This version of the page http://juscutum.com/career (77.87.194.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-03. The original page over time could change.
DREAM-TEAM ONLY | Юскутум
вимкнути дудлвключити дудл
DREAM-TEAM ONLY

«Ми – продюсери зірок юриспруденції. Наш підхід – це створити сузір’я, що буде сяяти яскравіше, ніж сукупність окремих зірок. Ми шукаємо не гвинтики у систему, а людей, які разом з нами будуть створювати юриспруденцію завтрашнього дня» – Артем Афян, керуючий партнер Juscutum.

Чіткого портрету ідеального кандидата в нас немає. Жодних «3 роки досвіду, 10 років стажу та 20 років рабства». Ми навіть не впевнені, що будемо вимагати ваш диплом про вищу освіту. Ми шукаємо smart guys. Всьому іншому можна навчити. Ми не дивимося на оцінки: зараз основну цінність становлять не знання, а вміння користуватися інформацією. Важливою є грамотна усна та письмова мова.

Жодних вимог до резюме, CV,  рекомендацій з минулих місць роботи. Ви можете надіслати файл у word, pdf або записати відео. Ми все одно будемо дивитися лише особисто на вас.

На співбесідах ми намагаємося побачити у людях іскру та потенціал, які можна потім розкрити. Можна сказати лише одне: в нас неможливо працювати, не люблячи юриспруденцію, не живучи цією професією на повну. Нам не потрібен однотипний персонал, ми хочемо, щоб у цьому сузір’ї всі сяяли яскраво і по-різному.



ТУТ НЕ БУДЕ СПИСКУ ВАКАНСІЙ

Компанія стрімко росте і розвивається. Навіть якщо у нас сьогодні нема відкритої вакансії – ми завжди готові розглянути кандидатури яскравих і талановитих юристів, аудиторів, фінансистів, спеціалістів у сфері управління персоналом, маркетингу та PR.

Студенти й випускники, що хочуть зарядитися справжньою бойовою юриспруденцією, можуть взяти участь у нашій програмі стажування. І не обов’язково влітку. Ви можете пройти стажування 1-1,5 місяці за програмою неповного робочого дня, суміщаючи стажування з навчанням. Хочете по-новому поглянути на навчальний процес? Тоді вперед!



ЩЕ КІЛЬКА ФАКТІВ

  1. У 2016 році ми увійшли до топ-10 роботодавців мрії серед юридичних компаній.
  2. У 2017 році ми здобули звання зразкового роботодавця від газети Бізнес, KyivPost та Sic Group.
  3. Ми не примушуємо співробітників працювати десять та більше годин на добу. Але ми робимо так, щоб інтенсивна робота приносила їм задоволення.
  4. Наші співробітники завжди навчаються основам менеджменту і не тільки. Ми багато вкладаємо в освіту нашої команди.
  5. У нас в офісі є настільний футбол, приставка, шахи. У нас є корпоративні команди з футболу, волейболу та бігу. Ми – юристи, що бігають найбільше.
  6. Ми вважаємо, що робота у правоохоронних органах – скоріше мінус у резюме. Все ж таки, ми адвокати до кінчиків краваток, і маємо дуже відмінний світогляд. Але це не значить, що ми не готові розглянути достойного претендента.
  7. Ми не набираємо співробітників по знайомству або блату. Але можемо по знайомству розповісти куди надсилати резюме.
  8. Резюме можна надсилати на адресу dream-team@juscutum.com