Особливості створення сайту «під ключ»

Особливості створення сайту «під ключ»

Останнім часом стала широко поширена послуга створення сайту «під ключ». Вона представляє собою передачу клієнтом готового веб-проекту розробнику. Обом сторонам залишається тільки обговорити деякі нюанси, пов'язані зі складанням технічного завдання, після чого фахівці приступають до роботи по поліпшенню структури сайту і його дизайну, а також займаються всіма необхідними діями з аналізу ринку і вивчення статистичних даних.

Після завершення всіх необхідних процедур і фінального тестування ресурсу клієнт отримує дані для доступу до сайту. Одними з головних переваг такої послуги є економія часу клієнтом при повторному зверненні і фіксована плата, завдяки якій замовник може не турбуватися про ризики виникнення необхідності витрат додаткових фінансових коштів на доопрацювання проекту.

Що включає в себе послуга створення сайту «під ключ»

Кожна веб-студія має на увазі під цією послугою набір різних функцій. Вони безпосередньо залежать від того, яку суму готовий заплатити замовник за виконання свого проекту. Основні дії, які включає в себе послуга створення сайту «під ключ», такі:

  • глибокий аналіз бізнесу та специфіки роботи конкурентів;
  • розробка стратегій, які стосуються оптимізації ресурсу, створення його структури, дизайну;
  • визначення цільової аудиторії ресурсу і поділ її на окремі групи;
  • верстка і програмування;
  • просування сайту та технічна оптимізація сторінок;
  • підключення сайту до хостингу.

За бажанням цей список можна істотно розширити. Всі подібні нюанси обговорюються перед початком роботи фахівців в веб-студії. Що стосується тих функцій, які не входять до послуги створення сайту «під ключ», то це:

  • підбір доменного імені для ресурсу;
  • створення реклами для ефективного просування сайту;
  • наповнення контентом;
  • навчання клієнта роботі з ресурсом.

За ці послуги замовник буде змушений заплатити додатково, оскільки деякі з перерахованих вище функцій періодично вимагають здійснення повторної оплати. З метою економії своїх особистих фінансових коштів, замовник може самостійно вибрати домен для свого ресурсу. Але в цьому випадку варто враховувати, що ім'я має виділятися серед інших і запам'ятовуватися. Фахівці компанії ABCname готові надати професійну допомогу зі створення сайту і підбору найбільш прийнятної назви для нього.

В цілому, можна зробити висновок про те, що послуга створення сайту «під ключ» є вигідною за низкою причин. Кожна веб-студія пропонує свій набір функцій, які можуть бути туди включені. Якість і спектр пропонованих дій залежатимуть від того, яку суму буде мати замовник.