This version of the page http://iec-expo.com.ua/ngua-2018.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-16. The original page over time could change.
Виставка НАФТОГАЗЕКСПО - 2018 Київ МВЦ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Офіційна підтримка
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Каталог виставки
    • Конференція
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2017

ЗВІТ
ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
ІІІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
НАФТОГАЗЕКСПО ‑ 2018

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр,
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

З 6 по 8 листопада 2018 року на території Міжнародного виставкового центру, в найбільшому експоцентрі України, відбулася ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО ‑ 2018».

Організатор заходу ‑ Міжнародний виставковий центр, за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Захід проходив у рамках ХVІ Міжнародного форуму «Паливно ‑ енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» одночасно з XVІ Міжнародною спеціалізованою виставкою «Енергетика в промисловості ‑ 2018» та IІI Міжнародною спеціалізованою виставкою гірничодобувної промисловості «MINING INDUSTRY EXPO ‑ 2018» на площі близько 10 000 кв.м.

Такий формат проведення надав унікальну можливість учасникам та відвідувачам комплексно на одному майданчику презентувати технології, обладнання і сервіси широкому колу фахівців та обговорити шляхи реформування взаємопов'язаних галузей.

6 листопада Форум та виставки урочисто відкрили:
- Заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юлія Підкоморна;
- Державний секретар Міністерства енергетики та вугільної промисловості Максим Немчинов;
- Президент Асоціації «СІГРЕ‑Україна» Олександр Светелік;
- Голова Громадської Ради при Міненерговугілля Семен Поташник;
- Генеральный директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Анатолій Ткаченко
та інші почесні гості.

У цьогорічній виставці «НАФТОГАЗЕКСПО» взяло участь 101 підприємство, з яких 22 компанії представляли Австрію, Білорусь, США, Німеччину, Монако, Чехію, Китай, Литву та Казахстан.

Вперше АТ «Укргазвидобування», найбільша газовидобувна компанія України, продемонструвала на відкритому майданчику новітнє обладнання для розробки газових родовищ.

Компанія DENIMEX (США), яка надає різноманітний спектр нафтогазосервісних послуг, представила колективний стенд за участю: Compass Directional Guidance (США), Drilling Tools International (США), Fluid Systems Incorporated (США), Gotco (США), Global Tubing, LLC (США), Hamburg Oil Tools Group (Німеччина), Reactive Downhole Tools (США), Tianhe Oil Group (Китай), Tucker (США), Ulterra Drilling Techlogies (США) та ТОВ «Бренд‑Вік ЛТД» (Україна).

Загалом свої сервісні послуги та обладнання для розвідки, буріння, експлуатації нафтових і газових свердловин представили: Beiken International Engineering Co. (Китай), Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems (Німеччина), ТОО «Integrated Engineering Solutions» (Казахстан), NANYANG CISK PETRO‑MACHINERY СО. (Китай), СЗАО «ФИДМАШ» (Білорусь), ДП «Завод обважнених бурильних і ведучих труб», ТОВ «БТФ‑КОЛТЮБІНГ», ТОВ «НТП Бурова Техніка», ТОВ «УКРНАФТАГАЗСЕРВІС», ТОВ «Торгіндустрія», ТОВ «Інтермінералбілдінг», ТОВ «ІВК Енерджі», ТОВ «Сервіс Ойл», ТОВ «Українська сервісна бурова компанія ‑ 1» та інші.

Компресори, газотурбінні та газоперекачувальні установки, унікальні види хімічної апаратури, центрифуги, насосне, теплообмінне обладнання, системи автономного енергопостачання та багато іншої продукції відвідувачам виставки запропонували найбільші вітчизняні підприємства ‑ ДП «НВКГ «Зоря‑Машпроект», АТ «Мотор Січ», ТОВ «Cумський завод «Насосенергомаш», ТОВ «ДАЛГАКИРАН КОМПРЕСОР УКРАЇНА», ТОВ «ІНТЕХ СА», ТОВ НВП «СЗХНО», ТОВ «Еквівес», ТОВ «СЕНСІ», ТОВ «НВП «ОПЕКС Енергосистеми», ТОВ «Техніка «Машзавод», ТОВ «Компрессорс Інтернешнл» та інші.

Зразки промислових труб, елементи трубопроводів, фонтанну та запірно‑регулюючу арматуру, вентилі та іншу продукцію на своїх стендах представили: voestalpine Tubulars GmbH & Co KG (Австрія), Vallorec Deutschland GmbH (Німеччина), ABO Valve s.r.o. (Чехія), Концерн «СоюзЭнерго», ПП «АРТЕЗІЯ», ПАТ «Конотопський арматурний завод», ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», ТОВ «ТММ‑ЕНЕРГОБУД МЕНЕДЖМЕНТ», ТОВ «НВП «Техприлад», ТОВ «ЕМЕРАЛЬД‑ТЕХНІК», ТОВ НВП «Комплект‑Ліга», ТОВ «БФ «МІРА», ТОВ «ТД «ПРОМ ЮА ГРУП», ТОВ «ПКП «ПАТРІЯ» та інші.

Також ряд компаній представили засоби, технології та матеріали для ремонту, обігріву, очистки та захисту труб і трубопроводів: 3X ENGINEERING, УРСП «РОСТОК», ТОВ «Компанія «Актив Альянс», ТОВ «Гірофлоу Україна».

Комплексні засоби діагностики, вимірювальної техніки та автоматики для нафтогазової галузі запропонували наступні учасники виставки: Kanex Krohne Anlagen Export GmbH (Німеччина), Schneider Electric, ТОВ «ВІКА Прилад», ТОВ «Манометр‑Харків», СП «Радміртех» у формі ТОВ, ПП «ТК «Меркурій», ПРОКСИС ТМ, ТОВ «СМАРТ‑МАК», МК «ЮМАС» та інші.

Різноманітне обладнання для газо‑ та нафтопереробки, нафтобаз, мастильні матеріали і промислові гази відвідувачам запропонували: ТОВ «Газсьорф», ТОВ «ТК «Ювента», ТОВ НВП «СЗХНО», ТОВ «Ніко Трейдінг», ТОВ «ПБМ ГАЗ» та інші.

Послуги з розподілу природного газу, обладнання для фільтрації систем кондиціювання та вентиляції, засоби захисту та робочий спецодяг на своїх стендах представили: SORTUS UAB (Литва), ПАТ «Київгаз», ТОВ «Вент‑Фарм», ТОВ «Рубіж‑Текс», ТОВ «Тексіка», ПрАТ «АВ‑ФАРМА».

Енергетичну та електротехнічну продукцію та вибухозахисне обладнання для галузі запропонували: ТОВ «НВФ «VD MAIS», ТОВ з ІІ «Спецбудкомплект», ТОВ «НВО Вертикаль», ТОВ «ВМ Україна», ТОВ «Завод Великих Електричних Машин», ДП «Ітон Електрик», ТОВ «ЛАПП Україна ТОВ», ТОВ «НВП «НКЕМЗ», ТОВ «ХЕМЗ» та інші.

Науково‑дослідний та освітній потенціал галузі презентували: Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, Івано‑Франківський національний технічний університет нафти і газу, ДП «Науково‑дослідний інститут нафтогазової промисловості» НАК «Нафтогаз України», Інститут механіки ім. С. П. Тимошенка НАН України, Дрогобицький коледж нафти та газу.

ЗА ТРИ ДНІ РОБОТИ ФОРУМУ ТА ВИСТАВОК БУЛО ЗАРЕЄСТРОВАНО БІЛЬШ НІЖ 7 000 ВІДВІДУВАЧІВ ІЗ 40 КРАЇН СВІТУ.

ДІЛОВА ПРОГРАМА

Центральним заходом ділової програми виставки стала IІI Київська конференція «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці».
Конференція розпочалася із доповіді голови АТ «Укгазвидобування» Олега Прохоренка, який відзначив позитивні тенденції у формуванні газонафтосервісного ринку України і роль державної компанії в цьому процесі.
Загалом у конференції взяло участь біля 300 учасників (із 60 компаній), які обговорили нові технології буріння та ремонту свердловин, розвиток та модернізацію нафтогазових підприємств, бурові сервіси та вплив виробничих процесів на екологію.
Серед основних учасників ‑ компанії «Укргазвидобування», «Укрнафта», ДТЕК Нафтогаз та NOV‑Fidmash, Везерфорд Україна та інші.
Також на конференції були представники компаній нафтогазового сектору із Білорусії, Польщі, Німеччини, США, Канади та Китаю.

Директорат викопних видів палива Міністерства енергетики та вугільної промисловості провів круглі столи:
- Розвиток нафтогазовидобувної галузі України
- Надання спеціальних дозволів на користування нафтогазоносними надрами на прозорій основі
- Нові інструменти відкриття інформації в енергетичному секторі України
- Розвиток інновацій у сфері видобування вуглеводнів
Заходи були присвячені інвестиційним перспективам та стимулюючим факторам розвитку нафтогазовидобувної індустрії України, оптимізації процедур надання прав на надрокористування на прозорій і недискримінаційній основі, реалізації Закону про посилення прозорості видобувних галузей та іншим питанням.

Традиційно компанія НАК «Нафтогаз України» провела діловий захід, направлений на розгляд питань, пов'язаних з обліком природного газу.
У роботі круглого столу «Інновації приладового обліку природного газу та метрологія» взяло участь понад 140 фахівців підприємств та організацій нафтогазового комплексу, підприємств Мінекономрозвитку, виробників засобів вимірювальної техніки, навчальних і науково‑дослідних закладів, проектних організацій.
На круглому столі, зокрема, відмічено цілу низку ґрунтовних інновацій, впроваджених в систему обліку природного газу в Україні.

СТАТИСТИЧНІ ПОКАЗНИКИ