This version of the page http://sex.stb.ua/ua/host/yuliya-bortnik/ (104.26.9.27) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-25. The original page over time could change.
Юлія Бортник: ведуча Давай поговоримо про секс | Давай поговоримо про секс
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNleC5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==
Юлія Бортник

Юлія Бортник – автор і ведуча проекту «Давай поговоримо про секс». Вона з легкістю і властивим їй почуттям гумору, говорить на найбільш провокаційні і незручні теми. Завдяки своїй відкритості і щирості, Юлія може розташувати до відвертої розмови абсолютно будь-яку людину.

Юлія народилася у Кіровограді, де закінчила середню школу. Після закінчення школи Юля поступила до Київського Національного Університету Культури і Мистецтв, на факультет режисури і хореографії. Перед молодою і талановитою дівчиною відкривалися великі перспективи. Однак, незабаром після закінчення університету, Юля вийшла заміж і завагітніла. Коли синові Матвію ще навіть не виповнилося 1 року, чоловік покинув її одну з немовлям, в орендованій квартирі, без засобів до існування. Незважаючи на це Юля не втратила віру в людей. Через 3 роки, вона вийшла заміж вдруге і народила донечку.

З 2012 року Юля стала працювати журналістом на телеканалі СТБ. Вона з головою поринула в роботу … І вже через рік керівництво каналу запропонувало їй стати головним сценаристом і розробити новий проект про секс. У той час вона навіть мріяти не могла, про те, щоб стати ведучою свого авторського шоу. Кастинги на роль ведучої тривали більше півроку, за цей час проби пройшли кілька десятків претенденток. Однак, ніхто з них не міг говорити на інтимні теми так легко і відверто, як цього вимагав формат. І тоді, Генеральний продюсер каналу запропонувала Юлі самій спробувати себе на роль ведучої. Після кастингу ні у кого не залишилося сумнівів – вести це шоу має тільки вона!

«Я впевнена, що немає несумісних характерів і нерозв’язних проблем. Є люди, які не вміють правильно говорити один з одним », – каже Юлія.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам:

Отправить Отмена