This version of the page http://www.avis.ua/ua/oilpress/ (195.248.234.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-01. The original page over time could change.
Оліє-пресовий завод
  • Продукція

Оліє-пресовий завод

Важливим напрямком діяльності компанії "АВІС" є виробництво ароматної і корисної соняшникової олії. На перше місце ми завжди ставимо якість продукту, тому на підприємстві застосовується виключно технологія пресування. У гонитві за швидкістю і дешевизною багато фірм застосовують метод екстракції, при якому в маслі "знищуються" всі корисні речовини природного походження. Пресування це, навпаки - екологічний спосіб обробки насіння соняшнику, що не передбачає використання хімії. Завдяки цьому ми отримуємо продукт, що увібрав в себе кращі характеристики традиційної української соняшникової олії. Мова йде про абсолютно чисту олію, не втратившу левову частку природних речовин, що містяться в насінні соняшника.

Переваги продукції "Авіс"

Нерафінована олія виробництва "АВІС" має характерний запах і смак підсмаженого насіння і ідеально підходить для приготування холодних страв. Рафінована олія, яка випускається на наших потужностях - це чудовий універсальний продукт, який із задоволенням купують, як окремі господині, так і великі підприємства кондитерської і харчової промисловості. Відмінною рисою всієї нашої продукції є високий вміст вітамінів, мікроелементів і біологічно активних речовин. Разом з тим, олія "АВІС" не містить холестерину, багата білками, вуглеводами і фитинами - речовинами, що містять фосфор, солі кальцію і магнію.

Реалізація соняшникової олії

Сьогодні широку популярність на українському ринку мають два різновиди наших масел, що випускаються під брендами "АВІС" і "МАЙО". Обидва продукти володіють чистотою, навіть на молекулярному рівні і з повним правом вважаються елітними. Наша компанія також реалізує рафіновану і нерафіновану соняшникову олію наливом, що дуже зручно для хлібопекарень, виробників кондитерських виробів і підприємств громадського харчування. Ціна на соняшникову олію "АВІС" цілком доступна для всіх верств населення і надзвичайно вигідна для оптових покупців.

Задайте нам запитання
(0432) 670219, 561364
ПН.-ПТ.: з 8:00 до 17:00
СБ., НД. - ВИХІДНІ
Підписатись