This version of the page http://onu.edu.ua/uk/fakultety (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-01. The original page over time could change.
Факультети

На сайті біологічного факультету розміщені проекти освітньо-професійних програм

На сайті біологічного факультету biologywiki.onu.edu.ua розміщені проекти освітньо-професійних програм для отримання другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями: 091 Біологія, ОП Біологія і ОП Мікробіологія і вірусологія; 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини).

Детальніше...

Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «ПРАВОЗНАВСТВО»

Запрошуємо переможців І етапу Всеукраїнської олімпіади з Правознавства взяти участь у ІІ етапі, який відбудеться 9-10 квітня 2020 року в Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова.

Детальніше...

Факультет психології та соціальної роботи оголошує проведення І етапу Олімпіади зі спеціальності "ТЕОРЕТИЧНА ТА ПРИКЛАДНА ПСИХОЛОГІЯ"

Факультет психології оголошує проведення І етапу Олімпіади зі спеціальності "ТЕОРЕТИЧНА ТА ПРИКЛАДНА ПСИХОЛОГІЯ", який відбудеться 27 лютого 2020 року о 13:00. До участі в Олімпіаді запрошуємо студентів 3-4 курсів бакалаврату та 1-2 курсів магістратури спеціальності 053 «Психологія», які мають середній бал успішності вище 80 балів.

Детальніше...

Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Економічна Теорія» 

Запрошуємо переможців І етапу Всеукраїнської олімпіади з Економічної теорії на ІІ етап, який відбудеться з 22 по 24 квітня 2020 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова.

Детальніше...

Вручення дипломів магістрам з міжнародних економічних відносин – стипендіатам програми Німецької служби академічних обмінів DAAD

12 лютого 2020 р. відбулося урочисте вручення дипломів магістрам Факультету міжнародних відносин, політології та соціології. Вітання і слова напуття кожному випускнику сказав Декан факультету Глєбов Віктор Вікторович та заступник декана Хорошилов Олег Юрійович. Стіни факультету побачили не просто студентів, а молодих, талановитих, наполегливих, цілеспрямованих, дипломованих фахівців зі спеціальностей «Політологія», «Соціологія», «Міжнародні відносини», «Міжнародні економічні відносини».

Детальніше...

Освітній проект для школярів Одеської області: Школа вихідного дня

Освітній проект для школярів Одеської області: ШКОЛА ВИХІДНОГО ДНЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ В УКРАЇНІ.  Запрошуємо учнів 10-11 класів на безкоштовне навчання. 

Детальніше...

Другий випуск магістрів кафедри педагогіки факультету РГФ

Кафедра педагогіки факультету РГФ здійснила другий випуск магістрів спеціальності "011 Освітні, педагогічні науки" з присвоєнням кваліфікації "Викладач закладів вищої освіти" та здобуття компетенцій за елітними спеціалізаціями "Педагогіки та лінгводидактики вищої школи", "Освітній менеджмент".

Детальніше...

Запрошення для участі у VIІ Міжнародній конференції «Дрозофіла в експериментальній генетиці та біології» (19-20 серпня 2020 року)

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у VIІ Міжнародній конференції «Дрозофіла в експериментальній генетиці та біології», яка буде проходити на кафедрі генетики і молекулярної біології біологічного факультету Одеського національного університету імені І.І.Мечникова з 19 до 20 серпня 2020 року.

Детальніше...

Проект стандарту другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальність 081 «Право»

У вівторок 10 грудня 2019 року на базі ОНУ імені І.І.Мечникова відбулось обговорення представниками закладів вищої юридичної освіти Півдня України стандарту другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальність 081 «Право».

Детальніше...

Вiзит болгарскiх юристiв до ЕПФ ОНУ

3 грудня 2019 року в рамках інноваційного освітнього проекту кафедри цивільно-правових дисциплін «Крос-культурні комунікації в професійній сфері» студенти та аспіранти економіко-правового факультету зустрілись із суддею Верховного адміністративного суду Республіки Болгарія Генковим Панайотом Павловим та професором Військової академії ім. Г.Раковскі та адвокатом з понад 40 річним стажем Ілієвим Іллею Васильєвим.

Детальніше...

Здобутки студентів Факультету міжнародних відносин у конкурсі "Ethics Challenge CFA"

21 листопада 2019 р студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" прийняли участь у II Ethics Challenge, організованого CFA Society Ukraine та зайняли почесне місце у трійці найкращих команд. На основі поглибленого вивчення Кодексу етичної поведінки міжнародної спільноти інвестиційних професіоналів CFA Institute Code of Ethics and Standards of Professional Conduct студенти презентували вирішення етичної дилеми у сфері інвестиційної діяльності.

Детальніше...

Команда студентів ОНУ спеціальності "Міжнародні економічні відносини" - учасники престижного міжнародного конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge 2020"

15 листопада 2019 р студенти ФМВПС спеціальности "Міжнародні економічні відносини" прийняли участь у відкритті Х міжнародного конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge" та відкритті "ІІ CFA Ethics Challenge".

Детальніше...

Команда ЕПФ ОНУ виграла Правовий бліц-турнір Головного територіального управління юстиції в Одеській області

Днями ОНУ імені І.І.Мечникова цілком справедливо було визнано найкращим закладом вищої освіти Півдня України.Цілком справедливо, зокрема, і тому, що у п'ятницю команда ЕПФ ОНУ вдруге поспіль виграла Правовий бліц-турнір Головного територіального управління юстиції в Одеській області серед юридичних закладів вищої освіти Одеси.

Детальніше...

День відкритих дверей філологічного факультету

Найближчий День відкритих дверей університету відбудеться 16 листопада 2019 року об 11-й годині за адресою: Французький бульвар, 24/26, 2-й поверх, актова зала.
Зустрічі з абітурієнтами проводить декан факультету, професор Є.М. Черноіваненко.

Детальніше...

Дні відкритих дверей на факультеті історії та філософії у 2019-2020 навчальному році

  • 30 листопада 2019 р.
  • 14 березня 2020 р.
  • 25 квітня 2020 р.

Початок завжди об 11.00. Слідкуйте за обʼявами та приходьте. Буде цікаво!

Детальніше...

ЕПФ: крос-культурні комунікації в професійній сфері

У 2019/2020 навчальному році кафедра цивільно-правових дисциплін ОНУ імені І.І. Мечникова розпочала проект «Крос-культурні комунікації в професійній сфері».

Детальніше...

Осіння правова школа для старшокласників

 

Економіко-правовий факультет запрошує учнів старших класів з понеділка 28 жовтня по суботу 2 листопада 2019 р. в ОСІННЮ ПРАВОВУ ШКОЛУ. Уроки Осінньої правової школи базуються на лекціях, які викладачі факультету читають студентам спеціальності 081 «Право» різних курсів.

Детальніше...

Сучасний Китай: досвід соціально-економічного аналізу

17 жовтня 2019 року на факультеті міжнародних відносин, політології та соціології ОНУ імені І.І. Мечникова було проведено конференцію “Сучасний Китай: досвід соціально-економічного аналізу”. В роботі конференції взяли участь викладачі та студенти кафедр політології, міжнародних відносин та міжнародних економічних відносин, наукові співробітники Китайської Академії суспільних наук.

Детальніше...

Третя Міжнародна франкофонна конференція «Мови, науки і практики»

«Шановні друзі! Вас вітає Одеський національний університет імені Іллі Ілліча Мечникова! Вас вітає Україна!» Так урочисто після гімну університета розпочала свою роботу Третя Міжнародна франкофонна конференція «Мови, науки і практики», яка привернула до себе увагу світової університетської фракомовної спільноти. Високе зібрання науковців з 25 країн Європи, Азії, Африки привітали Ректор ОНУ імені І.І. Мечникова І.М. Коваль, Посол Франції в Україні Е. де Понсен, Директор Університетського Агентства Франкофонії по Східній та Центральній Європі М. Кетата, Декан факультету романо-германської філології Л.М. Голубенко. Ігор Миколаєвич оголосив вітання від Міністра освіти і науки України Ганни Новосад. Своєрідною музичною візитівкою України став виступ студентського хореографічного колективу «Універданс».

Детальніше...

Осіння економічна школа для старшокласників 

Запрошуємо старшокласників цікаво провести канікули в ЕКОНОМІЧНІЙ ШКОЛІ економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. 

Детальніше...

Експерти EUBAM проведуть лекції для студентів ОНУ з питань співробітництва між Україною та ЄС

Починаючи з 11 жовтня, фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) викладатимуть студентам спеціальності «Міжнародні економічні відносини» модуль про співробітництво України з ЄС у рамках Зони Вільної Торгівлі.

Детальніше...

Дні відкритих дверей ФМФІТ

Шановні майбутні абітурієнти та батьки! На факультеті математики, фізики та інформаційних технологій ОНУ імені І.І. Мечникова 19 жовтня та 19 листопада 2019 р. відбудуться Дні Відкритих Дверей.

Детальніше...

Посвячення в магістри 011 Освітні, педагогічні науки

Колектив кафедри педагогіки ОНУ імені І.І.Мечнікова під керівництвом декана ФРГФ 4 жовтня 2019 року провів свято "Посвячення в магістри 011 Освітні, педагогічні науки".  

Детальніше...

Біологічна секція Астрофізичної конференції “The Importance of G. Gamow's Ideas for Biology of thе 21st Century”, 12.08.2019

Кафедрою генетики і молекулярної біології біологічного факультету ОНУ імені І.І. Мечникова у цьому році вперше організовано біологічну секцію у 6-ій Гамовській міжнародній конференції «New Trends in Astrophysics, Cosmology and Radioastronomy after Gamow”, яка спільно проходила з 19-ою Гамовською літньою школою «Astronomy and beyond: Astrophysics, Cosmology, Gravitation, Cosmomicrophysics, Radioastronomy and Astrobiology»  11-18 серпня в Одесі. Астрофізична конференція щорічно проводиться в ОНУ. Біологічна секція  під назвою “The Importance of G. Gamow's Ideas for Biology of thе 21st Century” проводила засідання 12.08.2019 та була присвячена 115-річному ювілею Г.А. Гамова.

Детальніше...

Вітаємо із закінченням бакалаврату!

17 липня відбулося вручення дипломів бакалаврам Факультету міжнародних відносин, політології та соціології. Поздоровлення і слова напуття кожному випускнику сказав Декан факультету Глєбов Віктор Вікторович.

Детальніше...
Сторінка 1 із 9

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top