This version of the page http://aiesec.ua/language-school/ (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-24. The original page over time could change.
Language School - AIESEC
Select Page

Прокачай свою англійську вже цієї зими!

Мовна школа від AIESEC

Реєструйся зараз!

Іноземних Викладачів

Міст України

Учасників

Мовні курси Language School підходять тим, хто:

Втомився від постійних спроб вивчити англійську традиційними методами.

Знає, що практика - це головне, але не знає, де практикуватися.

Хоче краще познайомитись з "непопулярною" іноземною мовою (китайська, арабська, турецька тощо).

Шукає не просто курси для вивчення мови, а дружню міжнародну команду однодумців.

Бажає провести зиму активно, вдосконалюючи себе та роблячи вплив на світ.

Відгуки учасників Language School

Language school – прекрасна можливість для молодої людини поринути в англомовне середовище, де він чи вона матиме змогу познайомитися з культрами різноманітних країн та підвищити рівень розмовної англійської мови.

Важливо розуміти, що потрібно хапати усі можливості та не обмежуватися простими уроками, а залучатися до спільно-проведеного часу разом з іноземцями.

Ігор, м. Львів

Це було незабутньо: відкрити для себе різні країни, спілкуватися з іноземцями. Для мене стало кроком переступити барʼєр після граматики та нарешті спробувати говорити англійською.
Звісно, спочатку було важко, але дивовижно, наскільки відкриті для спілкування волонтери. Від них відчувалася підтримка і віра в те, що у мене все вийде. Багато учасників до сьогодні спілкуються з волонтерами, стали не просто знайомими, а друзями.

Маргарита, м. Полтава

The simplest way to manage projects out there

AIESEC в Україні

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Стажування

Можливості

Language School
Приймаюча сім'я
Долучитися до AIESEC