This version of the page http://eba.com.ua/kan-development/ (165.22.24.88) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-25. The original page over time could change.
KAN Development приєднався до Європейської Бізнес Асоціації у квітні! - European Business Association
  • Місто:
  • 044 496 06 01

KAN Development приєднався до Європейської Бізнес Асоціації у квітні!

14/ 05/ 2018

KAN Development приєднався до Європейської Бізнес Асоціації у квітні!

KAN Development — девелоперська компанія, яка очолює групу підприємств-партнерів, що беруть участь у реалізації проектів нерухомості різних масштабів і рівнів складності.. Зокрема, це створення концепцій, проектування, будівництво і експлуатація: житлових комплексів комфорт та бізнес класу, бізнес-центрів класу «А+», ТРК та сучасних освітніх закладів. Компанія KAN Development багаторазовий переможець у номіяціях «Девелопер Року», «Найкращий житловий комплекс», «Найкращий бізнес-центр», та ін. від українських та міжнародних нагород.

Серед особливостей компанії – це націленість на інноваційність та задання тренду цілій девелоперській галузі. Приміром, KAN Development в Україні:

  • Першою  втілила концепцію «місто в місті» при реалізації житлового комплексу Паркове Місто, та продовжила цю практику при реалізації ЖК: Комфорт Таун, Файна Таун та Республіка.
  • Єдина компанія, що спорудила бізнес-центр А+ класу – IQ Business Center
  • Єдина девелоперська компанія, що розвиває власну мережу освітніх закладів у житлових комплексах (Академія Сучасної Освіти А+)

На сьогодні, компанія розвиває житлові, офісні проекти та мережу приватних освітніх закладів, а також працює над створенням надсучасної клініки, яка буде стояти поруч із найкращими європейськими медичними закладами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Надіслати Скасувати