This version of the page http://agrotek.in.ua/IInshi-brendi/Orthman (52.29.30.96) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-10. The original page over time could change.
Orthman / Інші бренди / AGROTEK - Дилер John Deere м. Підгородне, м. Мелітополь, м. Краматорськ, Кривий Ріг, м. Таврійськ, м. Запоріжжя, м. Олешки, м. Волноваха, м. Пологи
place
search
home
close
Menu
  • Додому >
  • Інші бренди
  • >
  • Orthman

Orthman

Агрегат для передпосівного обробітку грунту та точного внесення поживних речовин

 Коли мова заходить про технологію «стріп-тіл» в сільгоспвиробництві, багато хто вважає Orthman 1tRIPr лідером серед інших виробників подібного устаткування. Orthman 1tRIPr це передпосівний агрегат, який поєднує операцію обробітку ґрунту по системі «стріп-тіл», точне внесення поживних речовин, і підготовку насіннєвого ложа за один прохід, що забезпечує безпрецедентну ефективність виробництва. Назва агрегату є похідною від комбінування назв декількох операцій, необхідних для виконання передпосівних задач одночасно з тим зберігаючи вологу, ґрунт, час та гроші.

Orthman 1tRIPr може бути використаний як одноосібний агрегат або в комбінації з сівалкою для поєднання обробітку ґрунту та посіву. Для точного внесення сухих та/або рідких мінеральних добрив 1tRIPr може бути використаний в тандемі з Візком Orthman Atlas. Універсальність обладнання компанії Orthman дозволяє сільгоспвиробникам отримувати вигоди,використовуючи різні можливості цього обладнання.

Orthman 1tRIPr забезпечує ідеальну підготовку за один прохід. Незалежно від того де ведеться обробка ґрунту: по стерні пшениці, по стеблам кукурудзи або по покривній культурі, 1tRIPr від Orthman забезпечить чисте, рівне, ідеально підготовлене насіннєве ложе.

Система паралельного кріплення забезпечує рівномірну роботу і точне розміщення добрив. Зручне регулювання глибини стійки дозволяє руйнувати ущільнення саме вкореневій зоні для раннього розвитку рослини з мінімальним порушеннями. Міцна конструкція з двох дисків очищення рядку, задніх хвилястих дисків разом з переднім диском глибини справляється з роботою в найтяжчих умовах.

Orthman 1tRIPr доступний у виконанні від 4-х до 16-рядного, а з додатковим обладнанням до 24-рядного з усім набором опцій на рамах Orthman, надійність яких випробувана часом.

Завантажити брошуру

Виникло питання? Зв'яжіться з нами!