This version of the page http://www.sushiya.ua/seti/ (51.83.140.230) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-01. The original page over time could change.
Доставка суші сетів Київ ᐉ Замовити суші сети додому з безкоштовною доставкою (Сушия)

Набори суші

Магазин по
  1. Набір Морський Max
    389 ₴
    /950 г
  2. Набір Філадельфія Max
    569 ₴
    /1075 г
  3. Набір De Lux
    639 ₴
    /990 г
  4. Набір Кампай сет
    649 ₴
    /1450 г
  5. Набір Морський Middle
    349 ₴
    /740 г
  6. Набір Філадельфія Middle
    479 ₴
    /760 г
  7. Набір Лососевий Мікс
    349 ₴
    /710 г

Набори суші в Києві з доставкою додому

Суші - традиційна японська страва. Серед українців японська кухня є найпопулярнішою. Коли здається, що одними ролами не наїсися, саме щось купити набір суші, який прийнято називати сет. Поїсти суші - це приємно і смачно провести вечір. Ви можете повечеряти в ресторані або замовити в Києві набори суші з доставкою в ресторані Сушия.

Які сети є в Сушия?

Ми проаналізували найпопулярніші роли і нигири серед наших відвідувачів і створили набори виключно по їх смаковим уподобанням. На даний момент в ресторані Сушия ви можете замовити:

  1. Морський Middle і Max сподобається шанувальникам морепродуктів, адже в ньому велику кількість краба, креветок, желтохвост і тунця.
  2. Теплий Кранч Микс складається з топових кранч ролів з креветкою, тунцем? лососем а також з класичного теплого рола.
  3. Філадельфія Middle і Max - фірмові роли з найпопулярнішим інгредієнтом нікого не залишать байдужими, особливо коли їх настільки багато.
  4. DeLux,в складі, якого тільки кращі роли (смайл-рол, з тунцем, кранч з креветкою, зелений дракон, Філадельфія).
  5. Кампай - найбільший набір для компанії, загальна вага якого 1500 грн., А кількість ролів - 52 шт.

Замовляйте набори зі своїми улюбленими ролами і суші, а ми гарантуємо якість і швидку доставку.

Як замовити сет?

Наша служба доставки пропонує замовити сет зручним для вас способом: через сайт або по телефону (+380 (97) 722 5555, +38 (066) 525 5555 або +38 (063) 722 55 55). Якщо ви замовляєте доставку в Голосієво, Жуляни, Коцюбинське, Кинь-Грусть, на Поділ, Липки, Татарку, Позняки, Русанівку, Вигурівщину, мінімальна сума вашого замовлення повинна бути від 150 грн. Для замовлення сету в Зазим'я, Погреби, Ірпінь, Білогородка, Княжичі, Бровари, Вишгород, Чабани, Чайка, Петровське, Гатне, зробіть замовлення на суму від 500 грн. Служба доставки приймає замовлення з 11:00 до 00:00. Оплатити замовлення ви можете картою (через сайт, платіжний сервіс, термінал) або готівкою (кур'єру, самовивезення). Якщо ви оплачуєте замовлення готівкою кур'єру, повідомте оператору суму, з якої вам потрібно підготувати здачу.

Доставка суші сетів: Київ

Доставка сетів в Києві можлива по всій території міста і деяким населеним пунктам, за межею міста. Служба доставки привезе вам замовлення в:

  • лівий берег: Дарницький, Деснянський і Дніпровський райони;
  • правий берег: Голосіївський, Оболонський, Печерський, Подільський, Святошинський, Солом'янський і Шевченківський райони;
  • населені пункти: Пуща-Водиця, Бортничі, Проліски, Чапаєвка, Новосілки, Новобіличі, Коцюбинське і Щасливе та інші.

В середньому по Києву доставка суші - 60 хвилин, але в область і віддалені райони доставка може зайняти годину. Якщо вам довелося чекати замовлення довше зазначеного часу, наш ресторан компенсує очікування смачним компліментом на наступне замовлення в ресторані або доставці.

"Набори суші заберу сам": Київ

У київських ресторанах Сушия діє акція на сети. Ви можете забрати сети самовивозом і отримати знижку на замовлення в розмірі 10%. Акція діє з 1 травня по 31 грудня, тому поспішіть отримати улюблені суші в великій кількості і з приємною знижкою. У ресторанах, де самовивезення не передбачений, знижку ви не зможете отримати. Подивитися повний перелік ресторанів, де немає пункту самовивезення можна за посиланням.

Що взяти ще?

Зазвичай набори суші замовляються для компанії, тому до сету чудово підійдуть напої.Якщо ви замовляєте суші для вечері з дівчиною, замовте і десерт.Якщо у вас посиденьки з друзями, то японські закуски прекрасно доповнять вечір.