This version of the page http://b.cv.ua/83/ (77.87.193.112) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-11. The original page over time could change.
Модний одяг з каталогу Манго в Україні » b.cv.ua travel

Модний одяг з каталогу Манго в Україні 




MANGO — іспанська торгова марка модного жіночого одягу та аксесуарів виникла в 1984 році, коли два брата Ісаак і Нахман Ардік відкрили в Барселоні магазин модного одягу. Вихід марки на міжнародний ринок почався в 1992 році, з відкриття в Португалії першого магазину Mango. В асортименті бренду представлені одяг, взуття, сумки, капелюхи, біжутерія та годинники (розроблені швейцарською годинниковою компанією Swatch). Жіночий одяг Mango — це оригінальні, стильні моделі на всі випадки життя. У колекціях бренду представлені спортивний, повсякденний, класичний і вечірній одяг. Сьогодні випуском і дизайном одягу займаються молоді жінки, що дозволяє створювати актуальні затребувані моделі. У Mango свій неповторний шарм і свої прихильниці. Стилісти і дизайнери MANGO створюють колекції одягу, що дозволяють одягнути сучасну жінку на всі випадки життя і підкреслити індивідуальність кожної. Асортимент магазину заснований на наступних напрямках: повсякденний одяг, спортивний одяг, вечірній і класичний. Для легковажних і серйозних, ділових і вітряних, емансипованих і домашніх. Для закоханих і тих, хто шукає пригод, пристрасних і романтичних. Для тих, хто зустрів свою долю, і тих, хто в пошуку. У парфумерному портфоліо марки два жіночих аромату MNG Cut for Woman і Mango Adorably. Обидва створені парфумерної компанією Antonio Puig. У парфумерні лінії Mango входять також лосьйони для тіла і дезодоранти. Торгова мережа MANGO представлена більш ніж 880 фірмовими магазинами в 83 країнах світу.

Оформити замовлення і доставити товар з каталогу Манго в Україну Вам допоможе Центр замовлень за каталогами Єврокаталог.