This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=275 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-27. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

зареєструватися

ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ

календар заходів

III СУДОВИЙ ФОРУМ ААУ

  • Дата проведення:

    13 березня 2020 року

  • Час проведення:

    08:00 - 19:10

  • Місце проведення:

    Hyatt Regency Kiev (вулиця Алли Тарасової, 5, Київ)

  • Формат

    Захід відбудеться у декількох форматах: discussion hub, сase discussion, бутік-конференції, обговорення тем за участю суддівського ложе. 

  • загальна інформація:

    Поговоримо про наступне:

    • Судова реформа. Версія 2.0.2.0.
    • Процесуальні Лайфхаки: від проблем до можливостей
    • Місія можлива: менеджмент складних та резонансних справ 
    • AdvoTECH та судове представництво
    • Також на Вас чекають наступні бутік-конференції:
    • Сучасні механізми вирішення сімейних спорів.
    • Літігація з кримінальним елементом.       
    • Етика та репутація арбітражного керуючого.
    • Іпотечні спори.
    • Екологічні спори: здоров'я громадян vs інтереси бізнесу.
  • cпікери:

    судді, провідні адвокати, представники органів державної влади, науковці та інші відомі правники, які забезпечать високу професійність обговорення питання судоустрою та судочинства.

  • Для довідки звертайтесь:

    за тел.: +380 (67) 239 86 90

    email: forum@uaa.org.ua

Детальнiше

Генеральні партнери

Новини ААУ

Стягнення на предмет іпотеки на підставі договору - тема бутік-конференції ІІІ Судового форуму ААУ

Стягнення на предмет іпотеки на підставі договору про задоволення вимог іпотекодержателя - тема бутік-конференції ІІІ Судового форуму ААУ,  партнером якого виступить юридична компанія  EVERLEGAL.

читати далі

На заході Banking&Compliance A2B FORUM в рамках Сесія 1. «Compliance. Новий закон фінансового моніторингу. Підводні камені», виступить - Даниїла Чорненька

На заході  Banking&Compliance A2B FORUM  в рамках Сесія 1. «Compliance. Новий закон фінансового моніторингу. Підводні камені», виступить - Даниїла Чорненька Даниїла Чорненька - Голова Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду. Захід відбудеться: Дата: 24 квітня 2020 року Місце проведення: Hyatt Regency Kiev (вул. Алли Тарасової, 5, Київ) Час: 09:00 – 18:00 Реєстрація на Форум  https://www.uaa.org.ua/…/bankingcompliance-2020-a2…/register Програма за посиланням:  https://www.uaa.org.ua/for…/bankingcompliance-2020-a2b-forum Генеральний партнер:  Amber Law Company Організатор:  Асоціація адвокатів України (ААУ) / Ukrainian Advocates' Association (UAA) З приводу питань участі та оплати звертайтесь, будь ласка, за контактами: e-mail: forum@uaa.org.ua Чекаємо на  А2В Банковско-финансовый форум: Banking&Compliance A2B FORUM

читати далі

На заході Banking&Compliance A2B FORUM в рамках Сесія 3. Захист інформації. Електронні докази. Від теорії до практики, виступить - Ігор Деркач.

На заході  Banking&Compliance A2B FORUM  в рамках Сесія 3. Захист інформації. Електронні докази. Від теорії до практики, виступить - Ігор Деркач. Ігор Деркач - Юрист ЮК  Amber Law Company , адвокат, магистр права. Захід відбудеться: Дата: 24 квітня 2020 року Місце проведення: Hyatt Regency Kiev (вул. АллиТарасової, 5, Київ) Час: 09:00 – 18:00 Реєстрація на Форум  https://www.uaa.org.ua/…/bankingcompliance-2020-a2…/register Програма за посиланням:  https://www.uaa.org.ua/for…/bankingcompliance-2020-a2b-forum Генеральний партнер:  Amber Law Company |Організатор:  Асоціація адвокатів України (ААУ) / Ukrainian Advocates' Association (UAA) З приводу питань участі та оплати звертайтесь, будь ласка, за контактами: e-mail: forum@uaa.org.ua Чекаємо на  А2В Банковско-финансовый форум: Banking&Compliance A2B FORUM :

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

заходи ААУ

III СУДОВИЙ ФОРУМ ААУ

Запрошуємо Вас на III Судовий форум ААУ  –  масштабну та професійну подію, яка сприяє public discussion сучасного стану та перспектив судової системи України.  

читати далі

Banking&Compliance 2020 A2B Forum

Форум є унікальнім майданчиком, що об'єднує як юристів, адвокатів, правників, науковців, так і представників бізнесу, фінансового та банківського сектору, та державних органів.  Гроші і капітал вимагають...

читати далі

Law&Trade 2020 — A2B Forum

Law&Trade 2020  — унікальний майданчик для будівництва містку, комунікації й відвертої дискусії про практику між законниками, консалтинговими компаніями, державним сектором та міжнародним ринком комерції....

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комiтетiв

Iнформацiйнi та медiа партнери