This version of the page http://www.smit-book.com/znanius.html (80.92.232.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-29. The original page over time could change.
Головна - Електроннi засоби навчання



Компанія СМІТ є провідним розробником електронних засобів навчання, підтримуючи зв'язок, як з українськими, так і з європейськими споживачами та інвесторами. Ми пропонуємо послуги з розробки рішень для освіти та створення навчального контенту.

З 2003 року Компанія СМІТ — визнаний лідер на ринку педагогічних програмних засобів (ППЗ), або електронних підручників, — майбутнього навчальної літератури. Ними із задоволенням користуються школярі та учні професійно-технічних навчальних закладів, яких приваблюють використані при створенні найсучасніші мультимедійні технології: велика кількість анімацій, відеосюжети, звуковий супровід, інтерактивність. Учителям і викладачам подобається зручний інтерфейс, ретельно продумана до дрібниць система оцінювання та контролю знань. Ведеться робота над серією ППЗ для вищої школи.

Підтримується постійний зв’язок з користувачами, які придбали педагогічні програмні засоби, випущені Компанією СМІТ. Надається консультативна та практична допомога в інсталяції й роботі із ППЗ, повний супровід, а також інформаційна підтримка — регулярні повідомлення про новинки та оновлені версії продуктів, презентаціях і інших заходах, які проводяться Компанією.

З метою знайомства із продукцією та популяризації педагогічних програмних засобів Компанія СМІТ регулярно проводить семінари, у тому числі навчальні, на які запрошуються викладачі шкіл, профтехучилищ, учні, студенти.

Продукція Компанії — як друковані видання, так і ППЗ — багатьма вузами використовується як призовий фонд при проведенні студентських олімпіад і є гідною нагородою переможцям.

Всі розробки ТОВ Компанія СМІТ пройшли комісію науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України й одержали гриф МОНУ. Також ТОВ «Компанія СМІТ» має сертифікат на систему керування якістю (ISO9001-2001).

Ми гарантуємо Вам захист авторських прав!

Компанія СМІТ має представництво у Львові: www.ukrprog.com — інтернет-магазин, www.ukrprog.com.ua — україномовне програмне забезпечення, аудіокниги, книги, відео, музика поштою.

Тесториум

Тесторіум - це безкоштовна система по створенню тестів та проведення тестування, призначена для вчителів (викладачів) і учнів (студентів) освітніх закладів. Докладніше тут...