Зі швидкістю 4G

Другий рік поспіль Київстар визнають лідером за показником середньої швидкості! І все це завдяки вам — кількість абонентів, які перейшли з 3G на 4G, вже перевищила 9,1 млн осіб. Якщо ви досі не перевірили, чи підтримують 4G ваш смартфон та SIM, саме час це зробити.

Перевірити

22.40 Мбит/c

Середня швидкість
скачування

13.09 Мбiт/c

Середня швидкість
завантаження

1 552 266

Тестів швидкості

Введіть номер телефону

та дізнайтесь, чи підтримує ваша SIM та телефон 4G (LTE)

Ми невпинно розширюємо мережу 4G

Знайдіть своє місто на карті покриття

Забудьте про те, що інтернет може гальмувати

Насолоджуйтесь його перевагами:
Стабільне з’єднання
Навіть в місцях масового скупчення людей (стадіонах, концертах тощо), ви з легкістю можете підключитися до мережі і якість інтернету не зміниться.
Якісний інтернет, навіть коли ви у русі
Якість 4G не змінюється, навіть коли ви рухаєтесь (їдете в транспорті, займаєтесь спортом тощо.
У 2,5 рази менший пінг
Пінг — це затримка в завантаженні фото, відео, онлайн-ігор тощо.
Дивіться
Завантажуйте
Діліться
3G
4G

Дивіться
HD-відео

Переглядайте відео в HD-якості без жодних затримок.
3G
4G

Завантажуйте
додатки

Будь-які ігри та їх оновлення більше не змусять шукати Wi-Fi.
3G
4G

Діліться враженнями

Миттєво покажіть друзям, що цікавого з вами трапилось.

Слушні запитання про 4G (LTE)

Що таке 4G (LTE)?
4G (LTE) — мобільний інтернет четвертого покоління, наступник 3G та 2G. Це стандарт мобільної ультрашвидкої передачі даних для ваших пристроїв — смартфонів, планшетів або модемів. 4G-мережа забезпечує швидкість завантаження даних до 700 Мбіт/с та передавання — до 90 Мбіт/с.
Чим 4G (LTE) краще 3G?
Переваги 4G (LTE) перед 3G передусім у більш високій швидкості передачі даних, новому поколінні SIM-карт, у більш стабільному з’єднанні та у більш високій ємності мережі.
Чи правда, що з 4G (LTE) батарея буде розряджатися швидше, ніж з 3G?
В 4G-смартфонах зазвичай використовуються батареї більш високої ємності та більш низький рівень енергоспоживання, тому час користування 4G-інтернетом майже не зміниться.
Скільки коштує 4G-інтернет?
4G-інтернет тарифікується як звичайний мобільний інтернет за умовами вашого тарифного плану. Наші безлім тарифи дозволять вам насолоджуватися всіма перевагами 4G.
Який тариф вибрати, щоб користуватися 4G?
Ви можете користуватися 4G-інтернетом за наявністю 4G-покриття та якщо ваша SIM-карта і телефон підтримують 4G (LTE). Наші безлім тарифи дозволять вам насолоджуватися всіма перевагами 4G.
Що таке ємність мережі
Ви напевне помічали, що в місцях масового скупчення людей (на стадіонах, концертах тощо) спостерігались проблеми з мережею — наприклад, ви намагались відправити відео або фото через месенджер, але воно не завантажувалося. Завдяки використанню найсучасніших технологічних рішень, така ситуація в 4G (LTE) практично неможлива.
Як підключити 4G (LTE)?
Як правило, якщо ваш смартфон підтримує 4G (LTE), підключення відбувається автоматично. Якщо цього не відбулося, активуйте режим 4G (LTE) в налаштуваннях мобільного пристрою.
Які переваги USIM-карт у порівнянні з простими SIM-картами?
USIM-картка — це «сімка» нового покоління, яка підтримує технологію LTE. Крім цього, USIM-карти дуже добре захищені від клонування і злому, а також підключення до «піратської» мережі, за рахунок використання сучасного і більш складного (захищеного) алгоритму аутентифікації SIM-карти в мережі.
Чи потрібно налаштовувати телефон, щоб користуватись 4G (LTE)?
Так, необхідно в налаштуваннях мережі вибрати опцію 3G/4G (LTE) або 2G/3G/4G (LTE). Детальніша інструкція про те як налаштувати 4G у вашому пристрої за посиланням.
На що слід звернути увагу, коли ви обираєте 4G-смартфон?

На характеристику LTE Cat (Категорія LTE). LTE Cat — це максимальна швидкість завантаження та передавання даних, яку підтримує смартфон. Наприклад, iPhone 6 підтримує LTE Cat.4, тому швидкість завантаження може складати усього до 150 Мбіт/с, передавання — до 50 Мбіт/с, а Samsung A8 — LTE Cat.11, це значить, що теоретично максимальна швидкість завантаження складе 800 Мбіт/с, передавання — 75 Мбіт/с. Також зверніть увагу, що характеристики однієї тієї ж моделі смартфона в різних країнах та регіонах може відрізнятися. Точну інформацію ви можете отримати в службі підтримки виробника вашого смартфона або в інструкції до нього.

Якщо ваш телефон не підтримує 4G (LTE), ви можете обрати новенький 4G-смартфон в інтернет-магазині Київстар.

Як дізнатися, чи буде 4G (LTE) у моєму місті?
Ви можете подивитися на цій сторінці, чи є 4G у вашому місті. Також усі нові населені пункти, в яких ми запускаємо мережу, одразу з’являтимуться на карті.
Як перенести контакти після заміни SIM?
Ми підготували для вас детальну інструкцію. Ви можете ознайомитися з нею на цій сторінці.
Чoму при виключеній в налаштуваннях смартфона передачі даних інколи генерується незначний трафік?
Деякі смартфони через специфічні налаштування в операційній системі виробника та особливості реєстрації у мережі 4G можуть генерувати дата-трафік, навіть якщо ця послуга відключена у мобільному телефоні. Щоб мінімізувати неочікувані списання з балансу, пропонуємо тарифи з достатнім обсягом включеного трафіку. Якщо ви не плануєте користуватись послугою мобільного інтернету і хочете відключити його у смартфоні, оберіть в налаштуваннях мережу 3G/2G.