Показові об'єкти

Сучасні та енергоефективні системи Viessmann використовуються не тільки у багатьох житлових будинка, але також у численних великих будівлях, що робить важливий внесок у стійке збереження енергетичних запасів.

Рішення для виробництва власної електроенергії для промислового та комунального сектору

Використання енергетичного обладнання з вискокими вимогами потребує інноваційних рішень. Техніко-економічний розрахунок показує великий потенціал нового теплоенергетичного обладнання та модернізацію існуючого, який не використовується.

Високо ефективні системи Viessmann являються економічними, що є позитивним фактором у часи великого попиту на енергію- у комерційному та промисловому секторі, а також в офісних будівлях, готелях, клініках чи школах.

Навіть у короткостроковій перспективі значні відмінності у використанні старого та нового обладнання призводять до значної економії енергоспоживання та витрат. Відповідно, короткі терміни окупності.

Для будь-якої галузі Viessmann пропонує відмінно скоординовані системні рішення: Відновлювальні джерела енергії для покриття базових навантажень та традиційні котли, що працюють на викопному паливі для покриття пікових навантажень. Для досягнення ідеальної взаємодії і максимальної ефективності всі компоненти системи зібрані відповідно до індивідуальних вимог.

Показові об'єкти
 

Сучасні та енергоефективні системи виробництва Viessmann знайшли своє застосування не лише в багатьох домогосподарствах, а й у численних об'єктах великої потужності, де вони роблять свій внесок у довготривале збереження енергетичних ресурсів планети.

У нашій базі даних Ви знайдете інформацію про показові об'єкти в різних куточках України, де застосовується наша техніка.


Ефективні системи опалення для житлових та комерційних приміщень

Viessmann - надійний партнер для всіх сучасних енергетичних систем

Повний асортимент Viessmann пропонує індивідуальні рішення з ефективними системами для всіх застосувань та всіх джерел енергії. Завдяки високій енергоефективності, це допомагає заощадити на витратах на опалення, а також не шкодить навколишньому середовищу.

Компанія поставляє особливо ефективні системи з низьким споживанням рідкого палива, газу, біомаси, а також сонячні системи та теплові насоси протягом десятиріч. Усі вироби Viessmann відповідають європейським директивам щодо запобігання та зменшення забруднення навколишнього середовища через викиди. Компанія Viessmann традиційно прагне до захисту навколишнього середовища та максимального збереження ресурсів. Компанія використовує найкращі наявні технології для виробництва тепла та електроенергії.

Viessmann має індивідуальне рішення для настінних та стаціонарних  котлів. Незалежно від  призначення :жити чи працювати, для виробничих компаній чи клінік, готелів, соціальних або культурних закладів. Неважливо, чи система призначена для модернізації чи нового будівництва.

Асортимент послуг включає:

●  Котли що працюють на газоподібному та рідкому паливах
●  Гібридні системи
●  Теплові насоси
●  Котли на дровах
●  Електрогенератори
●  Сонячна енергія
●  Фотогальвонічні системи
●  Когераційні установки
●  Приладдя

Viessmann спеціалізується на цих сегментах ринку. У порівнянні з іншими представниками на ринку компанія має вагому перевагу: Viessmann продумує кожну систему і гарантує високотехнологічні та енергетичні консультації.

У нашій брошурі та онлайн-базі даних продемонстрована ефективність систем опалення Viessmann. Використовуючи різні приклади, брошура показує, як можна реалізувати широкий спектр енергетичних рішень з повним набором продуктів Viessmann. Все з одного джерела - з ідеально підібраними системами.

Онлайн-база даних

Показові об'єкти

Запустити базу даних референц-об'єктів