This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-28. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

BMW X8 M матиме 750 кінських сил

BMW X8. Цей автомобіль ще не був підтверджений офіційно, але про нього давно говорять, та й самі баварці вважають, що така модель цілком можлива. Нову порцію чуток про продовження X-сімейства дала і патентна заявка на ім'я X8 M, а тепер ще більше масла у вогонь підлило видання Car Magazine.

Hyundai анонсував Elantra N Line

Презентувавши нову Elantra, компанія Hyundai йде далі: корейці показали перші зображення «підігрітої» версії N Line. Новий автомобіль буде мати оновлене шасі, новий двигун з турбонаддувом і деякі візуальні зміни.

Універсал Audi A6 навчили заряджатися від розетки

Презентувавши в кінці минулого року підзаряджаємий седан A6, компанія Audi тепер дісталася до аналогічного повнопривідного універсалу – A6 Avant 55 TFSI e quattro.

У Мережі з'явилися фотографії серійного BMW iX3

Компанія BMW представила концепт iX3 в 2018 році, але серійна модель до цих пір не запущена у виробництво. Самі баварці час від часу забезпечують нас інформацією про цей автомобіль, але до офіційного дебюту поки справа так і не дійшла. Зате вже можна поглянути на кілька студійних фото кросовера.

У Klassen показали 6-метровий броньований Land Rover Range Rover

Компанія Land Rover і сама займається штучним виробництвом броньованих версій своїх позашляховиків, але коли за цю справу беруться фахівці стороннього ательє, варто чекати чогось особливого, інакше такі роботи просто не мають сенсу.

Skoda Auto відновлює виробництво

З сьогоднішнього дня Skoda Auto готується відновити виробництво на своїх чеських заводах. Щоб забезпечити найкращий захист співробітників від зараження коронавірусною інфекцією, виробник затвердив комплекс захисних заходів для всіх категорій персоналу.

Для власників Rolls-Royce зробили більярдний стіл за 250 000 доларів

Ви багатий знавець розкоші, який має в своєму гаражі Rolls-Royce і час від часу насолоджується більярдом? Тоді наступна пропозиція може вас зацікавити: американська компанія 11 Ravens пропонує власникам Rolls-Royce придбати ексклюзивний більярдний стіл.

У Мережі з'явилися патентні малюнки серійного Nissan Ariya

Nissan продемонстрував концепцію IMx на автосалоні в Токіо в 2017 році, натякаючи на те, як буде виглядати новий електричний позашляховик компанії. У жовтні минулого року концепт-кар був вдосконалений, перетворившись в концепцію Ariya на тому ж автосалоні в Японії.

Група Renault оприлюднила результати продажів за перший квартал

На тлі пандемії коронавірусу світовий автомобільний ринок в першому кварталі 2020 скоротився на 24,6% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. У порівнянні з минулим роком за перші три місяці продажі Групи в світі впали на 25,9% – до 672 962 автомобілів.

Нове покоління BMW 2-series: Перші фото

Не секрет, що нове покоління BMW 2-series Coupe (G42) з заднім приводом вже в дорозі, але поки баварці ще не говорять про його офіційну прем'єру. Однак на цей автомобіль поглянути можна вже зараз завдяки користувачу Instagram wilcoblok.

12345678910>
Авторинок на RST
авто базар України
Нові авто
+ Продати машину

Поточні параметри пошуку:

-
-

Додатково:

-
- скинути налаштування
  • всього вживаних авто — 831112
  • додано сьогодні — 6404

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Рено Україна»: В Україні стартували продажі автомобілів Renault з ГБО

Компанія Renault в Україні оголошує про старт продажів моделей Logan та Sandero з газобалонним обладнанням (ГБО).

«Хюндай Мотор Україна»: Регламентне техобслуговування автомобілів Hyundai можна пройти після закінчення карантину
«АвтоКапітал»: В Україні презентували абсолютно новий позашляховик Mercedes-Benz GLB
«Єврокар»: Спеціальні ціни на Skoda Octavia доступні вже зараз

Каталог автосалонів

всі автосалони України