This version of the page http://taslife.com.ua/pages/about_general (91.216.94.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-03. The original page over time could change.
Про Компанію
Про Компанію
  • Написати
    нам
  • offline Викликати
    консультанта
  • Зателефонувати
    нам

Основна
діяльність

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «Страхова компанія« ТАС» - Національний лідер України на ринку страхування життя. Працює з 2001 року як правонаступник ЗАТ «Страхова компанія «ПриватПоліс», заснованої в 2000 році. Сьогодні компанія є однією з провідних та найбільш авторитетних страхових компаній в Україні, яка пропонує своїм Клієнтам широкий спектр сучасних та інноваційних програм індивідуального та корпоративного убезпечення життя разом з якісним професійним обслуговуванням. Страхова компанія «ТАС» входить до складу однієї з найбільших в Україні фінансово-інвестиційної групи «TAS GROUP».

Місія компанії

Дбаємо про майбутнє, захищаючи життєві цінності кожного дня!

Цінності компанії

Будь чесним та відкритим. Постійно вдосконалюйся. Працюй разом, а не поряд. Створюй, як для себе. Досягай результату.

Принципи діяльності

У своїй роботі АТ «Страхова компанія «ТАС» (приватне) керується принципами:

  • Партнерства: кожний Клієнт компанії є рівноправним її партнером, задоволення потреб і бажань якого є першочерговим завданням компанії;
  • Послідовності: компанія послідовна у своїх рішеннях і діях та прагне створювати довгострокові відносини з Клієнтами, співробітниками та діловими партнерами;
  • Побудова міцної команди: компанія надає кожному співробітнику можливість реалізувати особистий потенціал, сприяє розвитку професійних знань і умінь, зате очікує від співробітників постійного самовдосконалення і готовності внести свій внесок у розвиток бізнесу страхування життя;
  • Надійності: компанія відповідально ставиться до своїх завдань і прийнятих рішень, виконуючи домовленості і зобов'язання якісно і в строк;
  • Інновацій: для досягнення максимального результату у своїй діяльності компанія творчо використовує отримані знання та практичний досвід, постійно впроваджує новітні технології і завжди готова до змін.

Ліцензії

Свою діяльність Компанія здійснює у відповідності до виданої Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України ліцензії серії АВ № 499974 на страхову діяльність у формі добровільного страхування життя.

Дата початку дії ліцензії з 11.01.2010 року.

Строк дії ліцензії: з 11.01.2010 року безстроковий.

Номер і дата прийняття рішення про видачу ліцензії: № 23-СЖп від 11.01.2010 року.

Статус ліцензії: чинна ліцензія.

Членство в организаціях

2001. Страхова компанія «ТАС» однією з перших страхових компаній України уклала договір про перестрахування з Мюнхенським перестрахувальним товариством (Munich Re) - визнаним світовим лідером з перестрахування великих ризиків.

2001. СК «ТАС» отримала членство в Лізі страхових організацій України.

2006. СК «ТАС» стала членом найбільш авторитетної всесвітньої консалтингової організації у сфері страхування життя LIMRA (Life Insurance Marketing Research Association), що надає дослідницькі, навчальні, проектні та інформаційні послуги та налічує більше 800 компаній - членів асоціації по всьому світі.

Структура портфелю

Протягом своєї діяльності на ринку Страхова компанія "ТАС" активно працює у сегменті фізичних осіб за програмами індивідуального убезпечення життя. Крім того, продуктовий портфель компанії включає програми корпоративного убезпечення життя та програми страхування життя позичальників банків.

Розвиток мережі філіалів

З липня 2007 року Страхова компанія «ТАС» розпочала побудову власної агентської мережі. На сьогоднішній день відкриті та активно працюють офіси в Києві, Житомирі, Дніпропетровську, Черкасах, Харкові, Одесі, Вінниці тощо.

Оцінки экспертів ринку

У 2007 році за версією журналу «Експерт - Україна» і рейтингового агентства «Експерт - Рейтинг» СК «ТАС» у щорічному (pi) -рейтингу фінансової стійкості страхових компаній отримала найвищий рейтинг стабільності Ааа. Восени 2008 року Страхова компанія «ТАС» відзначена медаллю фестивалю-конкурсу «Вибір року» в Україні в номінації «Страхова компанія року зі страхування життя». Вперше СК «ТАС» отримала цю почесну нагороду в кінці 2007 року.

У 2008 році СК «ТАС» вдруге стала лауреатом програми «Український Фінансовий Олімп» у номінаці ї«Провідна вітчизняна страхова компанія за надання послуг страхування життя зі світовим рівнем якості».

Вперше Страхова компанія «ТАС» отримала почесне звання лауреата національної рейтингової програми «Український Фінансовий Олімп» у номінації «Реалізація інноваційних рішень у просуванні програм страхування життя» у 2007 році.

СК «ТАС» - офіційний партнер зі страхування Under Armour Ukrainian Majors Running League! четвер, 27 лютого 2020 р.
СК «ТАС» знову номер один! пʼятниця, 24 січня 2020 р.
TAS-ботік: новий онлайн сервіс для Страхувальників! четвер, 23 січня 2020 р.
Медіон - наш новий партнер з Полтави четвер, 16 січня 2020 р.