This version of the page http://iec-expo.com.ua/ktya-2017-ua.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-18. The original page over time could change.
Виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2017» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
IХ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
PLAST EXPO UA - 2017
IХ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2017
ТА I МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ADDIT EXPO 3D – 2017

З 28 по 30 березня 2017 року на території Міжнародного виставкового центру відбулися спеціалізовані виставки IX КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК, IX PLAST EXPO UA, I ADDIT EXPO 3D. Тематика виставок об’єднала технології й обладнання для переробки пластмас, технології, обладнання і матеріали для адитивного виробництва і 3D друку, а також машинобудування, металообробку, інструмент та обробку поверхні.
Організатор виставок – Міжнародний виставковий центр.

 

Сюжет телеканалу про виставку

 

У виставках взяли участь 98 підприємств із 7 країн світу, зокрема, з Австрії, Білорусі, Італії, Китаю, Німеччини, Польщі, Туреччини. Загальна площа експозиції склала 5000 кв.м., протягом трьох днів роботи виставки відвідало 2485 спеціалістів.

 

Перелік учасників

 

Загалом учасники виставок відзначали, що після кількох років затишшя на промисловому ринку, споживачі цього року активізувалися і виявили підвищений інтерес до нового обладнання та матеріалів, і як прямий наслідок, «відкладений попит» дозволив учасникам прямо з виставки зробити ряд продажів. Неодноразово висловлювалася думка, що захід пройшов значно ефективніше, ніж у минулі роки.

Коментарі експертів на виставці були позитивними та обнадійливими:

«Ми, компанія Галсофт-Сервіс, беремо участь у виставці «Київський Технічний Ярмарок» вже близько 9 років. Виставкою ми задоволені. Завжди приїжджаємо з обладнанням. Плануємо участь і в наступному році.»

«Я директор компанії «Prostir 3D» Андрій Стрельченко. Ми беремо участь у виставці ADDIT EXPO 3D. Виставка показала актуальність даної теми. Наші клієнти за перші 2 дні нас здивували: ми навіть не очікували такого підвищеного інтересу до нашої експозиції. На нашому стенді також працював представник компанії Stratа Sys, який зазначив, що, незважаючи на складне становище в Україні, подія була дуже цікавою для відвідувача. З його точки зору, у даної виставки великі перспективи. Незважаючи на те, що ADDIT EXPO 3D проводиться вперше, рівень підготовки клієнтів і відвідування дуже високий. Тому ми плануємо брати участь у наступному році.»

«Я, Янчевський Андрій Станіславович – керівник відділу продажів Хмельницького заводу «Темп». Ми є виробником гальванічного обладнання. У «Київській Технічній Ярмарці» беремо участь уже не вперше і можемо сказати, що виставка дуже ефективна. Маємо намір і далі брати участь у заході, намагатимемося нічого не пропустити. Це корисно для нас, оскільки на виставці можна побачити обладнання, яке представляють інші компанії, а також продемонструвати своє. Ми хочемо показати, що ми є на ринку й розвиваємося.»

«Мене звати Іван Горшков, я керівник відділу продажів компанії Haitian Ukraine – виробника термопластавтоматів. Ми є учасниками виставки Plast Expo Ua вже багато років поспіль, але хочемо відзначити, що цього року вона виявилася найкращою за останні 7 років. Протягом двох днів роботи виставки ми продали 3 машини. Це дуже вагомий показник. Ми взагалі вперше за всі роки привезли машину спеціально для цієї виставки. Висловлюємо вдячність організаторам за прекрасну організацію. Запрошуємо всіх до участі у даній події.»

«Я представляю компанію «Полімерсервіс», мене звати Антонов Андрій Леонідович. Близько 6 років наше підприємство не брало участі в українських виставках. У цьому році ми з подивом і радістю констатуємо той факт, що виставка Plast Expo UA є дуже ефективною. Сьогодні другий день, ми вражені, наскільки багато відвідувачів. Відчувається, що виробники і переробники полімерної продукції втомилися чогось вичікувати і вирішили нарешті оновити і парк обладнання і свої контакти, зв'язки, що ми бачимо сьогодні у тій кількості відвідувачів, які прийшли на виставку. Бажаємо виставці процвітання і великих успіхів. Хочеться бачити серед учасників більше наших українських компаній, а не лише зарубіжних. Ми будемо всіляко сприяти розвитку полімерної галузі в Україні.»

«Мене звати Ярослав, я технічний директор компанії «ТД Рубін». Ми вперше беремо участь у виставці Plast Expo UA. Нашою метою було дослідження та освоєння нових ринків збуту продукції. На наш погляд, виставка більш ніж успішна. Досить багато було контактів, плюс ми отримали можливість зустрітися з усіма нашими нинішніми клієнтами в одному місці. Ми вважаємо, що наразі закладено хороший базис. Наша компанія у будь-якому разі розглядає питання участі у наступному році з великим асортиментом, оскільки на виставці були отримані запити на нові групи товарів. Ми дуже раді, що виставка з такою тематикою існує сьогодні в Україні.»

«Ми вдруге беремо участь у цій виставці. Представляємо «ОСВ Технологія», Україна. Я порівнюю сьогоднішню виставку з минулорічною і бачу позитивну динаміку. При правильному керівництві і розвитку ця виставка набуде міжнародного значення. Сподіваюся, у наступному році відвідувачі будуть не лише з України, але й європейські спеціалісти. Я вважаю, що виставка має право на життя, на збільшення кількості відвідувачів і експонентів.»

У рамках виставок була представлена широкомасштабна програма конференцій і круглих столів з актуальних питань для сучасної промисловості.

 

Програма заходів

 

Підводячи підсумки роботи виставок, хотілося б навести деякі статистичні дані:

Фотозвіт

Відео з виставки

Замовити стенд у 2018 році