This version of the page http://www.uapp.org/news.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-23. The original page over time could change.
Новини ринку преси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини ринку преси

  • 5 березня 2020
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Увага, ризики для місцевих медіа! Подбайте про своє майбутнє оперативно!!!

    Шановні колеги, Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) звертає вашу увагу на серйозні ризики саме для вас, місцевих видавців, які закладені у проекті Закону «Про медіа»! Так, ч.2 ст.33 передбачає, що органи місцевого самоврядування ЗОБОВ’ЯЗАНІ фінансувати витрати…. місцевих мовників. Зверніть увагу!!! Не будь-яких місцевих медіа, що було б хоч якось логічно, а тільки мовників громад – а це лише телебачення та радіо.

     


    Докладнiше
  • 3 березня 2020
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    УАМБ та АТБ-МАРКЕТ розвивають продажі преси вроздріб

    За місяць, що минув після робочої зустрічі членів Ради Директорів Української асоціації медіа бізнесу (УАМБ) та представників ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», у питанні продажів друкованих видань у мережі супермаркетів «АТБ» з’явився прогрес.


    Докладнiше
  • 14 лютого 2020
    Новини партнерів
    Проєкти для медіа - на підставі ваших рекомендацій

    Проєкт Association4U  просить вас відповісти на декілька запитань. Базуючись на цих відповідях буде розроблена низка цільових проєктів, в яких у вас буде можливість взяти участь. Ці проєкти будуть реалізовані Association4U в період з 2020 по 2022 роки.


    Докладнiше
  • 24 січня 2020
    Ринок преси України
    ЮРИДИЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОЕКТУ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення національної інформаційної безпеки та права на доступ до достовірної інформації»

    20 січня 2020 року Міністерство культури, молоді та спорту України оприлюднило для громадського обговорення порівняльну таблицю проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення національної інформаційної безпеки та права на доступ до достовірної інформації". Автори законопроекту зазначають, що законопроект «покликаний забезпечити реалізацію права громадян на доступ до достовірної збалансованої інформації через запровадження механізмів боротьби з дезінформацією в інформаційному просторі України та підвищення рівня медіаграмотності населення в умовах гібридної агресії РФ»


    Докладнiше
  • 27 січня 2020
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Українська Асоціація Медіа Бізнесу виступає проти розробленого законопроєкту про протидію дезінформації

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу виступає проти розробленого законопроєкту про протидію дезінформації та наполягає на поверненні його розробникам на доопрацювання. Цей законопроєкт має бути перероблений від початку до кінця. Доробити його неможливо через низку фундаментальних помилок.

     


    Докладнiше
  • 23 січня 2020
    Ринок преси України
    Міністерство культури проти фейків. Що не так із законопроєктом?

    Низка медійних організацій розкритикувала ініціативу Мінкульту, застерігаючи щодо можливих зловживань


    Докладнiше
  • 23 січня 2020
    Ринок преси України
    Влада закручує гайки журналістам. Чи зірве різьбу?

    Журналістів ділять на сорти, погрожують штрафами та навіть кримінальною відповідальністю
     


    Докладнiше
  • 22 січня 2020
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    УАМБ бере участь в доопрацювання законопроекту про медіа

    Тексти законопроектів про медіа - №2693 від 27.12.2019 та альтернативного №2693-1 від 15.01.2020 – зараз перебувають на стадії громадського обговорення. Українська Асоціація Медіа Бізнесу бере активну участь у цьому процесі.

    Докладнiше
  • 20 січня 2020
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    УАМБ розвиває співпрацю з АТБ-МАРКЕТ

    15 січня в міста Дніпро відбулася робоча зустріч членів Ради Директорів Української асоціації медіа бізнесу (УАМБ) та представників ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», на якій обговорювалися питання розширення продажів друкованих видань у мережі супермаркетів «АТБ».

     


    Докладнiше
  • 26 грудня 2019
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Олексій Погорелов: Держава не має витрачати зайві гроші, час та зусилля на створення нової організації саморегуляції журналістів

    Президент Української асоціації медіа-бізнесу (УАМБ), член Комісії з журналістської етики Олексій Погорелов — про медійні законодавчі ініціативи влади.


    Докладнiше
  • 28 жовтня 2019
    Ринок преси України
    В Україні започатковано антипремію «Це яйце!»

    Низка громадських організацій започаткувала некомерційну ініціативу “Це яйце!”. Антипремію вручатимуть публічним особам та загальнонаціональним медіа за сексистські висловлювання та публікації відповідно. Про це повідомляють організатори ініціативи, передає Zmina.


    Докладнiше
  • 16 вересня 2019
    Ринок преси України
    У Держкомтелерадіо обговорили проект Концепції підтримки та сприяння розвитку місцевих ЗМІ

    У Держкомтелерадіо відбувся круглий стіл, на якому представники влади, ЗМІ і громадськості обговорили проект Концепції підтримки та сприяння розвитку місцевих засобів масової інформації.


    Докладнiше