This version of the page http://aiesec.ua/partners/ (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-09. The original page over time could change.
Можливості для компаній - AIESEC
Обрати сторінку

Розвивайте свій стартап разом з талантами з-за кордону!

Global Entrepreneur – це чудова можливість акселерувати свій бізнес із залученням іноземних стажерів зі сфер маркетингу, продажів та менеджменту.

Долучитися

Долучіться до Global Entrepreneur для розвитку власного бізнесу із залученням іноземних стажерів

Доступність пропозиції

AIESEC робить участь у проекті легким для компаній. Додайте різноманіття до вашої команди, а також покращити рівень володіння англійською ваших працівників. Активна молодь з інших країн світу може працювати саме у вас!

Вклад у молодь

До України щорічно приїжджають іноземні стажери, і нам важливі їхні враження про Україну. Ви можете долучитися та створити позитивний бренд про Україну для них, який вони й надалі будуть поширювати у своїх країнах.

Розвиток компанії

Наші стажери приїжджають до України з різних континентів. Від них ви зможете отримати зовнішню перспективу роботи у сферах маркетингу, продажів та менеджменту, а також краще дізнатися про культуру інших країн.

Global Entrepreneur в Україні

Роки реалізації проекту в Україні

Осередки, що працюють над проектом

Залучених компаній

Іноземних стажерів за останній рік

Країн

Відгуки наших партнерів про участь у проекті

Долучіться до проекту Global Entrepreneur!

Якщо у вас є питання, перегляньте нашу пропозицію щодо деталей участі у проекті. Також ви завжди можете звя’затися з нами!

Переглянути пропозицію
Долучитися до проекту