This version of the page http://oiff.com.ua/events/festival-club.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-25. The original page over time could change.
Festival club
UKEN
Подати фільм

Festival club

ФЕСТИВАЛЬНІ БАРИ

Кожного дня з 22.00 фестивальні бари Lou Lou та Zelda запрошують вас приєднатись до неформального спілкування в чудовій атмосфері.

Спеціальні пропозиції від Ararat та Mastercard. Насолоджуйся черіті-коктейлем на користь благодійного фонду «Таблеточки» та допомагай дітям перемагати рак.

Вхід за акредитаційними бейджами.

LOU LOU Офіційний винний бар (Вул. Катерининська, 6)

12.07 Zhenya Sugak

Женя Сугак — діджей, директор групи YUKO та резидент банди Дому культури Masterskaya. Грає, танцює, співає в душІ та в дУші. Одного разу її любов до музики та серфінгу втілилися в запальну вечерку в одному з кращих барів канарських островів. А цієї ночі Женя вразить вас своєю драйвовою підбіркою та невгамовним сміхом.

13.07 Dubdelight

Діджей та музичний продюсер, авантюрист. За програвачами 12 років, за які об’їздив всю країну, а в 2018 році дебютував в одному з найкращих DJ-барів Нью Йорку - TBA Brooklyn. В міксах Dubdelight часто можна почути нетривіальне поєднання на перший погляд несумісних стилів, але ж на межі зіткнення жанрів народжується нове та цікаве!

14.07 DJ Enfant terrible

Настя володіє винахідливим, тонким та досить широким музичним смаком та багажем знань. Вона була резидентом вечірок Kultura Zvuka, Yama та фестивалю Plan B. Найвлучніше її можна описати англійським словом «sorceress», тобто «чаклунка». Проте ми знаємо її як абсолютного L’enfant terrible.

15.07 Робимо невеличку перерву: відпочиваємо та набираємось сил перед наступними найгарячішими вечірками ОМКФ!

16.07 D1

Ivan Alekseev - промоутер та діджей, меломан та колекціонер платівок. Свою першу вечірку влаштував 20 років тому, на ній же і дебютував в якості дискжокея. Любить музику в усіх її проявах і вважає, що будь-яка творчість має право на життя. Виходячи з цих міркувань і вибудовує свої сети з композицій різних музичних стилів, що на перший погляд видаються несумісними.

17.07 Serge Yamroz

Serge Yamroz не любить називати себе «діджей», а скромно воліє зупинитися на понятті «меломан». Що, тим не менш, не заважає йому щоразу збирати десятки прихильників на свої виступи. За пульт він встає не частіше, ніж раз в місяць, тому його плейліст завжди унікальний та ідеально злагоджений. Мікс фанк-хопу та соулу - для відчуття унікальності моменту.

18.07 Wieloroman

В тій мелодії, що виходить з-під руки Roman Pivnenko, є правда і музика. Його шлях як селектора та DJ пролягає крізь андерграундне звучання і естетично складну музику, минаючи примітивні модні форми. Він любить вініл, оскільки йому необхідно свідомо приділити увагу, зрозуміти і послухати, щоб відчути, чого прагне душа незнайомця і з упевненістю запросити його на борт.

19.07 Denis Vnuk

Сети координатора музичної програми ОМКФ це завжди щось особливе. Багаторічний досвід організації та виступів на вечірках та фестивалях дозволяє Денисові дивитися на музику для танців, не спираючись на стилістичні, часові чи географічні рамки та тренди. Окрім, мабуть, однієї обов’язкової умови: якщо танцювати, то завжди з легкістю, душею і наче востаннє в житті.

20.07 Daria Kolomiec

Дар’я – музичний журналіст, селектор та DJ. Впродовж років вона відкривала для себе музику з усього світу на концертах та музичних фестивалях. В певний момент вона почала подорожувати, щоб привезти цю музику додому. Саме тому в її сеті ви почуєте африканський біт, звуки латини та танцювальний вайб з різних куточків світу – ідеальну суміш для Вечірки-Закриття ОМКФ!

ZELDA BAR Офіційний коктейльний бар (Вул. Ланжеронівська, 26)

12.07 MUSIQUE DE CINÉMA: Andrew & Nastya Pokaz

Андрій Показ - одеський музикант, визнаний адептами класичної, джазової та new wave сцени. Його колектив Pokaz Trio щойно презентував дебютний альбом і та прогримів на Leopolis Jazz Fest. Для камерного виступу на нашому вечорі до Андрія приєднається його дружина - вокалістка та продюсер Анастасія Показ. Це буде музична оповідь про любов до кіно, без котрого нема життя.

13.07 Artem Cherednik

14.07 Sasha Zhylyayev

Саша не вважає себе діджеєм, а просто колекціонує платівки і деколи вигулює їх у барах. Це, однак, не заважає збиратися в Дніпрі декільком сотням людей на його недільні вечірки під назвою «Рік та Мууурті», щоб потанцювати тілом і душею, зустріти захід сонця і попрощатися з тижнем, що минає. Таку ж атмосферу прогнозують цього дня в Одесі - неділя, вечір, легка музика та коктейлі.

15.07 Робимо невеличку перерву: відпочиваємо та набираємось сил перед наступними найгарячішими вечірками ОМКФ!

16.07 Lena Lebedinskaya

Хвилюючий фанк, вдумливий джаз, ніжна електроніка, романтичні кавери, а також музичні сюрпризи з кінематографічним настроєм – справжній подарунок від Лєни Лебединської, незамінного члена команди ОМКФ, медіакоординатора прес-служби і за сумісництвом любительки вінілових емоцій. Вечір буде особливим, поза сумнівами.

17.07 Ksenia Palfy

Ксенія по праву належить до діджеїв, смаку яких завжди можна довіряти. У своїх міксах вона приділяє увагу оригінальному та вінтажному звучанню. Її підбірки в рівній мірі органічно та переконливо звучать як на великих клубних майданчиках, так і на камерних заходах, а відомі бренди із задоволенням запрошують її створити правильну атмосферу на своїх вечірках та презентаціях.

18.07 Kool Deee

Бойова одиниця та співзасновник культової ужгородської промо-групи Chicarrones Shator. Автор та ведучий програм "Кто кого","Файні фанки" і "B-Side" на "Радіо Єден". Спродюсував не один десяток мешапів, реміксів та інших бутлегів. Фанк соул браза, хіп-хоп флейва, ель рітмо кубано і диско фівер - всі ці словосполучення в його музичній, не лише вініловій, колекції зустрічаються не раз і не двічі.

19.07 Tanya Amirova

20.07 DJ Blush