This version of the page http://vn.20minut.ua/infographics (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-03. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Вінниця

Інфографіка

Авторинок-2019: які авто продавались в Україні та Вінницькій області

За рік українці придбали 557 тисяч авто з пробігом. При цьому, кожне двадцяте (5.27%) було продане у Вінницькій області — за цим показником регіон займає 6 місце в Україні.

photo_camera 37 мільйонів 289 тисяч — населення України. Скільки залишилось на Вінниччині?

У  Кабміні оприлюднені результати перепису населення. Станом на 1 грудня минулого року на підконтрольній Україні кількість постійного населення склало 37 мільйонів 289 тисяч осіб.

Сумна статистика: українці не довіряють судам, політичним партіям та комерційним банкам

Наприкінці 2019 року в Україні провели дослідження рівня довіри. Серед соціальних інституцій найбільший рівень довіри мають Збройні сили України, волонтерські організації та церква. Найбільше негативно українці ставляться до політичних партій, судів та російських ЗМІ.

ТОП – 13 фільмів усіх часів, відзнятих у Вінниці

Добірка фільмів, знятих у Вінниці, починаючи з 1925 року. Більшість з них вдалось знайти у повному форматі. На деяких відео можна роздивитись міські вулиці та навіть впізнати де проходили зйомки.

Карта багатств: Де «відкопані» всі монетні скарби нашої області (ІНТЕРАКТИВ)

У Вінницькому краєзнавчому музеї зберігається 24 монетних скарби, знайдених на території області Найперший скарб з’явився в музеї у 1948 році, останнє надходження — у 2014 році. Офіційно найбільший монетний скарб знайшли у селі Гопчиця Погребищенського району.

Скільки потрібно копати, щоб у Вінниці з'явилось море? Тест по географії

Спробуйте пригадати шкільну програму та відповісти на кілька питань, пов'язаних з Вінницею.

Закисло око — запарюй чай? Що ти можеш зробити при кон'юктивіті

Немає нічого кращого для боротьби з сезонними болячками, ніж міцний імунітет (завдяки щепленням) та мінус на дворі (віруси гинуть). Наш організм досить складно переносить вологу і прохолодну погоду. Підхопити «заразу» можна за кілька хвилин, і проявитися вона може, де і як завгодно — наприклад, в оці.  Як ти впізнаєш кон'юктивіт і що можеш з ним зробити?

Боїшся квартирника? Влаштуй йому квест, щоб не знайшов за 10 хвилин всі «заначки»

Сотні квартир обікрадають у Вінниці в сезон свят і відпусток. Розкривати такі злочини важко, якщо злодія не вдалося зловити за руку. Тому й викрадене людям рідко повертається. Ускладни квартирнику життя. Не ховай цінне у тих місцях, куди він полізе шукати їх в першу чергу. Запам’ятай 10 схованок у квартирі, в яких «домушник» точно шукатиме коштовності та гроші. І виконай кілька рекомендацій.   

Скільки українців проти перенесення Різдва на 25 грудня? Статистика

За результатами опитування більшість українців проти перенесення Різдва з 7 січня на 25 грудня. Але у порівняні з 2016 роком, тих хто «не проти» стало більше.

На початку епідемії. Як вінничани хворіють на грип і ГРВІ та чи купують вакцину

Перша хвиля епідемії грипу зазвичай приходить у наше місто наприкінці грудня, тобто ось-ось. Уже більше 13 тисяч вінничан вакцинувались від грипу, деякі навіть сформували імунітет (21 день після вакцинації).

Свіжий випуск

№ 9 від 4 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up