УНІКАЛЬНИЙ ТЕРУАР
 
КЛАСИЧНА ШАМПАНІЗАЦІЯ
 
ВСЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ!

«Артвайнерi»

«Артвайнерi» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в «Артвайнерi» розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.

Загальна площа підземних штолень, у яких одночасно зберігається 30 млн. пляшок артемівського ігристого вина, складає понад 25 га. Перевірені часом традиції виробництва, а також новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

Ось вже більш ніж півстоліття – завдяки високим стандартам якості, орієнтації на споживача, впровадженню інноваційних методів виробництва, єдності і професіоналізму команди – підприємство по праву вважається лідером галузі.

17.03.2020

Важливо: екскурсії на ARTWINERY припинені

На час карантину для упередження ситуації з можливим поширенням коронавірусу ми припиняємо екскурсії на наше виробництво.
Шановні гості, хто бажає ближче познайомитися з класичною технологією шампанізації вин, ми відкриємо свої двері, як тільки це стане можливим. Про це додатково ми повідомимо у себе на сайті і на сторінках у соціальних мережах. Слідкуйте за новинами.
До зустрічей вже зовсім скоро.

22.02.2020

Підсумки 2019: український споживач обирає ARTWINERY

Ринок ігристого вина в Україні виріс в продажах, але тільки за рахунок імпорту. Серед українських виробників лідерство утримує компанія ARTWINERY з часткою в 30%. В цілому Українське виробництво – впало. Такі дані були зафіксовані дослідницької компанії «MRC Brand» за підсумками 2019 року.

детальніше
13.05.2019

Продукція ARTWINERY увійшла у топ-10 кращих iгристих вин в світі

Щоб спробувати краще в світі ігристе вино, вже не обов'язково їхати до Франції або Італії. За останні десятиліття Україна істотно досягла успіху в розвитку виноробної індустрії і може приємно здивувати досвідчених поціновувачів з усього світу.

детальніше