Державна податкова служба України

КВАЛІФІКОВАНИЙ НАДАВАЧ ЕЛЕКТРОННИХ ДОВІРЧИХ ПОСЛУГ

ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ДПС

Новини

Регламент роботи

Отримання електронних довірчих послуг

Підпис даних

Перевірка підписаних даних

Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом

Пошук сертифікатів та СВС

Скасування, блокування, поновлення сертифікатів

Системи, які підтримують використання сертифікатів Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС

Програмне забезпечення

Шановні клієнти!

Кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, які формуються Кваліфікованим надавачем ЕДП ІДД ДПС, на сьогодні використовуються у більшості програмних продуктів (веб-сервісів) для подання електронної податкової звітності та в системах електронного документообігу.

Про можливість використання отриманих в Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС кваліфікованих сертифікатів в тих чи інших програмних продуктах (веб-сервісах) просимо звертатися безпосередньо до їх розробників або дистриб’юторів.

Одночасно інформуємо, що подання електронної податкової звітності до органів ДПС можна здійснювати за допомогою електронних сервісів та програмних продуктів, які безкоштовно надаються Державною податковою службою України.



Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки - "ІІТ Користувач ЦСК-1"

Програмний комплекс, що має позитивний експертний висновок та призначений для здійснення накладання та перевірки кваліфікованого електронного підпису чи печатки на електронні документи (за виключенням звітності), генерації ключів та управління ними та забезпечує роботу з каталогами сертифікатів.

Докладніше



Програмний комплекс конфігурації електронного ключа «Кристал-1»

Програмний комплекс конфігурації електронного ключа «Кристал-1» призначений для встановлення параметрів електронного ключа, його форматування, зміну паролю доступу до нього, та виконує технологічне тестування електронного ключа для перевірки працездатності при проведені технічного обслуговування.

Докладніше



  • !АКТУАЛЬНО
  • 18/03/2020Щодо заходів спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)детальніше
  • 12/03/2020Про затвердження нових форм реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послугдетальніше
всі анонси





Шановні клієнти!

.

З метою забезпечення надання кваліфікованих електронних довірчих послуг (далі – ЕДП) на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України та дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковий департамент ДПС (далі – Надавач) повідомляє, що надання ЕДП здійснюватиметься лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації (далі – ВПР).

Для отримання ЕДП користувачу необхідно:

завантажити програмне забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» та згенерувати ключі відповідно до Відеоінструкції з самостійної генерації ключів або здійснити генерацію безпосередньо у ВПР;

за наявності можливості надіслати на електронну поштову скриньку відповідного ВПР запити на формування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів та скан-копії або фотокопії документів (крім документів які містять персональні дані користувачів) необхідних для отримання ЕДП (Перелік необхідних документів для різних категорій осіб) для попередньої перевірки;

здійснити попередній запис до відповідного ВПР засобами телефонного зв’язку (режим роботи ВПР та засоби зв’язку опубліковані на офіційному інформаційному ресурсі Надавача у розділі Контакти. Додаткову консультацію щодо отримання ЕДП користувачі зможуть отримати за допомогою засобів телефонного зв’язку відповідного ВПР). Звертаємо Вашу увагу на те, що попередній запис здійснюється в поточному тижні на наступний робочий тиждень;

прийти у відповідний ВПР на зазначений час з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів (ВПР не надає послуги з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, а також не здійснює продаж або безоплатне надання захищених носіїв особистих ключів).

Звертаємо Вашу увагу, що отримати ЕДП зможуть тільки ті користувачі, у яких наявні засоби особистого захисту від респіраторних захворювань.

Також, повідомляємо, що працівники медичних установ (тільки керівник установи та головний бухгалтер) при наявності зарплатного проєкту в медичній установі від АТ КБ «ПРИВАТБАНК», зможуть отримати ЕДП дистанційно від кваліфікованого надавача ЕДП АТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Ознайомлений