарів і послуг, створення і підтримка ігрових сайтів (не в рамках просування брендів), інформаційних порталів, медійні бюджети в інтернеті.
Робота з блогерами, модераторами, авторами і розповсюджувачами контенту.
Мобільний маркетинг: SMS / MMS / IVR / bluetooth інтерактив в консьюмер промо, розробки на базі мобільної доповненої реальності, двовимірного кодування, геолокаційних інструментів, створення мобільних сайтів, додатків, рекламного медіа-контенту та брендованих ігор для мобільних платформ.
Продаж мобільного контенту, SMS голосування в підтримку ТВ проектів, SMS трафік третіх осіб, медійні бюджети мобільного маркетингу.
TRADE MARKETING
Розробка рішень і стратегій в області торгового маркетингу, дослідження в роздрібній торгівлі (Trade Marketing Strategic Planning and Marketing Audit):
План кампанії і творча ідея для активації продажів бренду; Політика категорійного менеджменту; Концепція мерчандайзингу; Функціонал POSm і торгового устаткування.
Робота field force з прийому та доставки замовлень в торгові точки, логістичні послуги зі зберігання і доставки продукції в торгові точки, організація нових каналів дистрибуції та здійснення торгівлі (в тому числі e-commerce), аутстаффінг персоналу.





 
Творча розробка ТМ-комунікацій:
Дизайн і копірайтинг презентаційних матеріалів для закупівельників; створення / оформлення promo-packs і gift-packs; дизайн і конструювання POSm і торгового устаткування; розробка сувенірної продукції та призів для мотиваційних програм.
Програми стимулювання продавців: Мотиваційні програми з призами за виконання задач; Тренінги та інформування продавців; Проведення заходів для дилерів.
Польові роботи:
Мерчандайзинг виділений і суміщений, консультанти у полиць, роздрібні моніторинги, таємний покупець, перепис торгових точок, аутсорсінг персоналу.
 
Мобільний маркетинг: SMS / MMS / IVR / bluetooth інтерактив в трейд промо, створення мобільних сайтів, додатків.
 
EVENT MARKETING & SPONSORSHIP Розробка концепції заходів і реалізація.  
Non-media спонсорство, концерти та фестивалі, які проводяться в рамках шоу-бізнесу, НЕ ПО замовленню окремої ТМ. Медійні бюджети на анонсування заходів, технічний букінг, здійснюваний спеціалізованими третіми особами (не безпосередньо з кінцевим замовником).
Події ТМ для кінцевого споживача.
Спеціальні події (Festivals, Road Shows, Street Events, Test Drive); подійний семплінг (HoReCa); флешмоби; присутність / активація торгової марки в спонсорських, культурних, благодійних, соціальних, спортивних та інших програмах.
Події ТМ для бізнес споживача. Корпоративні заходи (Conferences, Seminars, Exhibitions, Presentations, корпоративні свята).
Experiential Marketing Інтерактивні інсталяції в рамках заходів або в місцях скупчення ЦА торгових марок.  
 
Мобільний маркетинг: SMS / MMS / IVR / bluetooth інтерактив в івентах, розробки на базі мобільної доповненої реальності, двовимірного кодування, геолокаційних інструментів, створення мобільних сайтів, додатків, рекламного медіа-контенту та брендованих ігор для мобільних платформ.
Продаж мобільного контенту, SMS голосування в підтримку ТВ проектів, SMS трафік третіх осіб, медійні бюджети мобільного маркетингу.
LOYALTY MARKETING Розробка стратегій побудови персоналізованих відносин, програм лояльності та їх реалізація.    
Послуги прямої розсилки.
Рекламні звернення (персоналізовані і неперсоналізовані), що відправляються поштою або кур'єрською доставкою, відправка призового фонду та перерахування грошових коштів як винагорода в рамках рекламних / промо акцій.
Доставку каталогів каталожної / дистанційної торгівлі / телемагазинів, доставку товару, придбаного замовником, оплата за товар в рамках каталожної / дистанційної торгівлі / телемагазинів, повернення коштів в рамках каталожної / дистанційної торгівлі / телемагазинів, поштову / кур'єрську доставку преси.
Управління базами даних.
Збір даних в рамках рекламних / промо / лоялті програм, управління і підтримка баз даних, обробка даних і аналітика.
Збір та обробка даних в рамках соціологічних, політичних активностей, каталожної / дистанційної торгівлі / телемагазинів.
Послуги колл-центру або контакт-центру (Call & Contact Centers Services).
Підтримка рекламних / промо акцій (гарячі лінії), служба для підтримки споживачів бренду, опитування споживачів за дорученням і в інтересах бренду.
Продажі по телефону, підтримка каталожної / дистанційної торгівлі / телемагазинів, соціологічні та політичні опитування, технічні обсяги по підтримці, послуги контакт центру третіх осіб.
 
Створення та просування сайтів програм лояльності, розробка банерної реклами, робота з соцмережами в інтересах бренду, PR-підтримка акцій.
  Робота з блогерами, модераторами, авторами і розповсюджувачами контенту.
Підтримка роботи інтернет магазинів, продаж через інтернет товарів і послуг, створення і підтримка ігрових сайтів (не в рамках просування брендів), інформаційних порталів, медійні бюджети в інтернеті.
 
Мобільний маркетинг: SMS / MMS / IVR / bluetooth інтерактив в СRM програмах, розробки на базі мобільної доповненої реальності, двовимірного кодування, геолокаційних інструментів, створення мобільних сайтів, додатків, рекламного медіа-контенту та брендованих ігор для мобільних платформ.
NON-STANDARD COMMUNICATIONS   Life placement, ambient media, viral campaigns.