Враження енергоаудиторів від проведених тренінгів з енергоаудиту в Польщі

Оприлюднено

60 енергоаудиторів з України пройшли 2-х тижневе навчання в Польщі в рамках проекту “E-ETAP – Навчальний проект з енергетичної ефективності та енергетичного аудиту в Україні”.

Читати далі

13-14 лютого міжнародний Форум «Smart Building» Київ | Міжнародний Виставковий Центр

Оприлюднено

Уже вчетверте в Києві пройде міжнародний форум Smart Building — міжнародна професійна виставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart-рішень для створення «розумного будинку» і «розумного міста».
Читати далі

Оголошення: набір на тренінг “Енергоаудит в будівлях” та проведення атестації енергоаудиторів

Оприлюднено

Навчальний центр з енергоаудиту та енергоменеджменту розпочав набір на вісімнадцятий навчально-практичний тренінг “Енергоаудит в будівлях“.
Детальніше з програмою та змістом тренінгу можна ознайомитися за посиланнями: Тренінг “Енергетичний аудит будівель” (дата проведення: 24-26 лютого 2020 р.)

Читати далі

В Україні видано понад 1800 атестатів енергоаудиторам для сертифікації енергоефективності будівель та обстеження інженерних мереж

Оприлюднено

Станом на 1 січня 2020 р. в Україні видано понад 1800 атестатів енергоаудиторам, а саме:

  1. понад 1000 атестатів – фахівцям із сертифікації енергоефективності будівель;
  2. майже 800 – спеціалістам із обстеження інженерних мереж.

Читати далі

Проведено тренінг “Енергетичний аудит будівель”

Оприлюднено

02 – 04 грудня 2019 року Навчальним центром по енергоаудиту та енергоменеджменту Асоціації енергоаудиторів був проведений практичний тренінг “Енергетичний аудит будівель”.

Читати далі

Брифінг «Енергетична сертифікація будівель: проблеми та шляхи вирішення».

Оприлюднено

29 листопада у стінах Українського кризового меді-центру відбувся брифінг «Енергетична сертифікація будівель: проблеми та шляхи вирішення». Читати далі

Скільки потрібно енергоаудиторів для сертифікації житла?

Оприлюднено

Враховуючи постійні дискусії навколо кількості необхідних фахівців для забезпечення процесу енергетичної сертифікації будівель в поточних умовах, ми вирішили дізнатися думку основних учасників ринку щодо цього питання (як енергоаудиторів так і представників влади). Читати далі

Щорічна конференція «Енергоефективність у компаніях: можливості та рішення»

Оприлюднено

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України за підтримки проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності» та уряду Німеччини у м. Києві відбудеться щорічна подія для власників, директорів та головних енергетиків підприємств – конференція «Енергоефективність у компаніях: можливості та рішення».

Читати далі