This version of the page http://galinfo.com.ua/region/lviv/ (138.201.125.15) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-15. The original page over time could change.
Новини - Львів -
ЗНАЙТИ
День в історії України Прес-центр
Слухай онлайн

Російська окупація Львова на кадрах архівної кінохроніки

На сторінці Ретро-Львів на Фейсбуці опублікували раритетне відео 1914-15 років відзняте у Львові.
Львів
    • 14 березня
      2020
      18:21
    • Львів'ян просять не спалювати суху рослинність Львівська міська рада просить мешканців міста та околиць не спалювати суху рослинність, адже це завдає шкоди екології. Зараз триває ліквідація загоряння біля ЛКП «Збиранка». За даними охоронця комунального підприємства, неподалік звалища люди підпалили суху траву. Відтак, мерія звертатиметься до правоохоронних органів за цим фактом та вимагатиме компенсації збитків з ліквідації загоряння. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • 14 березня
      2020
      17:13
    • На Львівщині виявили протитанкові міни та артснаряд часів Другої світової війни На Львівщині виявили боєприпаси часів Другої світової війни. Про це інформує Департамент з питань цивільного захситу Львівської ОДА.
    • 14 березня
      2020
      16:26
    • Протягом доби рятувальники ЛЬвівщини здійснили 31 виїзд на пожежі сухої трави Протягом минулої доби до рятувальників надійшло 31 повідомлення про пожежі сухостою. Горіння сухої трави зафіксували у Золочівському, Городоцькому, Стрийському, Жовківському, Сокальському, Мостиському, Пустомитівському, Дрогобицькому, Самбірському, Старосамбірському, Жидачівському районах та в містах Новий Розділ,Червоноград, Городок, Рава-Руська, Кам'янка-Бузька та Дрогобич. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.
    • Втратив 2,5 літрів крові: Львові медики врятували чоловіка, який ножем пошкодив стегнову артерію 14 березня 2020 15:00 11 березня 28-річний чоловік, який працює м’ясником, під час необережного руху ножем завдав собі пошкодження стегнових судин, що спричинило інтенсивну кровотечу та створило безпосередню загрозу для життя. Про це повідомили на Фейсбуці КНП "8-а міська клінічна лікарня м.Львова".
    • За минулу добу на дорогах Львова та області сталося 64 ДТП 14 березня 2020 14:14 За минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 64 дорожньо-транспортних пригоди, чотири з них – з потерпілими. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.
    • 14 березня
      2020
      14:05
    • На Львівщині розпочинається молодіжний проєкт "Волонтерські таборові заїзди" У суботу, 14 березня, стартує проєкт з маркування маршрутів стежками навколо повстанської радіостанції УПА "Афродита" в околицях сіл Ямельниця та Орів. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • Переходив дорогу і попав під колеса: поліція встановлює особу загиблого пішохода 14 березня 2020 13:00 13 березня близько 20:33 год. на автодорозі "Київ-Чоп" в с. Солонка Пустомитівського району, мешканець с. Давидів Пустомитівського району 1981 року народження керуючи автомобілем марки "Hundai Sonata", здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
    • 14 березня
      2020
      12:26
    • Нашкодили довкіллю на майже 600 тис грн: на Львівщині судитимуть посадовців лісгоспу Підозрюваним загрожує до шести років позбавлення волі без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.
    • На Яворівщині вшанували пам'ять добровольця, який був троюрідний братом Георгія Гонгадзе 14 березня 2020 12:09 У селищі Шклі Яворівського району Львівської області, на цвинтарі відбулася панахида за душу бійця Першої окремої штурмової роти Українського добровольчого корпусу «Правий Сектор» Мар'яна Корчака, який віддав життя за Україну на Сході 25 травня 2018 року. Мар’ян Корчак був троюрідним братом загиблого журналіста журналіста Георгія Гонгадзе.
    • 14 березня
      2020
      11:38
    • На Львівщині хмарно з проясненнями, без опадів По Львівській області та місту Львову 14 березня пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. На окремих ділянках доріг ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий). Про це інформує Департамент з питань цивільного заисту Львівської ОДА.
    • У Львові автівка збила 87-річну бабусю 14 березня 2020 11:11 Внаслідок автонаїзду у Львові постраждала жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 березня близько 12.00 у Франківському районі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.
    • 14 березня
      2020
      10:45
    • Неподалік Львова автівка збила пішохода 13 березня о 04:55 год. на 9 км автодороги "Західний обхід м. Львова", мешканець с. Коросне Перемишлянського району 1980 року народження керуючи автомобілем марки "Форд Транзит", здійснив наїзд на невстановленого пішохода чоловічої статі. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
    • 14 березня
      2020
      09:45
    • Пологовий будинок № 1 у Львові отримав благодійну допомогу Сьогодні, в межах соціального проекту «Біокон для здоров’я жінки та дитини», для міського клінічного пологового будинку № 1, що на вул. Мечникова, передали медичне обладнання та засоби догляду за шкірою немовлят. Загальна вартість благодійної допомоги склала понад 18 тис. грн. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • На Сихові правоохоронці закрили підпільну заправку 13 березня 2020 23:57 Чергову незаконну АЗС викрили у четвер, 12 березня 2020 року, у Сихівському районі м.Львова прокурори, спільно із обласним Управлінням СБУ, за сприяння ЛОДА і ДСНС Львівщини. Про це інформує прес-служба Прокуратури Львівської області.
    • У Національному музеї у Львові ім. Андрея Шептицького триває виставка української мисткині Емми Андієвської 13 березня 2020 23:38 У Національному музеї у Львові ім. Андрея Шептицького триває виставка української мисткині Емми Андієвської. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • 13 березня
      2020
      23:23
    • У селах Львівської області вже збудовано 17 нових амбулаторій Сьогодні, 13 березня, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод провів виїзну нараду у с. Шегині Мостиського району та проінспектував хід будівництва амбулаторії первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • 13 березня
      2020
      23:09
    • З початку року до місцевих бюджетів на Львівщині надійшло 185,9 млн грн плати за землю У лютому 2020 року при запланованих надходженнях з плати за землю 92,4 млн. грн. до місцевих бюджетів на Львівщині суб’єкти господарювання сплатили 103,4 млн. грн. цього податку. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • 13 березня
      2020
      22:59
    • Завтра перекривають ділянку вул. Шевченка: відбуваються зміни у русі транспорту Тривають роботи з капітального ремонту вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від завтра, 14 березня, і до 31 серпня включно, буде перекрито для руху транспорту вул. Шевченка, від вул. Залізнична до в’їзду на Янівський цвинтар. У зв’язку з перекриттям відбудуться зміни у схемах руху громадського транспорту. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • 13 березня
      2020
      22:11
    • На Львівщині обговорили напрямки співпраці з делегацією Брестської області Республіки Білорусь Перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк і голова Львівської ОДА Максим Козицький сьогодні, 13 березня,обговорили потенційні напрямки співпраці з делегацією офіційних та ділових кіл Брестської області Республіки Білорусь. Про це інформує прес-служба Львівської облради.
    • 13 березня
      2020
      21:52
    • В Органному залі на час карантину транслюватимуть концерти онлайн Згідно з рішенням Львівської міської ради Львівський органний зал скасовує всі концерти та інші події до 3 квітня. Підтримуючи поширену практику світових концертних залів та оперних театрів, Львівський органний зал транслюватиме свої концерти онлайн на каналі в Youtube та на сторінці у Facebook, інформує прес-служба ЛМР.
    • 13 березня
      2020
      21:38
    • Землевласників та фермерів запрошують до участі в мобільних точках доступу до безкоштовної правової допомоги Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» з 03.03.2020 року розпочалася робота мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги по населених пунктах. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • 13 березня
      2020
      21:26
    • Виконавчий комітет затвердив проектну документацію реконструкції вул. Хуторівка Сьогодні рішенням виконавчого комітету було затверджено проектну документації на об’єкт «Реконструкція вул. Хуторівки». Як пояснила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, раніше проектну документацію погоджували лише в ЛОДА, а тепер, враховуючи зміни до Постанови Кабінету Міністрів України № 560, необхідно виносити такі рішення ще й на затвердження виконавчого комітету. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • До суду скерували обвинувальний акт щодо незаконної порубки дерев у Турківському районі 13 березня 2020 21:04 Своїми діями зловмисник завдав шкоди довкіллю на майже 90 тисяч гривень. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.
    • 13 березня
      2020
      20:49
    • 77 проєктів: в області затвердили переможців конкурсу обласних програм ЖКГ Вчора, 12 березня, Львівська обласна рада затвердила перелік проєктів місцевих рад, які будуть реалізовані цьогоріч у межах обласних програм Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА.Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • 13 березня
      2020
      20:30
    • Садовий спростував інформацію про перебування у Львові хворої на коронавірус мешканки Житомирщини Мер Львова Андрій Садовий у своєму традиційному відеозверненні розповів про важливі рішення, які були прийняті міським штабом та міською комісією з питань ТЕБ і НС для запобігання розповсюдженню респіраторних захворювань, зокрема корона вірусу, про дезінфекційні заходи, які провадяться у Львові та про важливість обмеження використання паперових грошей. Також він Мер спростував інформацію про перебування у Львові хворої на коронавірус мешканки Житомирщини. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • 13 березня
      2020
      20:21
    • На Львівщині зросла динаміка валової сільськогосподарської продукції Впродовж останніх чотирьох років збільшилась динаміка валової сільськосподарської продукції. Попередній індекс за 2019 рік склав 100,7 % до минулого року. Зростання досягнуто за рахунок збільшення обсягів виробництва продукції рослинництва на 2,3%. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
    • 13 березня
      2020
      19:33
    • Відтепер у Львові «Гаряча лінія» з питань коронавірусу діє цілодобово Упродовж трьох тижнів на «Гарячій лінії міста Львова» діє окрема лінія, куди люди можуть зателефонувати й отримати всю необхідну інформацію про коронавірус. Інформацію надає лікар-інфекціоніст. Тепер лінія працюватиме в цілодобовому режимі. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • 13 березня
      2020
      19:07
    • Від завтра автобусний маршрут № 17 курсуватиме за новим маршрутом Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, від завтра автобусний маршрут № 17, курсуватиме за новим маршрутом — від вул. Щурата і до перекриття на вул. Шевченка. Про це інформує прес-служба ЛМР.
    • Найбільша чисельність зубрів в Україні - на Львівщині 13 березня 2020 18:44 Зубр - найбільший представник лісових ратичних мешканців не тільки на території України, а в Європі також.. Вид занесений до Червоної книги України, Червоної книги МСОП, додатку III Бернської конвенції та Карпатського списку зникаючих видів.
    • Львівська ОДА просить церкви зменшити скупчення людей у храмах 13 березня 2020 18:31 Львівщина продовжує запроваджувати превентивні заходи з недопущення поширенню респіраторних захворювань, в тому числі коронавірусу. Зокрема, сьогодні, 13 березня, голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся із представниками духовенства та релігійних організацій області, предає прес-служба Львівської ОДА.
12345678910→…
© 2005–2018
Агенція інформації та аналітики

Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на galinfo.com.ua
  • Новини
  • Львів
  • Блоги
  • Статті
  • Фото
  • Відео
  • Анонси
  • Архів
  • Агенція
  • Реклама
  • ПОЛІТИКА
  • ЕКОНОМІКА
  • CУСПІЛЬСТВО
  • КУЛЬТУРА
  • ЗДОРОВ'Я
  • СПОРТ
  • КРИМІНАЛ
  • НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ