This version of the page http://vn.20minut.ua/Kino (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-18. The original page over time could change.
Новини кіно, новини кіноматографу у Вінниці - 20 хвилин Вінниця

Кiно

Претендує на «Оскар»: стрічку «Додому» покажуть у Вінниці. Де і коли дивитися?

Прем‘єра дебютної роботи кримського режисера Нарімана Алієва відбулася ще у травні.  Драма «Додому» – про життя кримських татар, анексію півострова та родинні зв‘язки.  Головну роль у фільмі виконав Ахтем Сеітаблаєв.

play_circle_filled У Вінниці з‘явиться новий кінотеатр. Де та коли?

Друга черга оновленого ТРЦ «Мегамолл» відкриють у ІІ кварталі наступного року. Саме тут розмістять семизальний 4DX кінотеатр.  «Сінема Сіті», за прогнозами буде найбільшим кінотеатром у регіоні.  

photo_camera play_circle_filled Під відкритим небом, безкоштовно: Вінниця прощається з літом джазовим кінохітом!

* Сьогодні, у останній день літа о 21.00 на площі Гагаріна, 2 біля «Універмагу» пройде безкоштовний показ під відкритим небом  культової стрічки «Джаз у літній день». * Цей красивий музичний фільм є справжнім must see для усіх, хто бажає зрозуміти й відчути «повітря», яким дихали кращі джазмени XX століття. * Картина містить запис живих виступів Луї Армстронга, Чака Беррі, Аніти О’Дей, Джеррі Маллігана, Діни Вашингтон, Телоніуса Монка та багатьох інших.

play_circle_filled Вінничан запрошують на ніч українського кіно. Де та коли пройде фест?

Кінофестиваль «Відкрита Ніч «Дубль 21» відбудеться у ніч з суботи на неділю (30 червня - 1 липня)  у Вінниці на площі Гагаріна, перед Універмагом. Також одночасно покази короткометражних фільмів українських режисерів пройдуть на 80 майданчиках України.

photo_camera Огляд кінотеатрів Вінниці: ціна, комфорт та «фішки» закладів

За останній час кількість кінотеатрів у Вінниці почала зростати. Тепер їх чотири. І у кожного простору є власні «фішки», якими заманюють глядачів. Який серед них обрати та не прогадати? Журналісти зробили чесний розбір послуг кінотеатрів.

play_circle_filled На зимові канікули в Вінниці показуватимуть мультики. Безкоштовно

З 2 до 14 січня 2018 року в кінотеaтрі «Родинa» безкоштовно покaзувaтимуть мультфільми. Почaток усіх сеaнсів о 12 годині. Вхід по запрошеннях, які можна взяти у касі кінотеатру.

photo_camera Вінницький Голівуд: На кого з відомих акторів схожі місцеві політики (ФОТО)

Пропустили фото вінницьких політиків через програму, яка шукає схожість серед відомих голлівудських зірок. Схожих на Бреда Піта, Анжеліну Джолі чи Джоні Деппа серед вінницьких VIP не знайшли, але у нас є свій Джон Гудман, Адам Річман та Алек Болдуін

play_circle_filled Герої в новому мультфільмі: Хом'як Вінницький та карлик Чорномор

Презентували перший офіційний трейлер анімаційного фільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". Історія про принцесу Мілі обіцяє бути красивою, казковою та смішною.

play_circle_filled Кіно, яке змушує задуматися. ТОП-5 фільмів про людей, хворих на  ВІЛ/СНІД

Щороку 1 грудня у світі відзначають День Боротьби зі СНІДом (World AIDS Day), який покликаний інформувати населення про загрозу епідемії СНІДу, заходи профілактики ВІЛ-інфекції та можливості її лікування. В Вінниці пройшли акції з цієї нагоди. Пропонуємо вам добірку п’яти фільмів, які правдиво розповідають про хворобу ВІЛ/СНІД 

photo_camera play_circle_filled Де гарно провести час на вихідних: афіша на уікенд 2-3 грудня

Комедії, трагедії та мультфільми. А ще майстер-класи та багато чого цікавого чекає на вінничан. Щоб краще зоорієнтуватися в культурних заходах, читайте публікацію та обирайте куди піти на вихідні, 2-3 грудня у Вінниці.

Свіжий випуск

№ 2 від 15 січня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up