This version of the page http://juscutum.com/ua/nalogovaya-praktika/ (77.87.194.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-01. The original page over time could change.
ПРАКТИКА ОПОДАТКУВАННЯ І БІЗНЕС-ЕФЕКТИВНОСТІ | Юскутум
вимкнути дудлвключити дудл
ПРАКТИКА ОПОДАТКУВАННЯ І БІЗНЕС-ЕФЕКТИВНОСТІ
Сергій Поліщук
ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НАМИ
Послуги
  • Аудит договірної бази та організації бізнесу на предмет податкових ризиків
  • Правовий супровід податкових перевірок
  • Податкова адвокатура
  • Захист інтересів платників податків у спорах із контролюючими органами
  • Повний бухгалтерський, податковий, кадровий аутсорсинг
  • Побудова індивідуальної податкової історії

Податкове право, незалежно від моєї особистої позиції, прагне піднести новорічні сюрпризи бізнесу. Причому, вони рідко приносять радість. Тому я хочу побажати стабільності. Не тої, про яку твердять політики, а звичайній людській упевненості у майбутньому. Спокійного очікування Нового року і безліч передумов для того, щоб будувати амбітні плани.

Напередодні свята я хочу нагадати, що радість – це благо, яке не оподатковується. Нехай його у вас буде у надлишку. А по усіх інших видах благ я з радістю надам вам консультації.

Опис практики

Податки – це найдавніший вид взаємин між людиною і державою. Про них є згадка навіть в Біблії. Людство довго звикало до того, що воно має добровільно розлучатися з певною частиною доходу для свого ж розвитку. Адже в ідеалі податки – це дороги, соціальні виплати, розвиток інфраструктури країни, зарплати тих професій, що не генерують видиму прибуток, але мегаважливі для розвитку соціуму, захисту території та багато іншого, що необхідно для суспільства.

Світ недосконалий, і ідеї далеко не завжди працюють так, як би хотілося. Однак, як показує статистика, країни, де оплата податків сприймається населенням як аксіома, мають більш розвинену інфраструктуру для задоволення таких простих потреб людини, як гарне харчування, безпечне життя, якісна медицина і освіта.

Ми намагаємося відійти від шаблонного консультування. Наше завдання – аудит ризиків і пошук способів реалізації нетривіальних бізнес-моделей. Для тих видів бізнесу, де немає спеціального законодавства, ми виробляємо правильні податкові рішення в межах загального законодавства.

Саме новий напрямок практики – супровід індивідуальної податкової історії підприємця. Величезна кількість власників бізнесу в Україні займається розвитком своїх підприємств, налагоджуючи звітність і фінансовий облік і, при цьому, повністю забувають про свої фінанси. Багато людей просто навіть не подають особисту декларацію. В результаті виникають проблеми з історією придбання майна, легалізацією доходів, встановленням зв’язку зі своїм бізнесом і т. д. Ми допомагаємо усунути всі існуючі проблеми і в подальшому підтримувати чистоту персональної податкової історії.

Майже 10 років моєї практики податковим консультантом принесли мені розуміння правил податкової гри в Україні і в світі. Розуміння особливостей роботи з фінансами бізнесів і персональними доходами. Моє завдання – запропонувати клієнту найбільш оптимальний законний шлях роботи з виплатою тієї частини податків, на яку клієнт готовий і там, де йому зручно.

Моя перша безкоштовна порада вам, клієнте. Не ховайте доходи. Правильна податкова оптимізація допоможе уникнути обшуків податкової поліції та виїмки документів. Світ податків не обмежується Україною. Звертайтеся, у нас є гідні варіанти.

20.09.2019
Kyiv
(RU) Проверка здравого смысла: что будет, если не пустить налоговую на предприятие
18.04.2019
Kyiv
Акт документальної податкової перевірки. На що звернути увагу? Дмитро Кулик
03.04.2019
Kyiv
Адвокати Juscutum захистили інтереси експортера меду
02.04.2019
Kyiv
(RU) Адвокат практики налогового права и бизнес-эффективности выступила на бухгалтерском форуме
11.03.2019
Kyiv
(RU) В кратчайшие сроки адвокаты Juscutum восстановили в должности директора IT-компании
перейти до усіх новин