This version of the page http://podii.com.ua/ (5.39.10.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-09. The original page over time could change.
Енергоефективність, теплозбереження та економія води, газу й електрики в Україні - Zyma.in.ua
Укр Eng Рус
  • Головна
  • Новини
  • Статті
  • Контакти

Теплова сонячна станція своїми руками

Миргородський винахідник Сергій Юрко розповів про власноруч розроблену та зібрану найбільшу в Україні приватну теплову сонячну станцію, про бізнес на теплі і про те, чому він не патентує свої винаходи.

10.02.2017 1893 0
Читати далі

Кілька способів економії води

Економія води - справа важлива і корисна. Причому благотворно вона позначиться не тільки на сімейному бюджеті, а й на стані екології. Прийшла пора задуматися про ту відповідальність, яку кожна людина несе по відношенню до природи. І не так важливо, що багатьох з нас задуматися про цю саму відповідальності спонукає не почуття обов'язку, а бажання заощадити гроші. Важливий результат.

27.02.2015 8332 0
Читати далі

Утеплення оселі

Київ – Українці утеплюють помешкання, очікуючи перебоїв з опаленням та холодної зими. Найпоширеніший методи, до яких вдаються мешканці міст, – зовнішнє утеплення пінопластом. Однак тут можливі помилки, які можуть звести всю роботу нанівець, кажуть експерти з енергетичних питань та й самі будівельники, до того ж – пінопласт і полістирол горять. Товщина утеплення неоднакова в різних регіонах та в окремих будинках, її розраховують за формулами та будівельними нормами. Втім, навіть найтонша ізоляція робить оселю теплішою, а рахунки за комунальні послуги меншими, визнають компанії, які утеплюють українські оселі.

27.02.2015 3037 0
Читати далі

Як підвищити енергоефективність України

Як показала Мюнхенська конференція з безпеки, енергетична галузь цілком може відігравати роль інструменту геополітичного впливу. Важливо не стільки навчитися економити, скільки раціонально використовувати наявні ресурси

27.02.2015 2408 0
Читати далі
Читати всі статті

Питання експерту

Запитання та відповіді про енергозбереження

Питання

У нашому будинку встановлено загальнобудинковий лічильник води. Водночас в деяких квартирах мешканці встановили квартирні лічильники води. Як ми тепер маємо сплачувати за воду?

Відповідь

Від показників загального лічильника віднімаються показники квартирних лічильників і різниця розподіляється пропорційно згідно кількості мешканців в квартирі.
Читати далі

Питання

Після того, як поставила в будинку металопластикові вікна почала звлятись цвіль на стінах і конденсат на вікнах. Як виправити ситуацію? І що потрібно зробити, щоб видалити цвіль яка вже є ?

Відповідь

Конденсат на вікнах найбільше з’являється якщо встановлені однокамерні склопакети. - Сьогодні є так званий вентиляційний клапан, який встановлюється в раму вікна і забезпечує вентиляцію. - Якщо перший метод не дасть потрібного результату, тоді потрібно придбати волого накопичувач. Коли зникне зайва вологість то цвіль можна буде обробити протигрибковими засобами і зафарбувати.
Читати далі

Дивитися всі питання
  • ГОЛОВНА
  • ПРО ПРОЕКТ
  • СТАТТІ
  • КОНТАКТИ