This version of the page http://nsj.gov.ua/ua/ (83.218.242.227) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-07. The original page over time could change.
Національна школа суддів України
Національна школа суддів України
Анонси заходів

Відкриття ректором НШСУ дистанційної підготовки суддів апеляційних адміністративних судів (відео)



Міжнародна регіональна конференція високого рівня “Захист прав людини через суддівську освіту: кращі практики та удосконалення стандартів


Cемінар на тему: “Новели антикорупційного законодавства з питань електронного декларування” (в режимі вебінару)



Київські рекомендації

про зміст та методологію суддівської освіти

з питань застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, практики Європейського суду з прав людини та виконання рішень Європейського суду з прав людини


 

Kyiv Recommendations

on the Content and Methodology of Judicial Training

on the Implementation of the European Convention on Human Rights, case-law and execution of judgments of the European Court of Human Rights


Дистанційні курси як форма підготовки суддів


ОЦІНКА СУДОВОЇ РЕФОРМИ В УКРАЇНІ ЗА ПЕРІОД З 2014 ДО 2018 РОКУ ТА ВІДПОВІДНІСТЬ РЕФОРМИ СТАНДАРТАМ І РЕКОМЕНДАЦІЯМ РАДИ ЄВРОПИ 




ОГОЛОШЕННЯ

Тимчасові труднощі – не перепона для отримання якісної освіти


6 – 10 квітня 2020 року з 09.50 до 16.40 год на офіційному YouTube channel Національної школи суддів України для суддів окружних адміністративних судів буде проводитися підготовка суддів


6 – 10 квітня 2020 року з 09.50 до 16.40 год на офіційному YouTube channel Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України буде проходити підготовка суддів місцевих загальних судів (цивільна спеціалізація).


13-17 квітня 2020 року  з 09.50 до 16.40 год на офіційному YouTube channel Національної школи суддів України для суддів місцевих загальних судів буде проводитися підготовка суддів


Оголошення щодо підготовки суддів 13-17 квітня 2020 року


 Новий формат роботи




Дистанційний курс для суддів “Права людини та охорона довкілля”


У зв’язку із підвищеними ризиками поширенням епідеміологічної ситуації, пов’язаної із коронавірусом COVID-19


Підготовка суддів судових палат у кримінальних справах апеляційних судів


До уваги працівників апаратів судів, які бажають підвищити свій рівень у сфері застосування Європейської конвенції з прав людини


Реєстрація на пілотний навчальний тренінг для суддів з питань кіберзлочинності та застосування електронних доказі


ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ

Національна школа суддів України запрошує суддів і суддів у відставці до співпраці з метою розробки матеріалів курсів для суддів, зокрема, стандартизованих лекцій, та їх подальшого викладання в ході підготовки суддів.


Вийшов черговий випуск журналу «Слово Національної школи суддів України»


Запрошуємо опублікувати наукову статтю у фаховому журналі “Слово НШСУ”

До уваги суддів господарських  судів

Національна    школа    суддів України спільно  з  Касаційним господарським  судом у складі Верховного Суду  17 квітня   2018  року   в місті  Києві проводить загальноукраїнський семінар  для суддів господарських судів на тему: “Новели господарського судочинства України  та їх застосування в судовій практиці”.

Враховуючи інтерес суддів до новел  сучасного законодавства, актуальність зазначеної тематики в професійній суддівській діяльності та потребу у її кваліфікаційному висвітленні,  доповідачами на заході будуть судді, науковці, адвокати та представник Міжнародного комерційного арбітражного суду   при   Торгово-промисловій    палаті  України, що дозволить системно дослідити новели господарського судочинства України.

Семінар буде  проводитися   у конференц–залі Касаційного господарського    суду    у    складі   Верховного   Суду   за адресою м. Київ,   вул. О. Копиленка,  6. 

Реєстрація слухачів відбудеться 17 квітня з 09.30 год. до 10.00 год.  Початок занять о 10.00 год.

План основних заходів
Національної школи суддів України
на 06-10.04.2020 р.





Безкоштовна консультативна психологічна допомога суддям та працівникам апаратів судів 
Більш детальна інформація


Усі анонси
Новини установи
On-line нарада з розробки курсу щодо домашнього насильства

07 квітня 2020 року Національною школою суддів України у співпраці з українсько-канадським проектом  "Підтримка судової реформи в Україні" проведено робочу нараду в режимі відео конференції щодо розробки навчального курсу для суддів "Особливості розгляду кримінальних проваджень, пов‘язаних із домашнім насильством"

Визнання правочинів недійсними: основи теорії та судова практика – електронна версія посібника

Науково–методичною радою Національної школи суддів України було рекомендовано до друку та публікації електронну версію посібника для суддів “Визнання правочинів недійсними: основи теорії та судова практика”.

Поповнення бібліотеки відеозанять

Підхід до дистанційного підвищення кваліфікації як методу професійної підготовки в Національній школі суддів України є вдалим організаційним рішенням в умовах карантину. Тепер судді, працівники апарату судів, співробітники Служби судової охорони, які відповідно до планів мали пройти підготовку  в березні–квітні 2020 року, мають можливість підвищувати свою кваліфікацію дистанційно.

Управління часом для помічників суддів та секретарів судових засідань

6–21 квітня 2020 року Національна школа суддів України проводить дистанційне навчання для помічників суддів та секретарів судових засідань на тему: “Тайм-менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання”.

Нові знання – у режимі онлайн

6–10 квітня 2020 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку суддів місцевих загальних судів (цивільна спеціалізація) Одеської, Миколаївської та Херсонської областей у режимі онлайн.

Усі новини