This version of the page http://m1.tv/stars/317 (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-21. The original page over time could change.
Вера Брежнева : М1
Вера Брежнева

Вера Брежнева

Віра Брежнєва — українська співачка, колишня учасниця групи «ВИА ГРА».
facebook.com/BrezhnevaVera/

Сьогодні Віра Брежнєва — відома співачка й красуня. Глянцеві видання неодноразово називали зірку еталоном жіночності та вишуканості. А колись вона була простою непримітною дівчинкою з небагатої сім'ї, яка мріяла про красиве життя і робила все можливе, аби мрія здійснилася.

Дитинство

Віра з'явилася на світ 3 лютого 1982 в українському місті Дніпродзержинськ. Окрім неї в багатодітній сім'ї зростали ще троє дітей: Галина та близнючки Віка і Настя. Батьки дівчаток працювали в промисловій сфері на Придніпровському хімзаводі, намагаючись забезпечити гідне життя своїм дітям.

У школі Віра Галушка (справжнє прізвище дівчини) не була красунею. Проте артистизму в неї було вдосталь — його вона проявляла ще в дитячому садку. Пізніше, коли дівчина ходила до школи, вона продовжила розвивати свій талант та брала активну участь у всіх виставах.

В юності майбутня зірка була досить спортивною дівчиною: вона займалася карате, гандболом, художньою гімнастикою, баскетболом. Шкільне навчання дівчинка поєднувала з курсами секретаря-референта та англійської мови. Окрім того, Віра пройшла курси інформатики й закінчила школу автомобіліста. Аби мати можливість платити за навчання на різноманітних курсах, дівчина працювала в позаурочний час: влітку вона полола клумби, а ввечері підробляла нянею.

Коли навчання у школі було позаду та настав час вирішуватися з майбутньою професією, Віра зрозуміла, що хоче бути юристом. Навчання в університеті було занадто дорогим, тому дівчина полишила цю мрію. Натомість вона вступила на заочне відділення Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту за спеціальністю економіста.

«ВИА ГРА»

Червень 2002 року став знаковим для Віри Галушки. На свято Івана Купала в місто Дніпропетровськ із концертом приїздив дівочий гурт «ВИА ГРА». Того дня на Монастирський острів прийшла і Віра. На сцену було запрошено всіх охочих заспівати разом з відомими красунями пісню «Попытка № 5». Звичайно ж, Віра була серед цих активістів. Продюсер гурту Дмитро Костюк розгледів у дівчині великий потенціал та запросив її на кастинг, бо якраз шукав нову учасницю групи.

Скоро Костюк вирішив: Віра співатиме в колективі замість Альони Вінницької, яка йде з гурту. Однак прізвище Галушка не відповідало образу звабливої красуні. Коли продюсер замилився над псевдонім для нової учасниці, він згадав про її знаменитого земляка — колишнього генсека Леоніда Брежнєва. Таким чином Віра Галушка стала Вірою Брежнєвою.

Спочатку співачка була в тіні голосистих подруг, але з кожним днем її популярність зростала, а шанувальників ставало дедалі більше. Оновлений склад найсексуальнішого гурту України вперше вийшов на сцену в січні 2003 року. Саме склад гурту того року (Сєдокова, Грановська, Брежнєва) називали «золотим».

У лютому цього ж року вийшла пісня «Не оставляй меня, любимыйW, а потім і однойменний відеокліп, які протягом семи місяців перебували на вершинах хіт-парадів.

У квітні 2003 року вийшов альбом «Стоп! Снято!», який згодом отримав нагороду «Золотий диск». Компанія SonyMusic назвала гурт найуспішнішим проектом і вирішила посприяти запису дебютного англомовного альбому колективу. Наступного місяця дівчата вирушили до Ізраїлю з презентацією релізу лейбла Sony Music Russia, а також виступили в місцевій телевізійній програмі «Яцпан шоу», виконавши сингл «Good morning, папа!».

У 2007 році чоловічий глянцевий журнал «Максим» назвав Віру Брежнєву найсексуальнішою жінкою Росії: так вирішили читачі видання шляхом голосування. Це звання дівчина отримувала і згодом — у 2012, 2013, 2015 і 2016 роках.

Сольна кар'єра

У 2007 році поповзли чутки про те, що Віра Брежнєва покидає легендарну «ВИА ГРУ» та розпочинає сольну роботу. Так і сталося. Після завершення своєї діяльності в межах відомого колективу артистка бере творчу відпустку, аби визначитися зі своїми планами на майбутнє.

У 2009-му артистка представляє трек «Любовь в большом городе», а наступного року презентує нову пісню «Любовь спасет мир», котра принесла їй перший «Золотой граммофон». Згодом співачка заспівала дуетом з іншими відомими виконавцями. Таким чином шанувальники почули пісню «Пронто», записану разом з Потапом, і «Лепестками слез» — з Даном Баланом. Останній хіт займав перші місця в рейтингу країн СНД, збірній Топ-100 в Україні, окремому чарті Києва та рейтингу Audience Choice. Крім того, трек перебував на вершині російського чарту цифрових треків, посів друге місце в латвійському радіочарті.

2011 рік було відзначено виходом пісні «Реальная жизнь», а 2012-й — записом композиції «Любовь на расстоянии» в дуеті з DJ Smash. У 2013 році вийшла нова композиція «Хороший день», яка посіла друге місце в українському чарті «Топ-100» на музичному порталі «ТопХіт» та четверте — в рейтингу Audience Choice на тому ж порталі. Ще одним хітом став сингл Брежнєвої «Скажи», котрий вона записала разом з рок-гуртом «Друга Ріка».
Згодом слухачі почули ще низку пісень від улюбленої співачки: «Доброе утро», «Девочка моя» та «Luna», записану разом з Артуром Пірожковим. Ці композиції також потрапляли в найпопулярніші чарти.

Другий сольний альбом Віри Брежнєвої «Ververa» побачив світ у 2015 році. Одночасно з тим було презентовано хіт «Мамочка», продюсером якого став майбутній чоловік співачки Костянтин Меладзе. Того ж року зірка представила пісню «Этажи», яку вона заспівала разом з репером T-killah.

У 2016-му зірка виступила на церемонії музичної премії M1 Music Awards разом з Дімою Монатіком.

Кіно

Акторський талант Віра мала змогу продемонструвати в 2005 році. На телеекранах вона вперше з'явилася в ролі Мотрі в мюзиклі «Сорочинський ярмарок».

У 2009 році співачка вперше зіграла в повнометражному кіно: її запросили на роль Каті в фільм Марюса Вайсберга «Любовь в большом городе», де її напарником по знімальному майданчику став актор Олексій Чадов. У цьому фільмі дівчину було залучено не тільки як акторку, а і як виконавицю саундтреку до нього. Згодом за мотивами стрічки Брежнєва випустила відеокліп.

У 2011 році артистка знялася в комедії «Ёлки», а в 2012 році зіграла головну роль у фільмі «Джунгли». Серед найсвіжіших кіноробіт артистки — роль у стрічці «8 лучших свиданий» та в серіалі «Мажор-2».

Особисте життя

Свою старшу доньку Соню Віра народила у 18 років від Віталія Войченка, з яким вона перебувала в цивільному шлюбі. Стосунки між молодими людьми не склалися, і вони розійшлися.

У 2006 році співачка стала дружиною українського бізнесмена Михайла Кіпермана. Через три роки подружнього життя Брежнєва народила другу дочку Сару, але поява спільної дитини не змогла зберегти сім'ю: 2012 року подружжя розпалося.

У жовтні 2015 року преса написала про таємне весілля Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, яке відбулося в Італії.

Сьогодні

Щасливе сімейне життя не завадило відомій співачці продовжити музичну кар'єру. Таким чином, у 2016 році зірка презентувала нову композицію «Номер 1», яка потрапила в чарти Топ-100 в країнах СНД. Того ж року Брежнєва випустила ще одну нову пісню під назвою «Feel» та відеокліпи на обидві композиції.

6 жовтня 2016 року артистка дала сольний концерт під назвою «Номер 1» в Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві. А в 2017 році Віра презентувала музичне відео на нову композицію «Близкие люди», режисером якого виступив Алан Бадоєв.

Джерело:
http://brezhneva.com/
https://uk.wikipedia.org/wiki/Віра_Брежнєва
https://24smi.org/celebrity/175-vera-brezhneva.html

Новини Вера Брежнева
29 вересня 2014 Алан Бадоєв взяв паузу в телепроектах заради Віри Брежнєвої
Читати далi
Новий кліп Тіни Кароль, у якому співає не вона
Ані Лорак показала фото з велосипедної прогулянки
Брежнєва і Пирожков закрутили курортний роман
Віра Брежнєва показала відверте фото
Валерій Харчишин і Віра Брежнєва об'єдналися заради дітей
Дівчата з Freedom-jazz заспівали Дорна і Брежнєву
© Телеодин, 2017
Ефір
Further Up (Na, Na, Na, Na, Na)
Static & Ben El, Pitbull
Увезите меня на Дип-хаус
GAYAZOV$ BROTHER$
Loco Contigo
DJ Snake, J. Balvin, Tyga
I'm A Mess
Bebe Rexha
Don't Start Now
Dua Lipa
Anywhere
Rita Ora
ELEFANTE
NK
Tu Manera
INNA
Say My Name
David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin
Покохала
Наталія Могилевська
Clandestina
Filv & Edmofo feat. Emma Peters
Harder
Jax Jones, Bebe Rexha
Maldad
Steve Aoki & Maluma
Giant
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Soldi
Mahmood
Hero feat. Irina Rimes
Mahmut Orhan
Tusa
KAROL G, Nicki Minaj
Thunderlike (by Monoir)
Kate Linn
Bloqueo
Lele Pons, Fuego
Shadow
Triplo Max
Mad Love
Mabel
Fanfare ft. Gue Pequeno
Elettra Lamborghini
Polaroid
Jonas Blue, Liam Payne, Lennon Stella
Каждый раз
MONATIK
Body 2 Body
MK
Коктейль
AVIATOR
One Kiss
Calvin Harris, Dua Lipa
Dominos
Alex Adair, Delayers ft. Samantha Harvey
Hey Ma
Pitbull & J Balvin ft. Camila Cabello
Лох (M1 Music Awards V)
Время и Стекло
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv