This version of the page http://iec-expo.com.ua/agf-2018.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-17. The original page over time could change.
Агропромислова виставка «АГРОФОРУМ - 2018» Київ МВЦ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Каталог виставки
    • Підсумки 2017

Звіт за результатами проведення
Спеціалізованої виставки АГРОФОРУМ ‑ 2018

З 6 по 8 листопада на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) відбулася Спеціалізована виставка «АГРОФОРУМ ‑ 2018». Цей щорічний захід за 15 років зарекомендував себе як основній майданчик зустрічі спеціалістів АПК та традиційно проходить в рамках ключового виставкового проекту осені, який об'єднує міжнародні спеціалізовані виставки: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства».

У цьому році тематична направленість представленої продукції на виставці «АГРОФОРУМ» була акцентована на тепличне господарство.

Компанія «Idromeccanica Lucchini SpA» (Італія) продемонструвала свої інноваційні технології у виробництві теплиць з плівковим покриттям для садівництва і квітникарства в комплексі з найпередовішими системами зрошення й опалення з автоматизованим управлінням.

Матеріали для теплиць, зокрема агроволокно, так само як і засоби захисту рослин від заморозків, представила компанія ТОВ «ТАСКОМ.».

Загальну зацікавленість привернула компанія ТОВ «Астракем Україна» своїм широким спектром продукції для сільськогосподарського виробництва: засоби захисту рослин (пестициди), мінеральні комплексні добрива виробництва Саудівської Аравії.

Також варто відзначити вітчизняного виробника – ТОВ «Спецтехнологія Україна», спеціалізація котрого – виготовлення фумігантів, засобів боротьби з гризунами, засобів захисту рослин.

Крім того, участь у виставці прийняли компанії: «Гідромаркет», «PolyBush», ТОВ «Завод гідроарматури», які є одними з провідних виробників запасних частин для сільськогосподарської техніки, гідравлічних систем, спецтехніки, техніки для комунальних служб, будівельного сектора.

Жодне підприємство в наш час не обходиться без засобів автоматизації виробництва: свої послуги для агробізнесу презентувала компанія ПП «Цифрові комунікації».

Перелік учасників

В рамках ділової програми пройшла Міжнародна науково‑практична конференція «Інженерія систем природокористування» (організатор ‑ Київський кооперативний інститут бізнесу і права).

Під час цього заходу висвітлювалися такі основні питання:
- сучасні інженерні рішення в системах природокористування для різних видів комунальних та агропідприємств;
- засоби механізації та сучасні сільськогосподарські машини;
- моніторинг стану сільськогосподарських угідь;
- охорона праці та інженерія середовища при виробництві продукції рослинництва;
- технології, обладнання для зрошення. Системи крапельного зрошення та інші.

Програма конференції

Загальна площа головного міжгалузевого проекту, у складі якого ‑ спеціалізовані виставки: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства» та «АГРОФОРУМ», склала понад 16 500 кв м.

Експозиція зібрала 342 учасника ‑ як українських, так і закордонних виробничих підприємств. Більше 8 500 фахівців отримали максимальну інформацію про сучасні технології та обладнання в різних взаємопов'язаних напрямках економіки: агропромисловому комплексі, водній галузі, ЖКГ, промисловій та будівельній сфері. Одночасно з вищевказаними міжнародними виставковими заходами пройшов Міжнародний форум «Паливно‑енергетичний комплекс України», в рамках якого ‑ виставки «Енергетика в промисловості» «Mining Industry Expo», «НафтоГазЕкспо» та «Electro Install».

В цілому масштабну експозицію і заходи ділової програми відвідало понад 14 000 фахівців.

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Сільгосптехніка, запчастини, комплектуючі

17,9

Рослинництво

13,7

Агрохімія

11,7

Послуги

10,2

Зберігання та пакування

9,4

Тваринництво та птахівництво

8,8

Кормовиробництво

7,3

Енергозбереження

6,1

Проектування і монтаж

5,3

Наукові та учбові заклади

4,2

Центральні та місцеві органи влади, інші органи влади

2,6

Громадські організації

1,9

Інше

0,9