This version of the page http://security.mti.ua/ua (193.39.76.6) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-07. The original page over time could change.
СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ "МТІ", "Техногард", КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД
Sensormatic захистив вже 70 млрд одиниць товарів
Компанія Sensormatic Solutions — світовий лідер в сфері протикрадіжних систем для сфери роздрібної торгівлі, що входить до складу корпорації Johnson Controls, оголосила…
Світовий ринок роботів-охоронців перевищив $ 2 млрд
Роботи-охоронці — вже не фантастика, а цілком повсякденна реальність навколишнього світу. У всякому разі, це стосується економічно розвинених держав, таких як США…
«Техногард» представляє інтелектуальні рішення V-Count для підрахунку відвідувачів
Компанія «Техногард» пропонує своїм партнерам і замовникам спектр інноваційних рішень V-Count, призначених для підрахунку відвідувачів, побудови теплових карт і…
Інноваційні можливості платформи Sensormatic TrueVUE доступні з хмари
Компанія Sensormatic Solutions, що входить до складу корпорації Johnson Controls, оголосила про новий етап розвитку платформи для проведення комплексної інвентаризац…

Шукаєте системи безпеки та охорони для свого будинку, магазина, або промислового об'єкта, але не знаєте з чого почати? Ми допоможемо, адже ми знаємо про системи безпеки й комплектуючі абсолютно все.

Компанія «Техногард» пропонує комплексні системи безпеки, надаючи повний пакет послуг, включаючи проектування та монтаж, а також підбір обладнання та його гарантійне й сервісне обслуговування.

Для об'єктів роздрібної торгівлі ми радимо кращі антікрадіжні системи від світових лідерів на базі акустомагнітних або радіочастотних технологій, які допоможуть не тільки звести до мінімуму кількість крадіжок, а й дозволять уникнути зайвих витрат на персонал.

Найпростіший та найбільш популярний, але, в той же час, надійний та економічний елемент системи безпеки - відеоспостереження, - сьогодні являє собою унікальний комплекс високотехнологічних пристроїв, що мають інтелектуальні функції, які забезпечують доступ до системи з будь-якого куточка планети, всього в один клік.

Бажаєте знайти надійну автономну систему безпеки та охорони з винятковою надійністю спрацьовування, можливістю віддаленого доступу, яка ідеально впишеться у ваш інтер'єр? Фахівці компанії «Техногард» допоможуть підібрати кращі системи охоронної сигналізації під будь-який бюджет.

Крім того, ми надаємо послуги з підбору та встановлення систем контролю та управління доступом (СКУД), що дозволяють об'єднати будь охоронні пристрої в єдину систему, забезпечуючи 100% -ву надійність роботи кожного із засобів охорони.