This version of the page http://ford.niko.ua/legkovi-avto/mustang (178.20.156.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-09. The original page over time could change.
Новий Ford Mustang. Купити автомобіль в дилера НІКО Форвард Мегаполіс. Київ ford.niko.ua
  • Замовити тест-драйв
  • Запис на СТО
  • Зворотній зв'язок
  • % Розрахувати кредит
  • Новини
  • Огляд
  • Дизайн
  • Характеристики

НОВИЙ FORD MUSTANG

Більше потужності. Більше вдосконалень. Більше характеру Mustang

Найвища точність керування

Заводячи новий Ford Mustang, ви задіюєте цілу низку новітніх технологій, покликаних всебічно поліпшити ваші враження від водіння.

Так, нова 12-дюймова цифрова панель приладів відтворює найактуальнішу інформацію відповідно до вибраного режиму водіння: «Нормальний», «Спорт+», «Сніг/дощ», «Трек» і «Перегони». Панель навіть змінюється на вигляд, щоб відповідати вибраному режимові.

Новий Mustang також оснащений системою амортизації MagneRide™ — передовою підвіскою, що гарантує чудовий контроль автомобіля на треку та неймовірно комфортне водіння на дорозі.

Завдяки технології адаптивного круїз-контролю можна вибрати необхідну швидкість руху. Після цього система автоматично пригальмовує або збільшує швидкість, щоб залишатися в заданих параметрах.

Звук мотора за вимогою

Тепер характеристики знаменитого двигуна Mustang V8 об’ємом 5,0 літра стали ще кращими завдяки системі подвійного безпосереднього впорскування високого тиску. З тією ж метою ми збільшили потужність системи турбонаддування двигуна EcoBoost об’ємом 2,3 літра, водночас значно скоротивши кількість шкідливих викидів.

Який би двигун ви не вибрали, ви оціните плавність і чутливість 6-ступеневої механічної коробки передач чи продуману досконалість 10-ступеневої автоматичної коробки передач.

А активний клапан випускної системи навіть дозволяє керувати звуком, що видає двигун вашого нового Mustang. Щоб мотор видавав неповторний рокіт і рев, виберіть режим «Трек». А в більш спокійних умовах можна переключитися на тихий режим (Quiet Mode).

Голосове керування за допомогою системи Ford SYNC 3

SYNC 3 — найдосконаліша версія нашої системи на сьогоднішній день. Вона спрощує та прискорює роботу за допомогою вдосконалених голосових команд і нових функцій. Новий інтерфейс зі збільшеними кнопками дозволяє ефективніше використовувати систему, а кольоровий 8-дюймовий сенсорний екран тепер має функції масштабування та прокручування пальцями, які використовуються в смартфонах і планшетах, що робить навігацію ще більш інтуїтивною. SYNC 3 також включає AppLink, Apple’s CarPlay та Android Auto для відтворення інформації з вашого смартфона на сенсорному екрані.

Система, яка допоможе захистити пішоходів

Система запобігання зіткненням із функціями виявлення пішоходів використовує радар і камеру для сканування дороги попереду. У разі виявленні ризику зіткнення з іншим автомобілем або пішоходом вона подасть попереджувальний сигнал. Якщо ви не встигнете вчасно відреагувати, система автоматично ввімкне гальмування, аж до задіювання його на повну потужність, щоб знизити шкоду від лобового зіткнення або навіть повністю уникнути його.