This version of the page http://galp.com.ua/drivesystems (185.68.16.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-28. The original page over time could change.
Електродвигуни та мотор-редуктори. Купити редуктор в Україні

Мотор-редуктори

Компанія Getriebebau NORD GmbH (Німеччина) є провідним виробником в галузі привідної техніки. З часу заснування в 1965 році компанія досягла обороту в 500 мільйонів євро і зайняла міцні позиції в групі ведучих виробників галузі за рахунок високої якості якості продукції і високотехнологічних інженерних рішень.
Продукція компанії Getriebebau NORD GmbH знайшла своє застосування в таких галузях промисловості як деревообробка, металургія, гірничо-збагачувальна промисловість, цементна промисловість. Мотор-редуктори виробництва NORD також часто використовуються для комплектації провідних виробників обладнання целюлозно-паперової промисловості, елеваторного обладнання, підйомно-транспортного обладнання.
Редуктори і мотор-редуктори

Getriebebau NORD GmbH пропонує широкий спектр привідних редукторних систем. Циліндричні співвісні редуктори, редуктори з паралельними валами, циліндро-конічні і циліндро-черв'ячні редуктори, черв'ячні редуктори.

Індустріальні редуктори

Циліндричні і циліндро-конічні редуктори для великих потужностей.

Електродвигуни

Однофазні і трьохфазні двигуни стандартного виконання осьових висот. Фланцевого виконання (В5 і В14) та лапового виконання (В3).

Отримати детальну інформацію або прайс лист >>>


ГалПідшипник, 2020.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG

Top