This version of the page http://vn.20minut.ua/Groshi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-29. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Вінниця

Гроші

Курс валют у Вінниці від НБУ на сьогодні, 28 січня

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на сьогодні, 28 січня 2020 року. По чому нині можна купити чи продати іноземну валюту, дізнавайтеся у матеріалі.

Що вам не можуть заборонити в магазині та супермаркеті. Розповідає адвокат

Якщо ви покупець магазину — маєте права, про які адміністрація та охорона магазину не дуже полюбляє згадувати. Щоб не потрапляти у неприємні ситуації розібрались у тому, що вам гарантуються законом. Розпитали в адвокатеси Олени Грабік, чи можна знімати відео у магазині, що робити, якщо страшно залишати речі у комірках схову та хто має платити за розбиту пляшку.

Курс валют у Вінниці від НБУ на сьогодні, 27 січня

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на сьогодні, 27 січня 2020 року. По чому нині можна купити чи продати іноземну валюту, дізнавайтеся у матеріалі.

Якість шпалер для стін — як її визначити? (Новини компаній)

Ремонт триває і увага привернута до стін. Сьогодні існує кілька поширених видів покриттів для стін, серед яких шпалери — один з найпопулярніших. Розказуємо про те, як визначити їх якість, а бажаний декоративний ефект (нейтральний фон або яскравий акцент) обирати вам!

В Україні з’явиться оновлена купюра номіналом у 200 гривень: як вона виглядатиме

Нові двохсотки будуть уведені в обіг 25 лютого. Вони мають замінити зношені та пошкоджені 200-гривневі банкноти зразку 2007 року.

play_circle_filled Штрафи роботодавцям: кого у Вінниці перевірить Держпраця наступного тижня?

Наступного тижня (27 - 31 січня) інспектори праці перевірятимуть бізнесменів. План перевірок оприлюднили заздалегідь. Кому слід підготуватися, дивіться у таблиці, яку ми відкорегували та зробили зручною для читання.

Курс валют НБУ на 26 січня. За скільки сьогодні продають долари та євро?

Нацбанк встановив офіційний курс гривні по відношенню до іноземних валют. Євро та долари стрімко дорожчають. По чому сьогодні продають валюту у Вінниці, читайте далі.

У Віктора з Жмеринського району діагнозували рак. Допоможіть врятувати

Донька благає людей допомогти врятувати батька. На курс хіміотерапії потрібно приблизно 10 тисяч гривень. Родина живе в селі Кудіївці та має невеликий дохід, бо працює одна донька.

Повний Місяць 25 січня: як правильно створювати карту бажань

Найбільш підходящим часом для створення карти бажань вважається молодий Місяць, який в 2020 році настав в ніч на 25 січня. Відповідно, на заповнення карти бажань у вас буде час з 24 січня до 8 лютого включно. Цей проміжок часу захоплює Китайський Новий рік.

Що буде з курсом гривні, стане зрозуміло у наступний вівторок

28 січня стане зрозуміло, куди рушить курс національної валюти. На цей день запланований старт нових продажів українських 7-річних облігацій.

Свіжий випуск

№ 4 від 29 січня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up