This version of the page http://www.mcmed.ua/ua/news (91.218.214.6) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-10. The original page over time could change.
Новини компанії, і індустрії - МІС «ЕМСіМЕД»

Новини

Дізнавайтесь останні новини галузі, а також актуальну інформацію про наші продукти та сервіси. Підпишіться на розсилку та поширюйте новини серед колег!

Кейс: автоматизація Чуднівської міської лікарні за допомогою МІС ЕМСІМЕД

Новий етап медичної реформи, який має стартувати 2020 року, ставить перед медичними закладами чіткі вимоги: цілковита інформатизація та автоматизація процесів за допомогою медичної інформаційної системи.
05 March 2020

Медична реформа: згорнути не можна, продовжити

Українська система охорони здоров’я потребує глибинних і кардинальних змін. У цьому нині вже немає жодних сумнівів. Це - не лише вимога часу, однак і запит суспільства, медичної спільноти.
05 March 2020

У Прикарпатському онкоцентрі розповіли про перші результати роботи в ЕМСІМЕД


Інформатизація Прикарпатського онкологічного центру триває вже третій рік. За цей час в медустанові перевели в цифровий формат роботу реєстратури, лікарів-фахівців і в перспективі планують підключити до МІС лабораторію і діагностичні кабінети.
25 February 2020

СЕО компанії ІТ Люкс з Калуша розповів про досвід партнерства з ЕМСІМЕД

Старт співробітництва компанії ЕМСІМЕД - провідного виробника медичних інформаційних систем в Україні - і компанії "ІТ Люкс" - 2016 рік. Історія партнерства розпочалася із запиту на інформатизацію Центральної районної лікарні в місті Долина Івано-Франківської області.
20 February 2020

Як вибрати МІС для медустанови: основні критерії

У 2020 році на систему охорони здоров'я чекає новий етап трансформацій в ході медичної реформи. Зміни торкнуться одного з найважливіших аспектів діяльності медичних установ - фінансування спеціалізованої медичної допомоги. Впровадження змін буде відбуватися за допомогою урядової електронної системи eHealth, що робить проходження процесу інформатизації медустанов обов'язковою умовою.
20 February 2020

3 роки з МІС ЕМСІМЕД: медики Київського дитячого діагностичного центру поділилися результатами роботи в системі

Київський міський дитячий діагностичний центр - одна з перших медичних установ в країні, що впровадила медичну інформаційну систему для автоматизації основних робочих процесів. У 2016 році керівництво установи вирішило перевести паперові процеси у цифровий формат у співпраці з компанією ЕМСІМЕД - провідним українським виробником інформаційних систем для медицини.
10 February 2020

Експерти ЕМСіМЕD на форумі-практикумі "Медична реформа-2020: від А до Я" розповіли про нюанси впровадження електронних медзаписів

Як підготувати медичний заклад до діджиталізаціі, що таке електронні медичні записи і як з ними працювати - про це медикам розповів Вадим Терентюк, керівник проекту розробки МІС ЕМСіМЕD.
27 December 2019

Запрошуємо в еру без медичного паперу або чи настане кінець ери медичного паперу?

Провадження електроних медичних записів має зробити вітчизняну охорону здоров’я зрозумілою та прозорою для пацієнтів.
15 November 2019

Впровадження інформаційних технологій для надання паліативної допомоги в практичну діяльність лікарів первинного та вторинного рівня


Розпочинаємо тестування спеціалізованих інструментів на допомогу лікарям і для фіксації даних щодо паліативної допомоги у складі електронної медичної інформаційної системи - в Донецькій області.
20 September 2019

Отримати КСЗІ тепер можливо набагато легше!

Раніше, щоб отримати КСЗІ з встановленою системою ЕМСІмед, потрібно було пройти цикл процедур з експертним випробуванням та згаяти від 6 до 12 місяців часу.


11 March 2019

RSS підписка:

RSS