This version of the page http://nic.ua/uk/news (178.62.234.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-22. The original page over time could change.
Акції та новини

Підтримуємо 100% кешбеком і даємо 500 гривень на хостинг!1—30 квітня

Карантин — час розвиватися та стартувати свій бізнес, не виходячи з дому! Реєструйте домен в зоні .CO.UA або .BIZ.UA й отримуйте 100% від вартості замовлення назад на бонусний рахунок для подальшого розвитку ваших проектів.

Зареєструвати домен

Ще одна приємна новина: після реєстрації будь-якого домену ви відразу ж отримаєте на пошту код купона зі знижкою 500 гривень на будь-який тариф хостингу для сайту з панеллю управління DirectAdmin. З його допомогою ви зможете забезпечити своєму сайту надійний хостинг майже безкоштовно :)

Акція діє до 30 квітня 2020 року.

Як працюють знижки і бонуси?
Після оплати бонуси будуть зараховані на ваш рахунок автоматично. З їх допомогою можна сплатити до 25% рахунку на будь-яке замовлення.
Знижки та бонуси не поєднуються. Якщо ви використовуєте купон на знижку, то бонуси нараховані не будуть, і навпаки — якщо ви використовуєте бонуси, то знижка не спрацює. Треба обрати щось одне, що є більш вигідним для вас.
Купон на 500 гривень не буде відправлено на ваш email при реєстрації безкоштовного домену PP.UA.

1 квітня 2020НовиниАкції

Реєструйте топ-домени від 2 до 5 років за низькою ціною!

У вашого онлайн-бізнесу є перспективи! Ми знизили ціни на топові домени на весь 2020 рік при реєстрації терміном до 5 років. Не відкладайте свої ідеї в довгий ящик — зробіть перший крок на шляху реалізації свого проекту, зареєструвавши класний домен відразу на кілька років за супер-вигідною ціною. Дивіться*:

Домен1 рік3 роки5 років
.SITE$0,99$10,99$20,99
.STORE$1,99$15,99$29,99
.ONLINE$4,99$16,99$28,99
.TECH$3,49$19,49$35,49

Зареєструвати домен

Після реєстрації крутого домену, подбайте і про хостинг для нього. Тут ми теж з радістю вам допоможемо: замовляйте будь-який хостинг для сайту з панеллю управління DirectAdmin, щоб отримати кешбек 50% на бонусний рахунок до 31 травня 2020 року.

*оплата здійснюється в гривнях за курсом НБУ

24 березня 2020НовиниАкції

Йдемо в діджитал — знижки на топ-домени і кешбек за хостинг!

Почни свій бізнес вже сьогодні! Проведи карантин з користю не тільки для здоров'я — реєструй топові домени за низькою ціною й отримуй кешбек за хостинг бонусами :)

Тепер ти можеш реєструвати топові міжнародні домени на нашому сайті протягом всього 2020 року реально дешево. Хочеш переконатися? Дивись*:
⚡️ .SITE за $0,99
⚡️ .STORE за $1,99
⚡️ .ONLINE за $4,99
⚡️ .TECH за $3,49

Зареєструвати домен

Само собою, що без хостингу тут не обійтися. Ось, що ми вирішили: відразу після реєстрації домену замовляй будь-який хостинг для сайту з панеллю управління DirectAdmin, щоб отримати кешбек 50% на бонусний рахунок. І так буде до 31 травня 2020 року.

Вперед підкорювати діджитал своїм онлайн-бізнесом!
Бережи себе та своїх близьких. І не забувай частіше мити руки 💚

*оплата здійснюється в гривнях за курсом НБУ

18 березня 2020НовиниАкції

Даруємо домен до Дня Валентина! 💓14—20 лютого

Купити один домен, а отримати два цілком реально з нашою акцією! Тим більше, у такий святковий лютневий день. Реєструйте будь-який домен* на нашому сайті, щоб отримати промо-код на реєстрацію .CO.UA всього за 1 гривню!
Доменам теж потрібна пара :)

Код знижки на .CO.UA прилетить до вас у листі відразу після оплати замовлення на домен. Акція діє до 20 лютого 2020 року включно — не пропустіть свій шанс!

*Акція не поширюється на реєстрацію доменів в зоні .PP.UA.

Зареєструвати домен

14 лютого 2020НовиниАкції

Даруємо круті знижки на домени!31 січня—7 лютого

Даруємо супер-знижки на нові замовлення доменів:
⭐️ .INFO зі знижкою 40% — код купону 31INFON
⭐️ .WEBSITE зі знижкою 60% — код купону 31WEBSITEN
⭐️ .CLUB зі знижкою 70% — код купону 31CLUBN

Вкажіть код під час оформлення замовлення на домен на нашому сайті. Ну що, готові забрати свій домен? Знижки діють до 7 лютого 2020 включно. Поїхали 😉

Вперед за доменом!

31 січня 2020НовиниАкції

NIC.UA тепер використовує IBAN

IBAN — це формат банківського рахунку, яким користуються країни Європи та інші держави світу.
Згідно з вимогами постанови Правління НБУ від 28.12.2018 N 162 «Про введення міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» з 13 січня 2019 року ми перевели наші банківські рахунки на європейський стандарт. Тепер у квитанціях на оплату для фізичних осіб і в рахунках-фактурах для юридичних осіб залишилися тільки рахунки IBAN.

Перехід ніяк не вплине на систему оплати послуг, а тільки допоможе зробити цей процес більш зручним для всіх.

13 січня 2020Новини

Політика розв'язання доменних спорів для доменів .COM.UA

З 19 грудня 2019 року для доменів в зоні .COM.UA почала діяти політика розв'язання доменних спорів UA-DRP.
UA-DRP — це спеціальна політика швидкого та зручного досудового розв'язання доменних спорів, яка була створена за співпраці WIPO (Всесвітньої організації інтелектуальної власності) і адміністраторів доменних зон. Розгляд доменних спорів в даному випадку проводиться арбітрами WIPO (серед них є громадяни України) в Центрі арбітражу та посередництва (WIPO Arbitration and Mediation Center).

Раніше в цьому році адаптовану політику для українських доменів почала використовувати доменна зона .UA, а тепер політика поширюється і на домени третього рівня в зоні .COM.UA. Документи про UA-DRP доступні на сайті компанії «Хостмастер» за посиланням.

19 грудня 2019Новини

Даруємо iPhone 11!18 грудня—10 січня

Старт новорічного конкурсу від NIC.UA — виграйте iPhone 11 під ялинку! 🎉

Отже, що робити?
♦️ підпишіться на NIC.UA в Instagram
♦️ зробіть будь-яке замовлення на нашому сайті (в тому числі і безкоштовне)
♦️ розкажіть історію, пов'язану з доменами, сайтами, торговими марками або дайте відповідь на питання «Як IT допоміг моєму проекту?»
♦️ історії, пов'язані з IT мають вищі шанси виграти. Чому — читайте нижче
♦️ поділіться цією історією у себе в сторіз або в пості
♦️ обов'язково позначте @nic_ua, інакше ми не побачимо ваші розповіді
♦️ приватні акаунти не можуть брати участі в конкурсі, тому ваш акаунт повинен бути відкритий, як мінімум, до закінчення конкурсу

🍾 Історії, не пов'язані з IT-сферою беруть участь в розіграші 1 раз.
🍾 Пов'язані з IT, але не з послугами NIC.UA беруть участь в розіграші 2 рази.
🍾 А історії про NIC.UA беруть участь тричі!

🎁 Ви можете виграти безкоштовні домени, сертифікати на наші послуги та головний приз - iPhone 11 🎁
Щодня ми будемо робити репости ваших історій і зберігати їх в наших актуальних сторіз. Всі історії будуть проходити модерацію — ми не будемо приймати до участі образливі історії. Давайте жити дружно!
Конкурс проводиться до 10 січня 2020 року. Переможці будуть обрані випадковим чином.

Поїхали!

18 грудня 2019НовиниАкції

Підвищуємо температуру повітря нашими знижками!17—31 грудня

Гріємо знижками в цей чудовий зимовий день: замов будь-який пакет хостингу з панеллю управління DirectAdmin* зі знижкою 20% з кодом купона htg20da та отримай домен .BIZ.UA всього за 1 гривню! Чудовий подарунок для твоїх проектів перед святами :)

Чарівний код знижки на домен прилетить до тебе в листі відразу після оплати твого замовлення на хостинг на нашому сайті. Акція діє до 31 грудня 2019 року — встигни зробити замовлення під ялинку :)
*Домен за 1 гривню можна отримати і за замовлення будь-якого пакета хостингу з панеллю управління cPanel, але без знижки 20%. Акція не розповсюджується на архівні тарифи хостингу.

До речі, які плани на Новий рік? Обов'язково візьми участь у нашій новорічної акції! Для цього підписуйся на нас в Instagram і стеж за оновленнями — ми готуємо цікавий конкурс. Є припущення? Розкажи про них в коментарях в нашому акаунті, щоб отримати 1000 гривень на бонусний рахунок. Вперед :)

17 грудня 2019НовиниАкції

Реєструй сьогодні .CO.UA всього за гривню!3—4 грудня

Кіберпонеділок плавно переходить у Кібервівторок, тому ми підготували для тебе приємний сюрприз — реєструй домен в зоні .CO.UA всього за гривню та замовляй до нього хостинг зі знижкою 60%! 🔥

У тебе є всього 24 години, щоб використати наші кібер-коди:
⚡️ cyberplus19 на регистрацию домена .CO.UA за 1 гривню
⚡️ cyberhst19 на будь-який пакет хостингу з панеллю управління DirectAdmin зі знижкою 60%

Коди активні до завтра, 4 грудня, 8:00 за київським часом. Поспіши :)

Зарегистрировать домен

3 грудня 2019НовиниАкції
Завантажити ще