Перевірка теплоізоляційних характеристик «термофарби» в порівнянні з традиційними системами утеплення

Оприлюднено

Передумови: протягом вже багатьох років періодично з’являється реклама чудодійних термофарб, шар в 1-3 мм  якої може нібито замінити 50-100 мм традиційних (пінополістирол, мінеральна вата, і т. д.) утеплювачів.

Читати далі

Тендери для енергоаудиторів.

Оприлюднено

На сайті Міжнародної громадської організації «Центр сприяння житловим та муніципальним реформам» розміщено ряд тендерів для енергоаудиторів.

Читати далі

ЦСЖМР оголошує конкурс на розробку звітів з енергоаудиту

Оприлюднено

Міжнародна громадська організація “Центр Сприяння Житловим та Муніципальним Реформам” (МГО ЦСЖМР) відповідно до грантової угоди з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та в рамках проекту Енергоефективність у громадах II для реалізації «Механізму підтримки послуг з підвищення енергоефективності в громадських будівлях», оголошує конкурс на розробку і виготовлення: Читати далі

Майже 2 тис. атестатів вже видано енергоаудиторам для сертифікації енергоефективності будівель та обстеження інженерних мереж

Оприлюднено

Ринок послуг із сертифікації енергоефективності будівель щомісяця поповнюється новими спеціалістами. Із початку 2020 р. заклади вищої освіти видали ще 117 атестатів енергоаудиторам.

Читати далі

Проведено тренінг “Енергетичний аудит будівель”

Оприлюднено

24 – 26 лютого 2020 року Навчальним центром по енергоаудиту та енергоменеджменту Асоціації енергоаудиторів був проведений практичний тренінг “Енергетичний аудит будівель”.

Читати далі

Друге засідання апеляційної комісії щодо повторної перевірки енергетичних сертифікатів будівель

Оприлюднено

18 лютого 2020 р. відбулося друге засідання апеляційної комісії при Держенергоефективності щодо повторної перевірки (моніторингу) енергетичних сертифікатів. Читати далі

Враження енергоаудиторів від проведених тренінгів з енергоаудиту в Польщі

Оприлюднено

60 енергоаудиторів з України пройшли 2-х тижневе навчання в Польщі в рамках проекту “E-ETAP – Навчальний проект з енергетичної ефективності та енергетичного аудиту в Україні”.

Читати далі

13-14 лютого міжнародний Форум «Smart Building» Київ | Міжнародний Виставковий Центр

Оприлюднено

Уже вчетверте в Києві пройде міжнародний форум Smart Building — міжнародна професійна виставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart-рішень для створення «розумного будинку» і «розумного міста».
Читати далі