This version of the page http://uanime.org.ua/article/duo.html (66.96.147.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-15. The original page over time could change.
Легенда про Дюо – Статті – Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 

Легенда про Дюо – огляд аніме

Японська назва аніме: Legend of DUO

Спогади про двох вампірів, з вірою у майбутнє людства.

Вічне життя. Люди завжди були у пошуку тієї квінтесенції, яка б дала їм можливість жити вічно і ніколи не вмирати. Але життя жорстоке і послало випробовування на їхню долю, яке перевірить людей на те чи варті вони вічного життя. Епідемія смерті пройшлася по Землі і принесла з собою нещастя і сум. Люди почали розчаровуватися  в тому, що життя прекрасне таке яким воно є і, що його варто прожити. І тоді один незнайомець вирішив подарувати людству надію. Як Прометей колись подарував людству знання видобування вогню, він повідав смертним таємницю, що могла зберегти їхні життя і вилікувати від страшних хвороб.

Цим незнайомцем був Дюо – глава клану чистокровних вампірів. Він розповів людям про Плану – чарівну таємну силу крові вампірів. Але виповівши цю страшну таємницю він поплатився своїми привілеями. Найгірше те, що його визнали зрадником і наказали вбити, а виконавцем вироку призначили вампіра, який навчив Дюо великому мистецтву любові – Зіг.

Зіг – напіввампір. Ще будучи людиною в ньому жила безмежна любов до людей, тому бачачи хвороби і смерті Зіг дуже тяжко переживав своє безсилля перед цими нездоланними противниками. Ставши вампіром він не відрікся від людей, і продовжував захищати їх від вампірів, що не дотримувалися обітниці недоторканості простих смертних. Але таємниця Плану змінила людей і перетворила на демонів, єдина мета яких отримати кров вампіра і спасти свою шкуру від епідемії. Це змінило його ставлення до людей, але залишилося те, що помирає останнім – надія. Зігу і Дюо залишилося тільки сподіватися на те, що майбутнє людства буде кращим.

Аніме складається з 12 серій по 5 хвилин кожна. Графіка анімешки бажала б кращого, в деяких місцях дуже чітко помітна замала кількість кадрів, але навіть такий суттєвий недолік не сильно вплине на загальне враження від анімешки. Жанр аніме: містика, вампіри, драма, шьонен-ай.

Загалом ідея аніме «Легенда про Дюо» досить потужна і вимагає задуматися над тим, що для нас є в житті найцінніше.

Опубліковано: 14.12.2010
Автор: bills_spirit (Глех Ніна)

    Нове
Манґа
Лінія диявола
том 1, част. 3
 
Манґа
Ванпанчмен
част. 7-10
 
Манґа
Довгий Шлях
повністю
 
Манґа
Весілля Чійо-чян
повністю
 
Манґа
Тік-Тук
повністю
 
Манґа
Снігова Сліпота
повністю
 
Манґа
Люди сім’ї Кодай
том 1
 
Манґа
Доля/ніч битви – Помилка небес
част. 0
 
Манґа
Сага про Вінланд
том 14
 
Манґа
Про те, як я помру, якщо втрачу цноту
повністю
 
2005-2017 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.