Шановні співробітники
ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у новому році у кожного з вас було багато щасливих днів,  щоб близькі любили, радували і підтримували вас, здоров'я зміцнювалося, достаток збільшувався, а радість і любов переповнювали та зігрівали ваші серця. 

Нехай взаємна повага і доброзичливість завжди панують у нашому колективі, спонукають кожного до професійного розвитку і нових здобутків на освітянській ниві й науковому пошуку. Нехай всі ваші мрії втілюються в життя!

Мої вітання з Новим роком і студентському колективу Університету!

Дорогі друзі! Ваша молодість, енергія і завзяття є запорукою успішного навчання й розвитку. Студентське братство нашого Університету є прикладом для багатьох у навчанні й змістовому дозвіллі, устремління до досягнення задуманого. Бажаю вам у новому році багато щасливих миттєвостей, успіхів і здобутків! Нехай кожен день нового року буде наповнений цікавими подіями і зустрічами, вірною дружбою, любов’ю і щирим спілкуванням. Легкого вам  навчання і успішних сесій у році 2020!

З повагою,
Ректор                                                                                                                                 М.О.Кириченко