This version of the page http://ugv.com.ua/page/news (77.87.199.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-25. The original page over time could change.
Новини - УкрГазВидобування

Новини

В Укргазвидобуванні змінили органи управління

Категорія: Офіційні
​В межах процесу трансформації Групи Нафтогаз затвердили нову редакцію статуту Укргазвидобування. Відбулася зміна колегіального виконавчого органу – Правління Товариства на одноосібний – Генерального директора.
22 січ. 2020
Далі

Українські виробники нафтопродуктів просять уряд розслідувати антиконкурентні дії російських виробників пального

Категорія: Офіційні
Провідні українські виробники нафтопродуктів – Укртатнафта, Укрнафта та Укргазвидобування, керуючись Законом України «Про захист національного товаровиробника від субсидованого імпорту» та нормами Світової Організації Торгівлі, повідомили Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про антиконкурентні дії при поставках в Україну російського дизпалива та скрапленого газу.
22 січ. 2020
Далі

Укргазвидобування виконало виробничий план на 2019 рік і видобуло понад 13,6 млрд м3 газу

Категорія: Офіційні
За оперативними даними, в січні-грудні 2019 року АТ «Укргазвидобування» видобуло 13,62 млрд м3 товарного газу, який був відпущений населенню і ТКЕ.
20 січ. 2020
Далі

Укргазвидобування в понад 60 разів збільшило дебіт свердловини після багатостадійного ГРП

Категорія: Офіційні
АТ «Укргазвидобування» із залученням власного флоту виконало 8 стадій гідравлічного розриву пластів (ГРП) на свердловині Ланнівського родовища. В результаті операції підтвердили запаси покладів та збільшили добовий дебіт свердловини у понад 60 разів.
10 січ. 2020
Далі

Укргазвидобування за 11 місяців 2019 року спрямувало до місцевих бюджетів понад 1,08 млрд грн рентних платежів

Категорія: Офіційні
АТ «Укргазвидобування» за січень-листопад 2019 року спрямувало до місцевих бюджетів, на території яких компанія здійснює видобуток вуглеводнів, 1,086 млрд грн рентних платежів.
23 груд. 2019
Далі

Укргазвидобування подало позов за результатами конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах ділянки Варвинська

Категорія: Офіційні
Минулого тижня, 13 грудня, Укргазвидобування подало до Окружного адміністративного суду міста Києва позовну заяву про скасування рішення міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції (УРП) в частині висновків та пропозицій щодо визначення переможця конкурсу по ділянці Варвинська.
17 груд. 2019
Далі

Укргазвидобування оголошує збір комерційних пропозицій на послуги з перевезення готової продукції (автомобільного бензину та дизельного палива) автомобільним транспортом

Категорія: Закупівлі
З метою максимальної економії та ефективного використання коштів підприємства, комітетом з конкурсних торгів АТ «Укргазвидобування» планується здійснити конкурсний відбір надавачів послуг з перевезень готової продукції (автомобільного бензину та дизельного палива) автомобільним транспортом.
11 груд. 2019
Далі

Укргазвидобування переходить до наступного етапу конкурсу РЕС – комерційні переговори з румунською та китайською компаніями

Категорія: Офіційні
​АТ «Укргазвидобування» завершило перший раунд конкурсу на укладення договорів щодо збільшення видобутку у двох групах (кластерах) газових родовищ у Західному регіоні.
11 груд. 2019
Далі

В Укргазвидобуванні відбувся обшук

Категорія: Офіційні
АТ «Укргазвидобування» повідомляє про те, що зранку 29 листопада 2019 р. в апараті управління компанії відбувся обшук органами Національної поліції та Служби безпеки України.
29 лист. 2019
Далі

Українське пальне Shebel за якістю не поступається міжнародним аналогам – результати випробовувань

Категорія: Реалізація
Фахівці Інституту споживчих експертиз протестували пальне українських та міжнародних виробників.
28 лист. 2019
Далі
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10