Від заявки до передачі ключів:
CRM повного циклу для галузі нерухомості

CRM-система для управління всім комплексом завдань забудовників і агентств нерухомості. Укладайте більше угод, використовуючи інструменти Real Estate Creatio!

developers


Для девелоперських компаній
і забудовників
Ведення ієрархічної бази об’єктів
нерухомості, робота з лістингами,
управління рахунками та платежами
Дізнатися більше Замовити презентацію

real estate


Для агентств нерухомості
та ріелторів
Управління базою об’єктів
нерухомості, імпорт лістингів,
обробка заявок і управління угодами
Дізнатися більше Тест-драйв
 

Завершуйте всі угоди перемогою

 

Проведіть клієнта всією воронкою продажів разом із Real Estate Creatio: від підбору лістинга до передачі ключів. Фіксуйте результати кожної стадії та оперативно корегуйте тактику спілкування з клієнтом для збільшення числа успішно укладених угод.

Управління заявками
Підбір лістингів
Планування показів
Управління продажами
Укладення угоди

 
 

Управляйте базою об’єктів
нерухомості

 

Ведіть всю інформацію щодо об’єктів нерухомості: переглядайте адреси на мапі, аналізуйте вибірку лістингів на «шахматці», демонструйте фотографії під час показу клієнту — і все в одній системі.

Приймайте заявки
та підбирайте об’єкти

 

Збирайте інформацію щодо уподобань клієнта, використовуючи інструменти омніканальних комунікацій, і протягом лічених хвилин підбирайте лістинг. Real Estate Creatio усуває всі рутинні операції, дозволяючи вам фокусуватися на спілкуванні з клієнтом.

Інтерфейс, який люблять користувачі

Отримуйте задоволення від роботи в простому інтерфейсі Real Estate Creatio. Знаходьте потрібну функцію та інформацію не замислюючись — із додатком однаково зручно працювати на комп’ютері, планшеті та смартфоні. Завдяки контекстному виведенню інформації на екрані завжди перебуватимуть лише дані, що є важливими для поточного завдання, фокусуючи вас на суті.