This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=287 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-03. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

зареєструватися

ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ

календар заходів

Березень Травень
Березень Травень

Квітень 2020

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

III СУДОВИЙ ФОРУМ ААУ

  • Дата проведення:

    15 травня 2020 року

  • Час проведення:

    08:00 - 19:10

  • Місце проведення:

    Hyatt Regency Kiev (вулиця Алли Тарасової, 5, Київ)

  • Формат

    Захід відбудеться у декількох форматах: discussion hub, сase discussion, бутік-конференції, обговорення тем за участю суддівського ложе. 

  • загальна інформація:

    Поговоримо про наступне:

    • Судова реформа. Версія 2.0.2.0.
    • Процесуальні Лайфхаки: від проблем до можливостей
    • Місія можлива: менеджмент складних та резонансних справ 
    • AdvoTECH: технології в плюс
    • Також на Вас чекають бутік-конференції з:
    • Сімейних спорів: тенденції останньої практики 
    • Банкрутства (банкрутство фізичних осіб, відповідальність посадових осіб) 
    • Міжнародного арбітражу
    • Кримінального права та процесу (літігація з кримінальним елементом)
    • Екологічних спорів: здоров'я громадян vs інтереси бізнесу
    • Судових спорів у сфері інтелектуальної власності


     

  • cпікери:

    судді, провідні адвокати, представники органів державної влади, науковці та інші відомі правники, які забезпечать високу професійність обговорення питання судоустрою та судочинства.

  • Для довідки звертайтесь:

    за тел.: +380 (67) 239 86 90

    email: forum@uaa.org.ua

Детальнiше

Генеральні партнери

Новини ААУ

Обмеження прав людини через пандемію COVID-19: аналіз заяв держав до секретаріату Ради Європи за статтею 15 Європейської конвенції з прав людини

Обмеження прав людини через пандемію COVID-19: аналіз заяв держав до секретаріату Ради Європи за статтею 15 Європейської конвенції з прав людини

Очевидно, що карантинні обмеження становлять серйозну загрозу для прав і основоположних свобод людини навіть у розвинутих демократіях, не кажучи вже про держави так званої «молодої демократії» .
На сьогодні до секретаріату Ради Європи звернулися шість держав з відповідними заявами за ст. 15 Європейської конвенції з прав людини (далі – Європейської конвенції) про обмеження на їх території дії окремих конвенційних прав, а саме: Вірменія, Молдова, Грузія, Румунія, Латвія, Естонія . Крім того, згідно повідомлень у ЗМІ, аналогічну заяву прийняв Парламент Болгарії .
Які саме права обмежуються відповідними Урядовими заявами та які загрози несуть відповідні заяви?

читати далі

Увага! Захід Асоціації адвокатів України Law&Trade, який планувався до проведення 21 травня 2020 року, перенесено на 11 вересня 2020 року.

Увага! Захід Асоціації адвокатів України Law&Trade, який планувався до проведення 21 травня 2020 року, перенесено на 11 вересня 2020 року. Будемо раді бачити Вас на нашому форумі! ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: 11 вересня 2020 року ЧАС ПРОВЕДЕННЯ: 09:00 - 19:00 МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Hyatt Regency Kyiv, вулиця Алли Тарасової 5 Програма форума: https://www.uaa.org.ua/forumi-i-zah…/lawtrade-2020-a2b-forum Реєстрация на форум:  https://www.uaa.org.ua/for…/lawtrade-2020-a2b-forum/register

читати далі

Сьогодні нашим партнерам підкомітету, Адвокатському об'єднанню "Лещенко, Дорошенко і партнери" - 5 років. 

Вітаємо наших партнерів з Днем народження компанії! Сьогодні нашим партнерам підкомітету, Адвокатському об'єднанню "Лещенко, Дорошенко і партнери" - 5 років.  Компанію засновано 12 березня 2015 році адвокатами, які мають досвід в різних галузях права. Професіоналізм і всебічний розвиток кожного учасника адвокатського об'єднання покладено в основу юридичної практики наших партнерів. Кожен знає, що для АО "Лещенко, Дорошенко і партнери" ділова репутація кожного з адвокатів - візитна картка.  Якими були для них ці 5 років? Певно, що не простими, але успішними. Десятки партнерських угод, сотні виграних справ, задоволені клієнти, серед яких відомі українські політики, діячі культури, артисти та звичайні громадяни нашої країни. Наразі, наші партнери в центрі однієї з справи міжнародного масштабу – справи щодо тиску екс-віце-президента США Джо Байден на екс-генпрокурора України Віктора Шокіна. Державне Бюро Розслідувань зареєструвало кримінальне провадження за цим фактом, про цей кейс згадував особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руди Джуліані, а про наших колег писали чи не усі найвідоміші американські ЗМІ. Ми від чистого серця вітаємо наших партнерів зі святом і впевнені, що наступні 5 років стануть ще кращими: команда розшириться новими професіоналами, найскладніші справи будуть виграні, а задоволених клієнтів стане на декілька тисяч (або десятків тисяч) більше!

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

заходи ААУ

Banking&Compliance 2020 A2B Forum

Форум є унікальнім майданчиком, що об'єднує як юристів, адвокатів, правників, науковців, так і представників бізнесу, фінансового та

читати далі

III СУДОВИЙ ФОРУМ ААУ

З метою упередження розповсюдження захворювання на коронавірус III Судовий форум ААУ перенесено на другу половину травня.

читати далі

Асоціація адвокатів України та міжнародна організація фахівців...

Асоціація адвокатів України та міжнародна організація фахівців у сфері банкрутства та фінансової реабілітації INSOL Europe

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комітетів

Iнформацiйнi та медiа партнери