This version of the page http://info.citroen.ua/c5-aircross-promo/ (194.246.120.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-21. The original page over time could change.
Новий Citroën C5 Aircross - SUV Комфорт-класу
Отримати цiнову пропозицiю
Модель
Ім’я
Прізвище
E-mail
Телефон
Місто
Дилер
*відправляючи цю форму ви надаєте згоду передати свої персональні дані компанії «Пежо Сітроен Україна»
Виникла помилка при вiдправленнi даних. Спробуйте ще раз, пiзнiше.


Новий Citroën C5 Aircross - SUV Комфорт-класу


Підвіска з технологією Progressive Hydraulic Cushions

Ексклюзивна розробка компанії CITROËN, підвіска з технологією Progressive Hydraulic Cushions ®, переінакшує розуміння комфорту під час руху. Ця підвіска згладжує як відчутні удари, так і незначні недоліки поверхні, що створює враження, ніби новий кросовер CITROËN C5 Aircross «летить у повітрі на магічному килимку.

Сидіння Advanced Comfort

Надихнувшись світом сучасних меблів, сидіння в салоні нового CITROËN C5 Aircross забезпечують неперевершений комфорт, ніби улюблені крісла у вітальні затишного дому. Роздільні задні сидіння можуть рухатися та зсуватися окремо одне від одного, також їх можна легко скласти в різноманітній пропорції залежно від ваших потреб.

30 варіантів зовнішності, 4 дизайн-варіанти салону

У новому SUV C5 Aircross представлено 30 різноманітних варіантів зовнішності, які засновані на семи основних кольорах кузова (Polar White, Pearl Black, Platinum Grey, Steel Grey, Volcano Red, Tijuca Blue, Opalescent White) і трьох пакетів персоналізації (Anodised Silver, Anodised White, Anodised Red). Плюс деякі варіанти кузова можна комбінувати з чорним дахом кольору Pearl Black. В додаток до стандартного варіанту салону, Новий SUV C5 Aircross дає можливість вибору тематичного оформлення салону в одному зі спеціальних стилів: Metropolitan Beige, Metropolitan Grey, Hype Brown. Причому всі вони оснащені сидіннями Advanced Comfort.

Новий кросовер CITROЁN C5 Aircross пропонує вам вибір з декількох двигунів, і, що б ви не обрали, це буде ефективний і потужний силовий агрегат.


Новий CITROЁN C5 Aircross пропонується з новою 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач серії EAT8. Ця трансмісія забезпечує ще кращу паливну ефективність, ніж будь-коли раніше, а також дарує задоволення від неймовірно м’якого перемикання передач.

Завантажити каталог    Технiчнi характеристики
Дизайн та комфорт
  • оригінальний дизайн справжнього кросовера
  • широкі можливості персоналізації: 90 комбінацій кольорів
  • панорамний дах зі зсувною панеллю
  • індивідуальні зсувні сидіння 2-го ряду
  • об’єм багажника до 520 л
Технології
  • системи підвищеної прохідності Grip Control та Hill Assist Descent
  • 12 систем безпеки та допомоги водію
  • кольоровий проекційний дисплей
  • технологія Mirror Screen та бездротова зарядка для смартфона;
Двигуни
  • широкий вибір економічних бензинових (PureTech) та дизельних (HDi) двигунів
  • механічна або автоматична коробка передач
  • витрата пального в змішаному циклі від 4,4 л/100 км


Пропозиція діє до 31 березня 2020 року на території України. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» залишає за собою право змінювати умови пропозиції протягом її дії. Розрахунок здійснюється в національній валюті України, згідно комерційним курсом, встановленим на день оплати. Акція діє на обмежену кількість автомобілів. Картинка може відрізнятися від оригіналу.
Правила та умови використання сайту