This version of the page http://aiesec.ua/global-talent (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-21. The original page over time could change.
Професійне стажування за кордоном Global Talent - AIESEC
Обрати сторінку

Твій досвід професійного стажування може бути кращим за кордоном!

Дізнатись більше

Інформація про програму

Global Talent – це професійні оплачувані стажування від 3 до 12 місяців для людей віком від 21 до 30 років, що дозволяють прокачати професійні навички та кар’єру в іноземному оточенні за кордоном. Global Talent кидає виклик твоїм поглядам та кар’єрним знанням, а також відкриває перед тобою багато нових перспектив та можливостей для росту у твоїй професії.

Досвід роботи за кордоном

Збагачуй свій досвід в іноземному професійному середовищі та здобувай перевагу в роботодавців. Робота в міжнародній команді значно покращить твої професійні та персональні навички.

Професійний розвиток

Розширюй свої горизонти, розвиваючи свою кар’єру в глобальних умовах. Працюй в абсолютно новому середовищі та культурі, пристосовуючись до місцевого життя в іншій країні.

Персональний розвиток

Розвивайся, навчаючись на практиці. Міжкультурне середовище підвищує самосвідомість, орієнтацію на вирішення викликів та вдосконалює навички спілкування. Стань кращою версією себе!

Тривалість
3-12 місяців
Місце роботи
компанії та організації
Оплата праці
коливається в залежності від країни
Зареєструватись

Країни стажування

Туреччина

Індія

Єгипет

В'єтнам

Процес подачі на стажування

1. Реєстрація

Заповни заявку на нашому вебсайті та на глобальному порталі AIESEC. Обов’язково вкажи достовірні контактні дані, щоб ми могли з тобою зв’язатись.

2. Пошук проєкту

Тебе сконтактує наш менеджер, допоможе з пошуком та підбором проєкту, а також складе разом з тобою конкурентноспроможне резюме.

3. Співбесіда

Після подачі заявки на проєкт, ми комунікуємо з приймаючою стороною та готуємо тебе до співбесіди з компанією-роботодавцем.

4. Заключний етап

Вітаємо, співбесіду пройдено успішно! Ти сплачуєш організаційний внесок, підписуєш з нами договір, а ми готуємо тебе до від’їзду в країну стажування.

Вимоги до кандидатів

Освіта
Студент або випускник університету
Вік
21-30 років
Рівень англійської
Advanced English
Зареєструватись

Вартість організаційного внеску

5 500 грн.

Сплачується лише після затвердження кандидата на проєкт компанією-роботодавцем. Ти не платиш нічого допоки не будеш впевнений у своєму виборі.

Логістична підтримка від AIESEC

Інформаційна підтримка

Отримай необхідну інформацію про потрібну візу, твою подорож на місце стажування та інші деталі. Також ми надамо всі підтверджуючі документи для виготовлення візи.

Посадова інструкція

У перший день ми будемо супроводжувати тебе до місця роботи, щоб удостовіритись що твоє стажування відповідає поставленим на початку очікуванням.

Умови проживання

Страхування життя та здоров’я є обов’язковою вимогою для участі у стажуванях Global Talent. Перед від’їздом, ти отримаєш інформацію про проживання та основні витрати в країні в яку ти їдеш.

Досвід навчання

Ми поставимо тобі чіткі очікування щодо стажування, підготуємо до занурення в нову культуру та посприяємо постійному навчанню перед стажуванням та під час нього.

Зареєструватись

Відгуки наших стажерів

Очень боялся с работать с детьми, по началу. Но, буквально, через месяц я всему научился и теперь не могу их успокоить на переменках 😄

Есть возможность попутешествовать, много свободного времени и понимание того что стажировка однажды закончиться побуждает к тому чтоб постоянно пробовать что то новое.

Если вы хотите перемен в своей жизни, нового опыта и ощущений, тогда стажировка это то, что вам нужно.

Олексій Калугін

Моя стажировка в Tata Consultancy Services продлилась год, и это был безупречно самый незабываемый опыт в моей жизни. Здесь никогда не царит суровая атмосфера офисной работы, ведьглавное что здесь ценится это командный дух, который переполняет каждого кто входит через широкоотрытую дверь компании с утра!

Это страна которую не спутать ни с какой другой, ведь все что в ней происходит, все с чем ты сталкиваешься, а чаще всего ты сталкиваешься совершенно, как может показаться с необъяснимыми вещами, иногда смешными, иногда грустными, порой абсурдными, а порой совсем не понимаешь что происходит вокруг, любой человек здесь скажет тебе один ответ «This is India!»

Евгений Малинский

Не зволікай, реєструйся вже зараз!

AIESEC в Україні

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Стажування

Можливості

Language School
Приймаюча сім'я
Долучитися до AIESEC